Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dobry gazownik

Featured Replies

Napisano

Cześć,

Szukam gazownika, który by zagazował asterkę H z silniczkiem Z18XE.

W Krakowie wszyscy polecają Fugazi, ale znam przypadki, że nie wyszło (pewnie jak wszędzie)

Ale też znalazłem taki zakład w Olkuszu na Rzemieślniczej bodajże Sigma gaz. Jak kumpel był u nich co prawda na przeglądzie i regulacji, to sprawiali wrażenie ludzi, którzy się naprawdę znają, co więcej po 2 latach wojowania z wysokim spalaniem itp wreszcie zlokalizowali problem i teraz jest ok.

Czy ktoś z Was zna ten zakład? zakładał tam instalację? szukam jakichś opinii

Napisano

> Cześć,

> Szukam gazownika, który by zagazował asterkę H z silniczkiem Z18XE.

> W Krakowie wszyscy polecają Fugazi, ale znam przypadki, że nie wyszło (pewnie jak wszędzie)

ok.gif

jakbym miał gazować to u nich - Autotest Adam Burda

Napisano

W Olkuszu uważaj na Gajerów bo zaczęli robić mega drut... frown.gif

Napisano

> W Krakowie wszyscy polecają Fugazi, ale znam przypadki, że nie wyszło (pewnie jak wszędzie)

Nie mam o nich najlepszej opinii. Nie mam też najgorszej, ale dodatkowo są b.drodzy.

Z Rezzo zwiedziłem wielu krakowskich gazowników i instalację wyprowadził na prostą p. Burda. Odstaje poziomem od reszty o dwie klasy - wie co robi i umie to wytłumaczyć laikowi.

Tutaj masz jego www - nie pomyl tylko z mającą siedzibę obok firmą, która ma SKP. Też robią LPG, ale nie wiem jak - i nie chciałbym próbować.

Napisano

> Z Rezzo zwiedziłem wielu krakowskich gazowników i instalację wyprowadził na prostą p. Burda.

Owszem jeśli się tym zajmie p. Burda a nie jeden z jego pracowników.

> Tutaj masz jego www - nie pomyl tylko z mającą siedzibę obok firmą, która ma SKP. Też robią LPG,

> ale nie wiem jak - i nie chciałbym próbować.

Tu też jest jeden, może dwóch magików. A reszta przeciętna. Zależy na kogo trafisz.

Napisano

> Owszem jeśli się tym zajmie p. Burda a nie jeden z jego pracowników.

zawsze mnie obsługuje właściciel, tzn nie stoi cały czas przy aucie, ale przychodzi i patrzy "w kluczowych" momentach ok.gif

na testy też jeździ On hmm.gif

chłopaki to w sumie filtr zmieniają wink.gif

Napisano

> Tu też jest jeden, może dwóch magików. A reszta przeciętna. Zależy na kogo trafisz.

W LPG nie są źli, ale jeśli miałbym wybierać między nimi (Karat) a A. Burdą (autotest) , to wybrałbym tego drugiego.

Natomiast zdecydowanie odradzam usługi wulkanizacyjne Karatu. Niestety, o ich kunszcie przekonałem się na własnej skórze (właściwie oponie smile.gif ).

Napisano

> chłopaki to w sumie filtr zmieniają

Koledze jakiś młody zaczął regulować. Nie dość że wyglądał na mocno wypitego to zostawił klucz w środku i jeszcze bardziej zepsuł.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.