Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

I niech mi ktos powie..

Featured Replies

Napisano

... z perspektywy czasu, ze powstanie tego kacika nie mialo sensu. Wyszlo w koncu kto, co ma i co, kogo kreci. A jak widac mamy pochowanych troche sprzetow wszelakiej masci po szopach i garazach waytogo.gif

I oby rozwijal sie dalej i zebysmy mieli wiecej satysfakcji z odbudow, ktore prowadzicie/prowadzimy waytogo.gif

Napisano

> ... z perspektywy czasu, ze powstanie tego kacika nie mialo sensu. Wyszlo w koncu kto, co ma i co,

> kogo kreci. A jak widac mamy pochowanych troche sprzetow wszelakiej masci po szopach i

> garazach

> I oby rozwijal sie dalej i zebysmy mieli wiecej satysfakcji z odbudow, ktore prowadzicie/prowadzimy

Slychac Cie bylo w nocy w RMF FM i fotki tez widac zlosnik.gif

sznur

Napisano

> ... z perspektywy czasu, ze powstanie tego kacika nie mialo sensu. Wyszlo w koncu kto, co ma i co,

> kogo kreci. A jak widac mamy pochowanych troche sprzetow wszelakiej masci po szopach i

> garazach

> I oby rozwijal sie dalej i zebysmy mieli wiecej satysfakcji z odbudow, ktore prowadzicie/prowadzimy

chyba calkiem fajna idea ten kacik ok.gifshocked.gif

Napisano

buntowali sie tylko ci co nie maja nic do powiedzenia w tym temacie...

Napisano

> chyba calkiem fajna idea ten kacik

nawet nie chyba, lecz na pewno. Co prawda ja osobiście nie mam żadnego klasyka, ale z wielką przyjemnością oglądam jak inni nabywają i odbudowują (jesli trzeba zlosnik.gif) rózne fajne klasyki.

Stworzenie tego kącika było naprawdę świetną ideą waytogo.gif

Napisano

> nawet nie chyba, lecz na pewno. Co prawda ja osobiście nie mam żadnego klasyka, ale z wielką

> przyjemnością oglądam jak inni nabywają i odbudowują (jesli trzeba ) rózne fajne klasyki.

> Stworzenie tego kącika było naprawdę świetną ideą

waytogo.gif

Napisano

> garazach

a ja mam pytanie takie OT ty coś słyszysz w cb radiu przy tym silniku wink.gif i budzie ????

Napisano
  • Autor

> a ja mam pytanie takie OT ty coś słyszysz w cb radiu przy tym silniku i budzie ????

O masz - oczywiscie, ze tak. Tak udalo sie wyciszyc samochod, ze nawet radio mam zalozone drive.gif

Napisano

A ja powiem inaczej zlosnik.gif

Jak by kto inny niż ja zaczął temat, to by mniej schodów było ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.