Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

pompa wody

Featured Replies

Napisano

witam,będę zmieniał rozrząd w brava 1,2 16 v (chcę kupić pasek contitech rolkę ruville )nie wiem czy to dobry wybór ?i zastanawiam się czy powinienem wymienić pompę wody,auto ma 135tys naśmigane i jeżdził nim mój ojciec tak ,że pewien jestem jak było eksploatowane ,ja bym tym razem odpuścił wymianę pompy,jednak chętnie wysłucham opinii na ten temat

Napisano

> witam,będę zmieniał rozrząd w brava 1,2 16 v (chcę kupić pasek contitech rolkę ruville )nie wiem

> czy to dobry wybór ?i zastanawiam się czy powinienem wymienić pompę wody,auto ma 135tys

> naśmigane i jeżdził nim mój ojciec tak ,że pewien jestem jak było eksploatowane ,ja bym tym

> razem odpuścił wymianę pompy,jednak chętnie wysłucham opinii na ten temat

A jak za 500km po zmianie rozrządu pompa wody powie papa to do kogo będziesz miał pretensje? Co do paska i rolki to spoko zakładaj te co napisałeś.

Napisano
  • Autor

> A jak za 500km po zmianie rozrządu pompa wody powie papa to do kogo będziesz miał pretensje?

no właśnie nie wiadomo ile to stworzenie wytrzyma ,za bardzo nie chcę wchodzić w koszty a 135 tys to chyba nie jest zbyt wiele dla pompy co ?

Napisano

> no właśnie nie wiadomo ile to stworzenie wytrzyma ,za bardzo nie chcę wchodzić w koszty a 135 tys

> to chyba nie jest zbyt wiele dla pompy co ?

Wymień pompę i nie kombinuj. nono.gif

Napisano

> 135 tys to chyba nie jest zbyt wiele dla pompy co ?

Na ogół nie , choć w życiu różnie bywa hmm.gif

Ja akurat spotkałem się z sytuacją że u kolegi padła ponownie już wymieniona , choć miał mniejszy przebieg , a u mnie była jeszcze fabryczna .

Ale z historii forum pamiętam też , że niektórym pompa dopraszała się wymiany jeszcze przed czasem smirk.gif

Co ciekawsze instrukcja obsługi w ogóle nie wypowiada się w tym temacie , więc wybór należy do ciebie , ale jeśli już zdecydujesz na wymianę to nie daj się skusić na jakiś najtańszy zamiennik bo możesz mieć potem zdziwienie jak wyżej .

Napisano
  • Autor

> Co ciekawsze instrukcja obsługi w ogóle nie wypowiada się w tym temacie , więc wybór należy do

> ciebie , ale jeśli już zdecydujesz na wymianę to nie daj się skusić na jakiś najtańszy

> zamiennik bo możesz mieć potem zdziwienie jak wyżej .

chcę wymienić na pasek contitech ,a rolka i pompa ruville

wyjdzie 90 pln drożej niż bez pompy i dlatego już zdecydowałem że pompa też do wymiany ,choć uważam że spokojnie zrobiła by jeszcze 60 tys.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.