Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

motorower

Featured Replies

Napisano

witam

nie znalazlem innego kacika a mam takie pytanie- jaki w miare bezawaryjny motorower-skuter warto kupic do ok .2000zł-chiński nowy czy japonski uzywany?jakies konkretne modele?

Napisano

> witam

> nie znalazlem innego kacika a mam takie pytanie- jaki w miare bezawaryjny motorower-skuter warto

> kupic do ok .2000zł-chiński nowy czy japonski uzywany?jakies konkretne modele?

Do ok 2 kpln to nic nowego nie kupisz.

Sensowne oferty zaczynają się z 29 na początku (Router WS50)

Napisano

> Do ok 2 kpln to nic nowego nie kupisz.

> Sensowne oferty zaczynają się z 29 na początku (Router WS50)

taaa..... wink.gif

Napisano

> taaa.....

No men, ale nie mówimy o sytuacji, gdy ktoś sprzedaje prywatnie z drugiej ręki - tą drogą to i za stufkie da się coś łyknąć.

Napisano
  • Autor

> No men, ale nie mówimy o sytuacji, gdy ktoś sprzedaje prywatnie z drugiej ręki - tą drogą to i za

> stufkie da się coś łyknąć.

ale ja szukam dla 14 letniej dziewczynki . to chyba jakis skuter powinien byc. domyslam sie ze te z marketow sa do niczego?

to moze cos uzywanego do 2500 tys? nie wiem komletnie w czym sie obracac -moze jakas honda? peugeot? kymco ? nie mam pojecia.podpowedzcie jakich marek szukac?

Napisano

> ale ja szukam dla 14 letniej dziewczynki . to chyba jakis skuter powinien byc. domyslam sie ze te

> z marketow sa do niczego?

Ja mam takiego marketowego chińczyka(a nawet dwa) i nie narzekam smile.gif

Napisano
  • Autor

> Kymco Agility może by poszedł za 2500 zł

no jesli on ma 35 kKM to lepiej niz maluch:)

kymco jest cos warte? jakimi paramtrami sie sugerowac?

Napisano

> witam

> nie znalazlem innego kacika a mam takie pytanie- jaki w miare bezawaryjny motorower-skuter warto

> kupic do ok .2000zł-chiński nowy czy japonski uzywany?jakies konkretne modele?

Kup jej Smsona E 51 przynajmniej sie troche nauczy zmiany biegow i obslugi sprzegla, przy robieniu PJ to zaprocentuje.

wink.gif

Napisano
  • Autor

> Kup jej Smsona E 51 przynajmniej sie troche nauczy zmiany biegow i obslugi sprzegla, przy robieniu

> PJ to zaprocentuje.

ONA RACZEJ PJ NA MOTOR TO NIE BARDZO:)

Napisano

> Kymco Agility może by poszedł za 2500 zł

mam takiego Kymco nawet z tego samego roku, tylko że niebieski 270751858-jezyk.gif

skuter jak skuter jest jak dla mnie całkiem ok, nawet bezawaryjny

sam jakoś będę go sprzedawał niedługo bo rodzicom odeszła ochota na jeżdżenie nim, a sam mam duże moto wink.gif

Napisano

> ale ja szukam dla 14 letniej dziewczynki . to chyba jakis skuter powinien byc. domyslam sie ze te

> z marketow sa do niczego?

> to moze cos uzywanego do 2500 tys? nie wiem komletnie w czym sie obracac -moze jakas honda?

> peugeot? kymco ? nie mam pojecia.podpowedzcie jakich marek szukac?

Ej, no zaraz, skuter to zupełnie inna rozmowa, tu to już za 1400 można zaszaleć.

Napisano

> ONA RACZEJ PJ NA MOTOR TO NIE BARDZO:)

A kto mowi o PJ kat A ? O kat B mowilem.

Pozatym skad wiesz ? Dzis moze nie a jutro sie odwidzi.

Simson da jej podstawy do wszystkiego.

wink.gif

Napisano

> Simson da jej podstawy do wszystkiego.

Szczególnie do tego jak go naprawiać smile.gif

To już nie te roczniki, już nie są tak dobre jak kiedyś, samo robienie mieszanki na stacji to już będzie dla 14 latki problem.

Ja polecam Kymco, mały, praktyczny, bezawaryjny i mało pali.

Napisano

> Szczególnie do tego jak go naprawiać

> To już nie te roczniki, już nie są tak dobre jak kiedyś,

Kwestia kupna zadbanej sztuki lub remontu silnika. Miliony uzytkownikow raczej sie nie myla biglaugh.gif

wink.gif

Napisano

> Kwestia kupna zadbanej sztuki lub remontu silnika. Miliony uzytkownikow raczej sie nie myla

Kumpel ma skuter Simson, właśnie taką zadbaną sztukę, dość dużo za niego zapłacił, pełen oryginał. Dostałem go ostatnio żeby się przejechać, lata temu miałem identyczny i wiesz co...

Wspomnienia były znacznie lepsze niż rzeczywistość, kiedyś mi się wydawało że Simson był mega cichy, szybki, wszystko chodziło lekko... wydawało mi się.... w porównaniu do Agility które miała moja żonka przez chwile... przepaść, to już nie te lata.

Może jak byśmy mówili o zakupie dla 14 latka z zacięciem na mechanika to bym się z tobą zgodził, ale dla 14 latki to się nie zgodzę, żadna koleżanka z nią nie wsiądzie na Simsona, a na Kymco Agility na pewno nie jedna smile.gif

Napisano

> Kumpel ma skuter Simson, właśnie taką zadbaną sztukę, dość dużo za niego zapłacił, pełen oryginał.

> Dostałem go ostatnio żeby się przejechać, lata temu miałem identyczny i wiesz co...

> Wspomnienia były znacznie lepsze niż rzeczywistość, kiedyś mi się wydawało że Simson był mega

> cichy, szybki, wszystko chodziło lekko... wydawało mi się.... w porównaniu do Agility które

> miała moja żonka przez chwile... przepaść, to już nie te lata.

> Może jak byśmy mówili o zakupie dla 14 latka z zacięciem na mechanika to bym się z tobą zgodził,

Znam pare osob ktore je aja i o dziwo zaden z nich nie ma problemow, fakt, ze dbaja o sprzet i wymieniaja podzespoly / tlok / cylinder w/g normy. Sie dba sie jezdzi.

Yamaha DT 50 !

wink.gif

Napisano

> Kwestia kupna zadbanej sztuki lub remontu silnika. Miliony uzytkownikow raczej sie nie myla

Wiesz co jedza muchy? Tez ich sa miliony zlosnik.gif

Napisano

> Znam pare osob ktore je aja i o dziwo zaden z nich nie ma problemow, fakt, ze dbaja o sprzet i

> wymieniaja podzespoly / tlok / cylinder w/g normy. Sie dba sie jezdzi.

zupelnie jak tlumaczenie fiacikarzy, gdzie kazda wymiana jest zwykla czynnoscia eksploatacyjna

zupelnie nie rozumiem, czemu to dziadostwo tak trzyma cene, jak mozna za tyle kupic kilkanascie lat mlodszy egzemplarz, gdzie nie trzeba wymieniac tloka/cylindra jak to ujales wedlug normy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.