Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nowe Renault Megane/Laguna - jakie rabaty?

Featured Replies

Napisano

Moze ktos z Was niedawno kupowal w/w auta. Jakie rabaty mozna wyciagnac od ceny zaproponowanej przez dealera?

Wiem, ze daja na wstepie niby rabat dla meganki 6000zl a laguny 10000...

Da sie ugrac cos wiecej? Ile?

Napisano

> Moze ktos z Was niedawno kupowal w/w auta. Jakie rabaty mozna wyciagnac od ceny zaproponowanej

> przez dealera?

> Wiem, ze daja na wstepie niby rabat dla meganki 6000zl a laguny 10000...

> Da sie ugrac cos wiecej? Ile?

ja w 2009 (III kw) dostałem 11,5% na Megane (+ kilka bzdetów do auta).

Napisano

przejdz sie i zobacz, skoro na nowe clio rabat stanal na ok. 10tysiach to mysle ze w przypadku laguna mozna probowac troche wiecej smile.gif

Napisano

> Moze ktos z Was niedawno kupowal w/w auta. Jakie rabaty mozna wyciagnac od ceny zaproponowanej

> przez dealera?

W Szwecji Renault właśnie się reklamuje, że daje w przeliczeniu około 12.000 PL (30.000 SEK) za złomowanie dowolnego co najmniej 10 letniego auta w rozliczeniu przy zakupie nowego Renault.

Może warto pomyśleć o imporcie?

Hak jest taki, że musisz być właścicielem używanego auta 3 miesiące a promocja trwa tylko do końca sierpnia.

http://www.renault.se/sv/Kampanjer/Renault-skrotningspremie.aspx

Napisano

na zaświadczenie o grupie inwalidzkiej dadzą CI na wstępie 12 - 14 % rabatu na nowy samochód...

więc SĄ w stanie tyle spuścić z samochodu... claps.gif

Napisano

> na zaświadczenie o grupie inwalidzkiej dadzą CI na wstępie 12 - 14 % rabatu na nowy samochód...

> więc SĄ w stanie tyle spuścić z samochodu...

W której marce?

Napisano
MrG_m1111 pracował w Renault, a czy pracuje dalej to nie wiem. Napisz do Niego to może coś podpowie.
Napisano

> renault, skoda, fiat...

Bardzo ciekawe i potencjalnie interesujące.... choc przyznaje że "rodzinnie" a nie osobiscie...

Napisano

> na zaświadczenie o grupie inwalidzkiej dadzą CI na wstępie 12 - 14 % rabatu na nowy samochód...

> więc SĄ w stanie tyle spuścić z samochodu...

diler - nie ma szans. ten rabat jest od importera. Kolega pytał ile można wyciągnąć od dilera

Napisano
  • Autor

Marcinekkk - masz zablokowane przyjmowanie wiadomosci...

Napisano

> przez dealera?

wczoraj slyszalem o rabacie 20%, przyznany dla firmy (duzej), jej pracownikow, itd.

Szczegolow nie znam ale moge sie dowiedziec, moze pod kogos moglbys sie podpiac. Kiedys Fiat mial podobne rabaty dla danych grup zawodowych.

Napisano

> diler - nie ma szans. ten rabat jest od importera. Kolega pytał ile można wyciągnąć od dilera

od dilera skromny.gif

nie kłuć się bo nie masz racji.

Napisano

> od dilera

hehe.gif

> nie kłuć się bo nie masz racji.

nie będę Cię przekonywał, ale napisze prosto. Diler dał kilkanaście % a zapłacił za to importer. Diler partycypował jakieś 2%. To tak w ramach wyjaśnienia dla Ciebie

Napisano

Bedac dzis w serwisie poprosilem o oferte handlowa na Scenica TCE za ponad 80kpln. Sprzedawca powiedzial ze max rabat jaki moze dac to 4% poza tym co wisi na stronie od Renault Polska...

Napisano

> Bedac dzis w serwisie poprosilem o oferte handlowa na Scenica TCE za ponad 80kpln. Sprzedawca

> powiedzial ze max rabat jaki moze dac to 4% poza tym co wisi na stronie od Renault Polska...

oddał większość marży

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.