Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzedam - Kupię, Poszukuję, Oddam ... 09.-10.2011

Featured Replies

Napisano

Link do ogłoszeń z 07-08.2011

Drodzy, mili kącikowicze, userzy Asterek i nie tylko smile.gif

Chciałbym przypomnieć, że do zamieszczania wszelkiej maści ogłoszeń służy kącik G i e ł d a. Jeśli jednak chcecie coś Kupić-Sprzedać lub dokonać podobnych transakcji na rzeczach związanych z Asterkami, to jeśli już musicie, proszę ogłoszenie dopisać w niniejszym wątku.

W temacie wiadomości proszę wpisywać rodzaj transakcji i nazwę części, np:

[sprzedam] Łapa silnika X16XEL - Astra F, [Kupię] Rozpórka zawieszenia - Astra G.

Ogłoszenie o Sprzedaży MUSI ZAWIERAĆ KONKRETNĄ CENĘ - w przeciwnym przypadku, po chińskim ostrzeżeniu, wyląduje w koszu.

Proszę bez szczególnych powodów nie zaśmiecać tego wątku, a wszelkie komentarze proszę wymieniać z ogłoszeniodawcą na priv.

Uprasza się o niezamieszczanie DUŻYCH zdjęć, ktore będą powodowały rozjeżdżanie się wątków poza ekran!

Ogłoszenia zamieszczane na forum, poza szczególnie uzasadnionymi przypadkami, będą wymiecione do kosza.

Nie akceptujemy kupowania części i akcesorów niewiadomego pochodzenia, więc jeśli ktoś będzie pytał gdzie coś kupić i nie będzie mu zależało czy dana część jest kradziona czy nie, to wątki z takimi pytaniami będą usuwane.

Nowi kącikowicze proszeni są o uzupełnienie profilu w "Panelu sterowania" przed zamieszczeniem ogłoszenia!

Raz na jakiś czas będzie zakładany nowy wątek na ogłoszenia, a stary będzie blokowany. Link do starych ogłoszeń będzie widoczny w nowym wątku.

!!! UWAGA NA OSZUSTÓW !!!

!!! ZA TOWARY NIE WPŁACAJCIE KASY Z GÓRY, JEŚLI NIE MACIE ZAUFANIA DO TEGO, OD KOGO COŚ KUPUJECIE !!!

ZA TREŚĆ OGŁOSZENIA I JEGO ZGODNOŚĆ ZE STANEM FAKTYCZNYM PONOSI ODPOWIEDZIALNOŚĆ OSOBA UMIESZCZAJĄCA OGŁOSZENIE !!!

JAK WSZĘDZIE TAKŻE I TU NALEŻY STOSOWAĆ ZASADĘ OGRANICZONEGO ZAUFANIA !!!

Dziękuję za uwagę. busted.gif

Napisano

Witam ,kupię fotel kierowcy lewy ,tapicerka nie ma znaczenia ,ma być prosty nie powypadkowy przegięty bo mam taki.Chyba że ktoś chce się pozbyć całego kompletu do kombi ew. 5D ale z boczkami i przodem kubły (Sportive) czy jakoś tak.

Napisano

Witam mam do zaoferowania turbine do asterki 2000r. z silniczkiem isuzu. turbina ma przejechane jakieś 300km, zakupiona nówka a nie regenerowana. niestety autko uległo kasacji po tygodniu od montażu.

Cena za ten bajer to 1600zł ale wszystko do uzgodnienia.

ewentualne pytania na priv lub 781111881 ( 8.00 - 20.00)

Napisano

Jakby ktoś posiadał na zbyciu radyjko blaupunkt sc202 za rozsądna kasę to z chęcią przygarnę. Info priv.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Sprzedam części do opla astry f 97r. hb veller np. prawie całe wnętrze, szyby, części karoserii, osprzęt silnika, zbiorniczki itp, układ kierowniczy, czy zawieszenie itd. Przykładowa cena: fotel kierowcy 40 zł. Odbiór najlepiej osobisty.

Napisano

Witam

Kupię zaślepkę \plaster miodu\ w zderzak astra h lift. Prawą i lewą. Info prosze na prv.

Napisano

Kupię kołpak oryginalny do Astry

o taki :

285356436-images.jpg

może komuś zalega?

ROZMIAR 13"

hmm.gif

Cena jak najtaniej zlosnik.gif

post-46484-14352514212308_thumb.jpg

Napisano

Kupie atrapę ze znaczkiem opla do Astry H gtc z opc plaster miodu

kratkę w zderzak plaster miodu z opc.

Dwie zaślepki z astry Gtc opc w zderzak z chromowanymi obwódkami na halogen z plastrem miodu.

lub cały zderzak z OPC astry H przód tył progi i spojler dachowy.

Napisano

Witam

Po sprzedanej Asterce został mi komplet kół z zimowymi oponami. Felgi 14, ET jeśli dobrze pamiętam 39, szer. 175. Dwie gumy to Frigo i dwie Frigo 2. Oponiarz mówił, że na jeden sezon spokojnie wystarczą ( do znacznika jest jeszcze sporo). Cztery śruby. Cena 200 złotych, do drobnej negocjacji. Koła są w przechowalni, więc ze zrobieniem zdjęć jest problem. Odbiór najlepiej z Wrocławia i okolic.

Napisano

Sprzedam prawie wszystkie części/kompletny silnik C16SE (naleciała mi rdza na gładź bloku i się nadaje tylko do szlifu). Jeśli ktoś czegoś potrzebuje to PW Jeżeli będzie zainteresowany to mogę oddać blok do szlifu i złożyć kompletny silnik oczywiście po remoncie głowicy z nowymi pierścieniami, tłokami itp itd

Przykładowy cennik:

Głowica (z zaworami uszczelniaczami etc) 120zł

Kolektor ssący 70zł

Wydechowy 4-2 - 100zł (2 sztuki)

Rura 2-1 (między kolektorem a katalizatorem tzw portki) - 70zł

Listwa Wtryskowa z wtryskami 100zł

itp itd.

Do ceny części dochodzi przesyłka poczta polska/lub kurierem

Napisano

Witam

Do sprzedania mam

Pompa wspomagania kierownicy do Vectry A Asty F 1,8 z 92r.

serwo hamulców do Astry 1,4 16V z 97r

Cena przykładowa za sztukę 50 zł, ale jak potrzebujesz to napisz dogadamy się.

Napisano

Witam.

Pilnie są mi potrzebne felgi 16 na 5 śrub do astry II stal lub alus w rozsądnej cenie, może być z oponą zimową

Napisano

Wiatm mam do sprzedania alumki Borbet 4x100 195/55/16 za 550 do negocjacji wiecej info pod nr tel 507-165-813

zdj na maila

• 2 tygodnie później...
Napisano

1. Spinki do listy klapy kombi 4 szt. 9,5 zł/szt.

p1030843hf.jpg

2. Spinki rolety bagażnika kombi 21 zł/szt.

spinkihf.jpg

3. Kable zapłonowe NGK rc-op438 NOWE -128 zł.

p1030798hf.jpg

Napisano

witam

Jak w tytule pilnie nabędę belkę tylną zawieszenia

pacjent -> Astra 97 r. 1,6 8V 3 drzwiowy hatchback najlepiej z ABS

ale od biedy może być bez, nawet sama goła belka bez piast, lub kompletna (hamulce w stanie obojętnym), najważniejsze żeby była

prosta, nie po dzwonie w tylne zawieszenia (taką teraz mam i koła bardzo krzywo stoją 270751858-jezyk.gif).

warunek zachodniopomorskie - w promieniu do maks. 150 km. w jedną stronę od Szczecina.

w razie pytań śmiało można mnie pomęczyć - kom. 502 02 77 97

pzdr.

Przemek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.