Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pioneer DEH-2300 UB czy JVC KD-R421?

Featured Replies

Napisano

Witam

Panowie stoję przed dylematem, które radio wybrać. Nie znam się za bardzo, a radia kosztują mniej więcej tyle samo i mają podobne parametry. Które z tych dwóch radyjek byście polecili i dlaczego? Chyba, że macie jakieś inne propozycje? Warunek: cena do 300pln, wyjście USB i otwór na płyty w panelu grinser006.gif

Napisano

Ja mam DEH-2320UB i polecam jak najbardziej, niestety nie mam porównania ale mogę polecić Pionka wink.gifok.gif

Napisano

> Ja mam DEH-2320UB i polecam jak najbardziej, niestety nie mam porównania ale mogę polecić Pionka

ja też ok.gif

Napisano

> ja też

I ja również polecam mam i jestem zadowolony ok.gif

Napisano
  • Autor

Nikt na sali nie posiada w/w radia JVC?

Napisano

Widocznie większośc pionka wybiera ok.gif

Napisano

> Nikt na sali nie posiada w/w radia JVC?

Miałem ze 3 sztuki i z każdym było coś... frown.gif

Z ostatnim natarczywe errory.

Napisano

> I ja również polecam mam i jestem zadowolony

I ja też. Świetnie gra, pendrive cały czas wsadzony, żadnych errorów. Jest ok.

Napisano
  • Autor

W sumie JVC mam teraz ale upadł mi panel i wyświetlacz nawalił. Za waszymi opiniami na temat Pionka wybór padł właśnie na tego producenta;)

Pozdr

Napisano

> I ja też. Świetnie gra, pendrive cały czas wsadzony, żadnych errorów. Jest ok.

wszystko fajnie ale dlaczego mało która firma wyprowadza gniazdo usb na kabelku gdzies z tyłu. Jazda z wbitym penem do panela jakoś do mnie nie przemawia.

Napisano

> wszystko fajnie ale dlaczego mało która firma wyprowadza gniazdo usb na kabelku gdzies z tyłu.

> Jazda z wbitym penem do panela jakoś do mnie nie przemawia.

Moje pierwsze założenie też było usb gdzieś z tyłu. Potem stwierdziłem, że nie chce mi się bawić z wyprowadzaniem kableka, gniazda itd.

Na panelu bardzo ładnie się sprawdza. Pendrive mam malutki i w niczym nie przeszkadza.

Napisano

> wszystko fajnie ale dlaczego mało która firma wyprowadza gniazdo usb na kabelku gdzies z tyłu.

> Jazda z wbitym penem do panela jakoś do mnie nie przemawia.

Kwestia jedynie producenta frown.gif

Napisano

Jeśli cokolwiek to pomoże to:

W jednym aucie miałem: JVC KD-G431 - byłem bardzo zadowolony.

Zero problemów, grało fajnie.

Jak sprzedawałem auto wyciągnąłem radyjko i zostawiłem je sobie "na czarną godzinę" = leży jeszcze w szafie zlosnik.gif

W drugim aucie mam: JVC KD-G331 - jest średni.

Ergonomia 431 jest na zdecydowanie wyższym poziomie.

Do tego miał jakieś dziwne wybryki przy uruchamianiu (pluł płytką czy coś takiego).

Tak czy siak - od kilku ładnych lat - nadal gra.

Napisano

> Witam

> Panowie stoję przed dylematem, które radio wybrać. Nie znam się za bardzo, a radia kosztują mniej

> więcej tyle samo i mają podobne parametry. Które z tych dwóch radyjek byście polecili i

> dlaczego? Chyba, że macie jakieś inne propozycje? Warunek: cena do 300pln, wyjście USB i otwór

> na płyty w panelu

Miałem JVC i Pionka. Obydwa budżetowe, bo do 400PLN (obecnie to do 300PLN pewnie i z czytnikiem a nie tylko odtwarzaniem MP3). JVC masakra (łuszczenie lakieru, mikrostyki nie robią, pokręcajka przerywa, czytnik gubi ścieżkę), Pionek super.

PZDR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.