Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szlag trafił mi oponę - warto taką łataną kupić?

Featured Replies

Napisano

> Szukam oponki BFG AT. Na Alledrogo znalazłem jakiegoś łatańca. Zaletą jest to, że oponka z

> Warszawy. Warto się zainteresować? Kilken machen

miałem kiedyś taką w dostawczaku, ktoś przebił bok nożem

zalali u wulkanizatora, zrobiła się co prawda gula, ale dwa lata na niej jeździłem i nic się nie działo

wszystko zależy jak to jest zrobione, nie masz gwarancji co się stanie jak pojeździsz trochę frown.gif

Napisano
  • Autor

> miałem kiedyś taką w dostawczaku, ktoś przebił bok nożem

> zalali u wulkanizatora, zrobiła się co prawda gula, ale dwa lata na niej jeździłem i nic się nie

> działo

> wszystko zależy jak to jest zrobione, nie masz gwarancji co się stanie jak pojeździsz trochę

no z drugiej strony kusi mnie, żeby komplet nowych kupić. Na autku sa staruszki i o ile bieznik jest ok, o tyle guma między bieżnikiem już się "słoniowata" robi. Ale komplet BFG AT 31/10.5/15 to 1700PLN frown.gif Wolałbym ta kase w blachę wpierniczyć...

Napisano

> no z drugiej strony kusi mnie, żeby komplet nowych kupić. Na autku sa staruszki i o ile bieznik

> jest ok, o tyle guma między bieżnikiem już się "słoniowata" robi. Ale komplet BFG AT

> 31/10.5/15 to 1700PLN Wolałbym ta kase w blachę wpierniczyć...

pisałem że to drogie hobby grinser006.gif

jak sa takie twarde gumy to w zimie może być ciekawie grinser006.gif

Napisano

> no z drugiej strony kusi mnie, żeby komplet nowych kupić. Na autku sa staruszki i o ile bieznik

> jest ok, o tyle guma między bieżnikiem już się "słoniowata" robi. Ale komplet BFG AT

> 31/10.5/15 to 1700PLN Wolałbym ta kase w blachę wpierniczyć...

A np. General Grabber AT2 jak cenowo stoi?

Napisano
  • Autor

> A np. General Grabber AT2 jak cenowo stoi?

Wychodzi około 100PLN/opona drożej niż BFG AT

PS.

te co mam to 31/10.5/R15. Na nasze to jakie będą? 265/75/1R15? Ewentualnie jakie jeszcze rozmiary by wchodziły w grę w Rockym?

Napisano
  • Autor

> pisałem że to drogie hobby

> jak sa takie twarde gumy to w zimie może być ciekawie

One nie są twarde a raczej stare i w związku z tym guma między bieżnikiem zaczyna się jakby marszczyć. Ot stare oponki...

Napisano

> Szukam oponki BFG AT. Na Alledrogo znalazłem jakiegoś łatańca. Zaletą jest to, że oponka z

> Warszawy. Warto się zainteresować? Kilken machen

mogę mieć za 359zł nówki ale innej firmy jakby Cię interesowały daj znać.

Napisano
  • Autor

> BFG AT jest relatywnie tani wiec moze lepiej pomyslec o nowych.

no własnie doszedłem do tego samego wniosku. W przyszłym roku pewnie tak czy siak musiałbym wymieniać więc bez sensu kupować uzywkę. Zamówiłem 4 nowe. 423PLN/szt. Taniej nie znalazłem. frown.gif

Zaczyna się zgodnie z przewidywaniami... Założyłem, że na dzień dobry ze 3-4tys będe musiał w niego wpakować.

Napisano

> no własnie doszedłem do tego samego wniosku. W przyszłym roku pewnie tak czy siak musiałbym

> wymieniać więc bez sensu kupować uzywkę. Zamówiłem 4 nowe. 423PLN/szt. Taniej nie znalazłem.

> Zaczyna się zgodnie z przewidywaniami... Założyłem, że na dzień dobry ze 3-4tys będe musiał w niego

> wpakować.

dobrze, że masz na pakiet startowy smile.gif, trzeba było zbijać cenę jeszcze na opony zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> dobrze, że masz na pakiet startowy , trzeba było zbijać cenę jeszcze na opony

Kupując prawie pełnoletnie auto trzeba się liczyć z pakietem startowym hehe.gif Zresztą na oponach w żadnym z moich autek nigdy nie oszczędzałem.

Napisano
  • Autor

> Dobry wybór, to auto ma jeździć a nie wyglądać.

Przyszły 4 oponki. Troche musiałem poczekać ale chyba warto było bo cena najniższa jaką znalazłem zlosnik.gif Dziś odstawiam autko do piaskowania i malowania felg (trza je zrobić bo za dwa sezony będą do wyrzucenia). A pod koniec miesiąca podwozie do roboty idzie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.