Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

alfa 159 1.9 JTD. Daczego nie kupować?

Featured Replies

Napisano

> Mnie nie wprowadzi. Pytałem o 159.

Fiat cynkuje blachy 2-stronnie już od 96 roku.... w 159 rdzy bym raczej nie szukał zlosnik.gif a jeśli jest to znaczy że coś było bite, topione itp... Niestety nic nie jest wieczne więc solanka i to może zjeść.... Miałem kilka tych fiatów więc wiem czym różnią się od Fordów czy Opli zlosnik.gif

Napisano

> druga sprawa epoka kupowania auta na 20-30 lat juz dawno mineła, ile srednio kazdy user jezdzi

> jednym autem 4-5 lat??

zadaj raczej pytanie jak wiekowe auta się w polsce sprzedają grinser006.gif polska to bardzo ubogi kraj ludzie ratują się zakupem używek bo na nic innego ich nie stać.

> nie wiem ale onanizowanie sie z endoskopem i szukaniem w progach rdzy to juz paranoja

hehe.gif masz fajne podejście, nie rozumiesz a się wypowiadasz oslabiony.gif

Napisano

> Kolego, to twój drugi post, nie dotyczący tematu! W pierwszym napisałeś o bolączkach 156, zamiast

> 159, w kolejnym o bolączkach starszych Fiatów! Dziękujemy, nie jesteśmy zainteresowani!

Ten kolega jak przyslowiowy wrzod na ....probuje kazdego uszczesliwiac swoja wiedza jak to zle sa samochody wloskie i jak rdzewieja a jak widac nie ma zielonego pojecia i chyba nie zauwazyl jeszcze ze swoimi tekstami juz wszystkich denerwuje.Pozostaje jego wpisy ignorowac.

Napisano

> Bo się tak zastanawiam.

Dlaczego? Bo ma napęd na niewłaściwą parę kół zlosnik.gif

Napisano

> Fiat cynkuje blachy 2-stronnie już od 96 roku....

cynkowanie to jedno a jakość surowca to drugie, poza tym blacha cynkowana jest przed procesem tłoczenia czy po? To są podstawowe kwestie. Samo stwierdzenie nic nie wnosi.

Napisano

> a jak widac nie ma zielonego pojecia

co masz na myśli pisząc słowa powyżej? Takie pustakowe gadanie, czy fakty?

Napisano
  • Autor

> na przykład taka

Jakby ktoś chciał ją kupić to niech zadzwoni do komisu. Gość, który nam ją prezentował powiedział WSZYSTKO co chcieliśmy usłyszeć.

-auto poleasingowe

-malowany prawy bok po jakiejś obcierce, zapytał od razu czy przynieść miernik żebyśmy sobie sprawdzili smile.gif

-pełna książka serwisowa ze skanami faktur

-realny przebieg (i rzeczywiście na tyle km wygląda wnętrze

-lakier miejscami odrapany, delikatne odpryski, na nadkolach przednich w miejscu uderzenia kamyków odprysk i delikatny nalot mulher.gif

-ta tapicerka rzeczywiście jest trudna w utrzymaniu

-silnik działa bez zarzutu ale wywala jaiś błąd (nie przyglądałem się, komisiarz mówi, że od kiepskiego paliwa).

Pierwszy raz trafiłem na SOLIDNEGO i prawdomównego zawiadowcę komisu. Gość miły, uprzejmy, oprowadził po całym placu, pokazał kilka innych aut. Nie ukrywa ich przeszłości. Jeśli czegoś nie wie to mówi szczerze i poleca zadzwonić do serwisu (wszystkie auta poflotowe).

Sprzedawca na 5+

Auto... jeśli ktoś nie szuka ideału i ma świadomość, że kupił tanio to może brać (coś się tam da utargować). Przynajmniej nie jest klepane z przystanku. A że uchwyt od podłogi bagażnika zostaje w ręku, tapicerka przybrudzona lekko, rysy na drzwiach od butów i drobne zadrapania na desce są to świadczy tylko o tym, że ktoś się z tym nie pieścił tylko używał.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.