Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra H - Co z tym dalej zrobić???

Featured Replies

Napisano

Mam astrę h 2005 1.4

Na kokpicie zrobiło mi się coś takiego (na zdjęciu).

I tu pytanie. Co z tym dalej zrobić. Czy komuś się takie coś zrobiło?

Czy można zrobić coś innego poza wymianą na inną. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam Piotr

post-71671-14352513552864_thumb.jpg

Napisano

Właśnie ostatnio miałem przyjemność jechać AH i głównie na co zwróciłem uwagę, to to że deska rozdzielcza jest zrobiona z wątpliwej jakosci materiału i jest taka plastikowa no.gif

Opalarką próbowałeś? tylko nie za blisko

Napisano

> Mam astrę h 2005

> Na kokpicie zrobiło mi się coś takiego (na zdjęciu).

o sic! furious.gif

> I tu pytanie. Co z tym dalej zrobić. Czy komuś się takie coś zrobiło?

jedynie próbować podpytać w zakładach naprawiających deski po wystrzale poduszek, może oni coś wiedzą/poradzą?

brat

Napisano

Przekłuć strzykawka z cienką igłą i wpuścić tam jakiś klej, docisnąć dobrze żeby nie było powietrza i powinno być OK. tylko najpierw na jakimś niewidocznym kawałku obadaj jaki klej podpasuje i czy nie zniszczy materiału

Napisano

> I tu pytanie. Co z tym dalej zrobić.

Ja bym próbował tak jak kolega Astroman pisze. Weź strzykawkę z grubą igłą, nalej tam kleju i przekłuj np. na tym zagięciu.

Spróbuj kleju do kasetonów, z tego co pamiętam to firmy Dragon w półlitrowej pomarańczowej butelce. Tym naprawiałem podsufitkę w AF, to może i tu pomoże.

Napisano

> Mam astrę h 2005 1.4

> I tu pytanie. Co z tym dalej zrobić. Czy komuś się takie coś zrobiło?

> Czy można zrobić coś innego poza wymianą na inną. Proszę o pomoc.

> Pozdrawiam Piotr

a moze juz wczesniej ktos naprawial po malym bum tongue.gif nie widzialem nigdy czegos takiego na seryjnych deskach a rozne przebiegi widzialem. masz foto od strony poduszki pasazera ?

Napisano

> a moze juz wczesniej ktos naprawial po malym bum nie widzialem nigdy czegos takiego na seryjnych

> deskach a rozne przebiegi widzialem. masz foto od strony poduszki pasazera ?

W astrze g u kolegi jest ten sam objaw. Auto ma od nowosci. 2005 rok. Czy, jak i gdzie naprawil tego niewiem.gif

Napisano

> Właśnie ostatnio miałem przyjemność jechać AH i głównie na co zwróciłem uwagę, to to że deska

> rozdzielcza jest zrobiona z wątpliwej jakosci materiału i jest taka plastikowa

A w G jest ze skóry czy z owczej wełny? Wszystkie są z tworzyw sztucznych... Mnie się osobiście podoba ten materiał, jest solidny, nie czepia się jego kurz zbytnio, miły w dotyku jak na tę klasę sprzętu...

Napisano

w naszych wozach też w dotyku niemiła jest jakby ze styropianu.

chociaż rzeczywiście jest miękka ale jeżeli dobrze pamiętam to w f-ce była najlepiej wykonana no i w tej najnowszej też jest ok.

próbowałem ją "impregnować" super specyfikami sonaxu i dalej jak przesuniesz ręką to jakby po stropianie frown.gif

Napisano

> w naszych wozach też ....

Czepiacie się i tyle...

Trza se było kupić Maybacha kupić i nie narzekać na materiał z jakiego wykonany jest środek astry

Napisano

> Czepiacie się i tyle...

> Trza se było kupić Maybacha kupić i nie narzekać na materiał z jakiego wykonany jest środek astry

Dokladnie smile.gif

Mnie sie podoba. Dobrze ze sie nie blyszczy jak psu j....a i nie odbija sie w przedniej szybie podczas slonecznej pogody.

Napisano

> Czepiacie się i tyle...

> Trza se było kupić Maybacha kupić i nie narzekać na materiał z jakiego wykonany jest środek astry

zgadzam się z Tobą że moje oczekiwania względem samochodu znacznie przewyższały moje możliwości finansowe 270751858-jezyk.gif

Napisano

> zgadzam się z Tobą

To nie marudz tylko:

- kupuj to na co cię stać i nie narzekaj

- jezdzij komunikacją miejska albo rowerem i zbieraj na nową lepszą furę zlosnik.gif

Napisano

nie marudzę tylko stwierdzam fakty

ale z drugiej strony , nie ma co oceniać masowego samochodu który debiutował 13 lat temu pod kątem jakości deski rozdzielczej.

Napisano

Źle odebrałeś mojego posta, to jest wyłącznie moja opinia na temat materiału deski AH, nie był to w żadnym razie atak, poza tym AH bardzo mi się podoba, a deska to mały mankament i tyle. smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.