Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co z zaległym OC

Featured Replies

Napisano

Witam

Mam takim problem, stoi u mnie w garage juz 3 lata, zarejestrowana buda do cc...

Orientuje sie ktoś co zrobić zeby nie płacic zaległego OC ??

Napisano

Nic nie zrobisz.

Jeśli nie sprzedasz auta i nie wyrejestrujesz oraz nie zgłosisz do ubezpieczalni to niestety ale OC do opłaty.

Napisano

Zawsze możesz zgłosić na policji "kradzież w biały dzień" jeśli wiesz co mam na myśli wink.gif

Napisano

> Zawsze możesz zgłosić na policji "kradzież w biały dzień" jeśli wiesz co mam na myśli

nagle mu się przypomni, że 3 lata temu auto ktoś mu podprowadził ?? :/ poza tym na to jest paragraf.

Napisano

> nagle mu się przypomni, że 3 lata temu auto ktoś mu podprowadził ?? :/ poza tym na to jest

> paragraf.

Spoko, luz, niech kolega płaci zaległe OC, nie wiesz o co chodzi a już paragrafów szukasz, jak będzie chciał to się na pw odezwie...

Napisano

U mnie cento jak dostalem go w maju 2008 stało w garage do wrzesnia 2008 bez aktualnego OC( nie wiedzialem wtedy co i jak, a wiedzialem, ze jak wroce zza zagramanicy to jakis sensowny fundusz na osobe przy max zwyzkach bedzie ) - a tak oszedzilem sobie te 3 mce - taki byl moj tok myslenia wtedy 270751858-jezyk.gif gdy przyszedlem do ubezpieczalni, uprzejma Pani powiedziala, ze jest to nielegalne i mam szczescie, ze nie dotarla do mnie jakas komisja/inspekcja jakkolwiek to nazwała, która mogła obarczyć mnie grzywną za nieciągłość ubezpieczenia OC(duużo większą niż sama wartość ubezpieczenia 700/800zł), na szczescie się nic takiego nie stało. To było w moim przypadku i wiem to na pewno, a z tego co się orientuje nie da sie jakoś obejść nie płacenia OC, tym bardziej jak go nie wypowiedziałeś. Bo jeśli OC było wypowiedzone i po prostu auto stało 3 latat w garazu bez OC, a teraz chcesz znowu je zaplacic, to lepiej je wyrejestrowac i kupic ubezpieczenie w innej firmie.. Choc nie wiem jak to do konca wyglada prawnie.. A jeśli go nie wypowiedziałeś, to firma z automatu będzie go kontynuwować i jeśli nie było płacone, to prędzej czy później odwiedzi Cie komornik..

Moze ktos miał podobną sytuacje do Twojej i powiedz coś wiecej wink.gif

Napisano
  • Autor

A powiedzcie mi, ile was wynosi OC roczne za cc 700, dodajcie ile macie znizek, bo nie wiem jakiej kwoty sie spodziewać:D

Napisano

polecam sobie policzyc:

<a href="www.polisowo.pl" target="_blank">polisowo.pl</a>

wszystkie dane wpiszesz i ladnie Ci wyliczą kilka/naście ofert wink.gif

wiadomo, że każdy z nas jest w innym wieku, mamy różne zniżki, niektórzy mają współwłaścicieli, a niektórzy nie, także kalkulator OC prawde Ci powie! old.gif

zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.