Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No pochwale sie no :)

Featured Replies

Napisano

Croma sie musiala sprzedac bo potrzebowalem na gwalt $$ a GPS jednak duzo tanszy. Troche mi szkoda ale czerwony szatan tez daje rade. No i za tydzien idzie do Cinka smile.gif

Narazie ma 130 PS, i cala reszte elektroniczych bzdetow smile.gif lacznie z Blue & Me ktore nie wiem jak uruchomic i jak zmusic do grania z pendrive...

DSC08822.JPG

DSC08823.JPG

DSC08824.JPG

Napisano

Z ciekawości za ile poszła Croma, a za ile kupiłeś czerwonego kapturka zlosnik.gif

Napisano

Z jednej Cromy zrobiles Grande Sport i zwykle Grande zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

A tak na powaznie Gratki claps.gifclaps.gif

Ja tez mialem na poczatku problemy z odtwarzaniem muzy z Pendrive bo go nie B&M wogole nie widzialo, zmienilem firme Pendriva i na 4Gb i dziala teraz wink.gif

Napisano

> Z jednej Cromy zrobiles Grande Sport i zwykle Grande

> A tak na powaznie Gratki

> Ja tez mialem na poczatku problemy z odtwarzaniem muzy z Pendrive bo go nie B&M wogole nie

> widzialo, zmienilem firme Pendriva i na 4Gb i dziala teraz

Z tego co pamiętam to B&M(przynajmniej w Crowie) widzi pendrive'y max 8GB.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Ja mialem pendrive 8GB ale nie pamietam firmy i nie dzialal.od znajomych tez testowalem i dopiero firmy kingston zagadl z B&M/

PS.A jak Crowa sie sprawuje?

Napisano

> Ja mialem pendrive 8GB ale nie pamietam firmy i nie dzialal.od znajomych tez testowalem i dopiero

> firmy kingston zagadl z B&M/

A ja mam na zbyciu kartę MicroSD Kingston'a 8GB bo moja Navidronka jej nie obsługuje wg producenta(tzn. niby działa, ale czasami się przymula).

> PS.A jak Crowa sie sprawuje?

Działa, muszę w końcu wczołgać się i przykręcić taką plastikową listwę z prawej strony pod tylną kanapą bo urwałem na studzience ukrytej w trawie i listewka jeździ sobie w bagażniku.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Ale to nie listwa progowa ta plastikowa ktora jest na progach?

Napisano

> Ale to nie listwa progowa ta plastikowa ktora jest na progach?

Część nr3 z prawej strony montowana na plastikowe kołeczki nr10.

285121355-ak-croma-listewka.jpg

Pozdrawiam BAS

post-23749-14352513303497_thumb.jpg

Napisano

A to juz wiem co.Ale dobrze ze Croma wyzej ma zawieszenie niz Stilo ktore mialem, przynajmniej nigdzie nie obcieram oslona z silnika.

Napisano

> A to juz wiem co.Ale dobrze ze Croma wyzej ma zawieszenie niz Stilo ktore mialem, przynajmniej

> nigdzie nie obcieram oslona z silnika.

Moja Croma dumnie wozi trawę ze wsi pod przednim zderzakiem. Co do wysokości zawieszenia to mam wrażenie, że nie jest wyżej niż w Stilo.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Ja kiedys spotkalem moje byle Stilo to postawilem obok Crome i byla wyzej.

Napisano

> Ja kiedys spotkalem moje byle Stilo to postawilem obok Crome i byla wyzej.

To ja jeżdżąc po wsi Krową mam odmienne odczucia, ale fakt, że dawno nie jeździłem moim Stilo po wsi.

Pozdrawiam BAS

Napisano

A z zawieszenia zadowolony jestes w Cromie.

Napisano

> A z zawieszenia zadowolony jestes w Cromie.

Dużo lepsze prowadzenie na autostradzie niż w przypadku Stilo, ale w Stilo mam 15" a w Krowie 16" i pewnie z tego to wynika.

Generalnie jestem z autka zadowolony, trochę denerwujące są szarpnięcia podczas hamowania jak skubany redukuje sobie biegi.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Ja wlasnie jezdzilem z automatem i jakos do mnie nie przemawialo, ciagle szukalem sprzegla.No ja mam 17", i powiem ze na 16 ktore bylo w Stilo lepiej mi sie jezdzilo niz na 17".

Napisano

> Ja wlasnie jezdzilem z automatem i jakos do mnie nie przemawialo, ciagle szukalem sprzegla.

Nie lubię manuala.

Na początku miałem drobne pomyłki przy przesiadaniu się Stilo/Krowa, w tej chwili nie zauważam różnicy pomiędzy manualem a automatem - nie mylę się.

Kwestia przyzwyczajenia się, skoro ja przyzwyczaiłem się do przesiadek manual/automat to można się przyzwyczaić tylko do automatu.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Na początku miałem drobne pomyłki przy przesiadaniu się Stilo/Krowa, w tej chwili nie zauważam

> różnicy pomiędzy manualem a automatem - nie mylę się.

> Kwestia przyzwyczajenia się, skoro ja przyzwyczaiłem się do przesiadek manual/automat to można się

> przyzwyczaić tylko do automatu.

> Pozdrawiam BAS

a jak jest z bezawaryjnością tych automatów? Co ile trzeba zmieniać np olej?

Możesz coś więcej o nich napisać?

Napisano

Mozesz uderzyc do Szkot7 ona ma automata w Cromie i 2 lata juz smiga bezawaryjnie, bo jak za nim moja Crome kupilem to z nim wlasnie rozmawialem.

Napisano

> a jak jest z bezawaryjnością tych automatów? Co ile trzeba zmieniać np olej?

Wg instrukcji wcale, w praktyce co 60kkm, filtr kosztuje 34zł, płyn kupowany w ASO ~350zł.

> Możesz coś więcej o nich napisać?

6 biegów, do tego autko ma hillholder, na skrzyżowaniu po puszczeniu hamulca chwilkę trzeba poczekać zanim "jakby wrzuci bieg", ale można się do tego przyzwyczaić. Na zimno ciutkę wolniej zmienia biegi, tzn. jak ruszam, jadę powoli 500m a później muszę się awaryjnie włączyć do ruchu z pedałem w podłogę to przetrzymuje bieg przez chwilę na wysokich obrotach i dopiero zmienia, jak się troszkę ugrzeje płyn w skrzyni to zmienia bez problemów.

Pozdrawiam BAS

Napisano

A jak dlugo Cromy szukales?

Napisano

> A jak dlugo Cromy szukales?

Od stycznia do... 22.03.2011.

W między czasie zniknął mi sprzed nosa jeden Dynamic bo byłem zmęczony, chory i nie chciało mi się w piątek jechać oglądać auta do Kluczborka.

Szukałem tylko auta z automatem czyli minimum 150KM i musiało to być auto po FL, oglądałem też w komisach w Łodzi różne cuda, jeden handlarz szukał dla mnie autka we Włoszech i znalazł dynamic'a... prawie całego do malowania(przysłał mi na maila zdjęcia tamtego auta).

Generalnie w grudniu był duży wybór i auta były sporo tańsze.

W połowie stycznia auta zdrożały o ładnych parę tysięcy, nawet te, które stały w komisach od paru miesięcy nagle magicznie drożały o klika tysięcy.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Ja szukalem rok ale ja chcialem z szklanym dachem, skora i navi, ale niestety ciezko bylo o taki model, i po roku w koncu kupilem krajowa.

Napisano
  • Autor

> Z ciekawości za ile poszła Croma, a za ile kupiłeś czerwonego kapturka

Croma 28500 a kapturek 23500 (akurat potrzebowalem tej roznicy wiec idealnie) smile.gif

Napisano

mały OT

@ Kazu - czy Ty nie byłeś dzisiaj w godzinach popołudniowych w Piotrowicach w okolicy GWSH, jadąc w stronę Jankego ??

Napisano

A jechales Croma w kolorze ciemny bez?, i stales przede mna?

Napisano

> A jechales Croma w kolorze ciemny bez?, i stales przede mna?

aha aha grinser006.gif

nawet zawołałem później na cb, ale nie odpowiedziałeś smile.gif

Napisano

Akurat mialem wyciszone radyjko i nie slyszalem,wracalem z myjni.To moze jakis spocik maly, w ktorys dzien?Ja np jutro mam czas.

Napisano

> Część nr3 z prawej strony montowana na plastikowe kołeczki nr10.

> Pozdrawiam BAS

Mam to samo urwane po lewej stronie..... kupiłem w ASO i wożę to w bagażniku ale ciągle nie mam czasu przykręcić... zlosnik.gif

Napisano

> Akurat mialem wyciszone radyjko i nie slyszalem,wracalem z myjni.To moze jakis spocik maly, w

> ktorys dzien?Ja np jutro mam czas.

no, widziałem właśnie że błyszczy się ta Twoja Cromcia jak nie powiem co smile.gif

moja bruuuudna, czasu nie ma aby umyć

spocik pewnie wink.gif a w jakich godzinach ? ale to już może na prv ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.