Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tarcze hamulcowe lakierowane

Featured Replies

Napisano

Kumple się napalił... Używa ktoś? Warte zakupu czy może to tylko cwana sztuczka szpeców biglaugh.gif od marketingu hmm.gif

Napisano

> Kumple się napalił... Używa ktoś? Warte zakupu czy może to tylko cwana sztuczka szpeców od

> marketingu

Chyba chodzi o lakierowanie tej części której nie obejmują klocki, znaczy sam środek hmm.gif

To tylko ładnie wygląda

Napisano

> Kumple się napalił... Używa ktoś? Warte zakupu czy może to tylko cwana sztuczka szpeców od

> marketingu

W Fordzie oryginały mają malowane te części po których nie "jeżdżą" klocki. Zardzewiały po jakichś 8 tys. km - tak mi się przynajmniej zdaje, mogę sprawdzić, jeśli Ci bardzo zależy.

Napisano

> marketingu

Założyłem takie tarcze TRW, zapytaj za parę miesięcy to Ci powiem czy zardzewiały zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> W Fordzie oryginały mają malowane te części po których nie "jeżdżą" klocki. Zardzewiały po jakichś

> 8 tys. km - tak mi się przynajmniej zdaje, mogę sprawdzić, jeśli Ci bardzo zależy.

Dokładnie o to chodzi - Mondeo MK3. Pytanie czy warto dopłacać czy kupić zwyczajne nielakierowane hmm.gif

Napisano

> marketingu

I tarcze i bębny można samemu pomalować , odświeżać przy zmianie lato/zima , sam tak robię i jest niezły efekt. zlosnik.gif

Napisano

> marketingu

klienci nie narzekają ok.gif

Napisano

> Dokładnie o to chodzi - Mondeo MK3. Pytanie czy warto dopłacać czy kupić zwyczajne nielakierowane

Chyba raczej nie warto. Dziś sobie przypomniałem i sprawdziłem jak wyglądają. Z przodu mam lakierowane Ford, albo Motorcraft (nie pamiętam) i zardzewiały. Od momentu wymiany przejechane jakieś 7-8 tys.

Z tyłu włożyłem TRW nielakierowane, z tym, że tylne wymieniłem kilka tys. po zakupie z powodu prawdopodobnej wady fabrycznej (okropnie rdzewiały, po kilku dniach postoju wyglądały jakby je ktoś pokrył błotem, zrobił się spory rant - za to wszystko zostałem tu obśmiany przez niektórych znawców tematu zlosnik.gif ).

Mimo wszystko te lakierowane wyglądają lepiej, są po prostu zardzewiałe powierzchniowo (taką drobnoziarnistą rdzą) podczas gdy nielakierowane mają nawet takie rdzawe bryłki.

Napisano

Warto,jeszcze trochę czasu i wszyscy producenci będą to stosować.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.