Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Różnice w kierownicach skórzanych

Featured Replies

Napisano

Czy to normalne, że w kierownicy skórzanej z przyciskami do radia (prostej multimedialnej) obszyta skórą jest tylko obręcz a ten tył jest z tworzywa? Posiadam obecnie zwykłą skórzaną i cała jest pokryta skórą a chciałem zmienić i oglądałem dziś jedną i ta część tylna była jak w nie skórzanej.

I jeszcze jedno pytanie. Czy "pilot" od kierownicy skórzanej pod radio visteon jest taki sam jak od kierownicy pod navi?

Napisano

> Czy to normalne, że w kierownicy skórzanej z przyciskami do radia (prostej multimedialnej) obszyta

> skórą jest tylko obręcz a ten tył jest z tworzywa? Posiadam obecnie zwykłą skórzaną i cała

> jest pokryta skórą a chciałem zmienić i oglądałem dziś jedną i ta część tylna była jak w nie

> skórzanej.

> I jeszcze jedno pytanie. Czy "pilot" od kierownicy skórzanej pod radio visteon jest taki sam jak od

> kierownicy pod navi?

Pod naw masz 11 przycisków tu foto kiery z łopatkami ale to tylko do skrzyni.

285125057-kier.jpg

post-120396-1435251332071_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

No tak to wiem. Ale czy te płytki w które wpina się przyciski i kostkę z taśmy (nazywam je pilotami) są takie same w kierownicy pod radio i pod nawi. I co z tą skóra na tylnej części kierownicy?

Napisano

> No tak to wiem. Ale czy te płytki w które wpina się przyciski i kostkę z taśmy (nazywam je

> pilotami) są takie same w kierownicy pod radio i pod nawi. I co z tą skóra na tylnej części

> kierownicy?

u mnie skóra jest na całości

Napisano

> No tak to wiem. Ale czy te płytki w które wpina się przyciski i kostkę z taśmy (nazywam je

> pilotami) są takie same w kierownicy pod radio i pod nawi. I co z tą skóra na tylnej części

> kierownicy?

nie wiem o co pytasz bo nie wiem jak wygląda kiera pod radio niewiem.gif

Co do skóry to ja mam całą obszytą kierownicę.

Napisano
  • Autor

chodzi mi o tą część od stilo

280982442-d1344.jpg

czy ona jest taka sam dla kierownicy pod visteon cd i pod navi

Napisano
  • Autor

I jeszcze jedno. Czy w ogóle były kierownice pod navi ale bez łopatek od abartha?

Napisano

> I jeszcze jedno. Czy w ogóle były kierownice pod navi ale bez łopatek od abartha?

Były.

Napisano

Zmieniając stroszę temat, ale... mam nadzieję że mi wybaczycie smile.gif

U mnie zupełnie nie działa kierownica multimedialna, przyciski nie reagują i nie działa nawet podświetlenie tych przycisków. Możecie pomóc? O co chodzi? Bo domyślam się, że macie doświadczenie z tą kierownicą.

Napisano

> I jeszcze jedno. Czy w ogóle były kierownice pod navi ale bez łopatek od abartha?

były, ja mam takową, działają wtedy tylko przyciski od radia,

a z tyłu całą jest oskórowana.

zlosnik.gif

Napisano

> chodzi mi o tą część od stilo

> czy ona jest taka sam dla kierownicy pod visteon cd i pod navi

looknij sobie tutaj

to moja kierownica. nie mam guzików do navi, nie mam łopatek, ale mam 4 złącza na tym elemencie, z czego dwa niepodpięte (więc instalacja chyba jest, przynajmniej w taśmie pod kierownicą. pytanie, co dalej)

Napisano
  • Autor

> były, ja mam takową, działają wtedy tylko przyciski od radia,

> a z tyłu całą jest oskórowana.

Uściślijmy

1. Chodzi mi o to czy były kierownice 9-cio przyciskowe (czyli dla nawi) ale bez łopatek do zmiany biegów

2. Czy kierownice 6-cio przyciskowe (czyli tylko pod radio) były z tyłu oskórowane - bo widziałem już 2 takie co skórę tylko miały na obręczy

3. Czy element przeze mnie wskazany (tzw. pilot) jest taki sam w kierownicach pod radio i pod nawi

Nie wchodźmy w dyskusję co dalej bo to jest na forum ładnie opisane.

Napisano

> 1. Chodzi mi o to czy były kierownice 9-cio przyciskowe (czyli dla nawi) ale bez łopatek do zmiany

> biegów

Były takie z przyciskami do nawigacji bez łopatek do zmiany biegów i mają one 11 przycisków.

Napisano
  • Autor

> Były takie z przyciskami do nawigacji bez łopatek do zmiany biegów i mają one 11 przycisków.

OK, dzięki za potwierdzenie - oczywiście 11 (pisząc 9 miałem na myśli klawisze a wiadomo, że dwa z nich należy liczyć podwójnie)

Napisano

>3. Czy element przeze mnie wskazany (tzw. pilot) jest taki sam w kierownicach pod radio i pod nawi

To zdjęcie zamieszczone u góry z tego co pamiętam jest od kierownicy Liska z sześcioma przyciskami. Przed chwilą zerknąłem na tę część z mojej kierownicy (11 przycisków z obsługą nawigacji bez łopatek do selespeeda) i wygląda tak samo nawet numery z naklejki się zgadzają tylko u mnie ostatnia linijka się różni, więc możliwe że ta część jest taka sama.

Zdjęcia z mojej kierownicy

20ba74db7682ba12.jpg

0beb84795417ef09.jpg

750819e788b7f148.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.