Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kolor felg pod zielone sc

Featured Replies

Napisano

Witam, od dłuższego czasu planuję zmianę koloru felg, ale nie mam wizji na co pomalować. Złoty? Beż? Bądź jakiś fikuśny kolor? hmm.gif

Zdaję się na Wasze inwencje zlosnik.gif

Foto 1 (stare)

foto - aktualne

Napisano
  • Autor

> znajomy ma takie zestawienie

czerwień zdecydowanie odpada, na całym autku nie mam praktycznie żadnej czerwieni, więc to by nie współgrało razem ze sobą 270751858-jezyk.gif

Napisano

limonka/żółty/bardzo jasny zieleń - tak bym obstawiał i w takiej kolejności zlosnik.gif

przykladowe foto MLek robionych przez Ignaca:

33cc754972fbd2ffmed.jpg

i na aucie:

zdjcie0815q.jpg

Napisano

> limonka/żółty/bardzo jasny zieleń - tak bym obstawiał i w takiej kolejności

> przykladowe foto MLek robionych przez Ignaca:

> i na aucie:

O to to grinser006.gif chodzi za mną to połączenie kolorów serduszka.gif

Napisano
  • Autor

> limonka/żółty/bardzo jasny zieleń

może to ktoś przełożyć te kolorki na wyżej podane zdjęcia? smile.gif)

Napisano

> może to ktoś przełożyć te kolorki na wyżej podane zdjęcia? )

ja bym żółtego nie robił tongue.gif

Napisano

> ja bym żółtego nie robił

To nie jest żółty. To jest coś pomiędzy zielenią a żółcią. A bliżej mu do zielonego. Fotki nie ukazują koloru. Mam gdzieś jeszcze puchę jakbyś potrzebował nr lakieru.

A pomysł na limonkę był mój zlosnik.gif

Napisano

specjalnie wygrzebalem wszystkie moje kola po kolei, jakie mialem w zielonym, moze Ci to w czyms pomoze, ale generalnie do tego koloru to raczej stadardowo srebrne, polerka, ew czarne lub inne ciemne ok.gif

ResizeofPICT0740.jpg

DSC003052.jpg

DSC00383.jpg

DSC05572.JPG

dsc07555f.jpg

030.jpg

Napisano

imho najlepiej polerka z tych zdjec, ktore pokazales, a on takową ma..

w ogóle nie wiem czemu chce ją malować ? hmm.gif

ale z checia zobaczyłbym to VT z tego koloru co wrzuciłem wyżej lub ciut bardziej zielonkawego, 5 gradiacji żółtozielonej limonki i wybrać najlepsza opcje waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> specjalnie wygrzebalem wszystkie moje kola po kolei, jakie mialem w zielonym, moze Ci to w czyms

> pomoze, ale generalnie do tego koloru to raczej stadardowo srebrne, polerka, ew czarne lub

> inne ciemne

chciałem mniej więcej zobaczyć jak ma się zieleń na innym kolorze felg, jeżeli się nie spodoba to oczywiście polerka zostanie.

Nikt się nie podejmie tego VT? crazy.gif

Napisano

> chciałem mniej więcej zobaczyć jak ma się zieleń na innym kolorze felg, jeżeli się nie spodoba to

> oczywiście polerka zostanie.

> Nikt się nie podejmie tego VT?

ale jak masz czarne zderzaki to czarne fele by pasowały

Napisano

> Nikt się nie podejmie tego VT?

Jak nie , jak RoMaN 20.GIF

polerzgv.jpg

P.S. Doszła 'lekka' gleba zlosnik.gif

Napisano

z seryjnym zderzakiem, to auto lepiej wygladalo.

jak juz jest taki, to chociaz w kolor niech bedzie.

Napisano
  • Autor

> z seryjnym zderzakiem, to auto lepiej wygladalo.

Z seryjnym to wyglądał dobrze, ale w czarnym jak Ty miałeś w swoim. Moja seria już w kiepskim stanie była, ale szumi i tak doczeka się koloru, ale dopiero na przyszły sezon.

Dzięki Roman, a możesz jeszcze poprawić to pierwsze foto ze zderzakiem w kolor? 20.GIF

• 4 miesiące później...
Napisano
  • Autor

Co sądzicie o tych kolorach felg? Będzie to jako pasowało? zlosnik.gif

obrazxz.jpg

obraz2ce.jpg

Napisano

> Co sądzicie o tych kolorach felg? Będzie to jako pasowało?

a moze jakis grafit ?

Napisano
  • Autor

> a moze jakis grafit ?

grafitowy nie bardzo, do tego zielonego lakieru trzeba coś co by go ożywiło. Taki złoty co jest na końcu powinien dać radę.

A da się tak polakierować by felgi miały połysk, aby był efekt polerki połączony ze złotem?

beznazwysj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

> grafitowy nie bardzo, do tego zielonego lakieru trzeba coś co by go ożywiło. Taki złoty co jest na

> końcu powinien dać radę.

> A da się tak polakierować by felgi miały połysk, aby był efekt polerki połączony ze złotem?

2 od góry wygląda super

czerwone koło pasuje idealnie

Napisano

jamai , zawsze jak patrze na Twoje byle auto to zaluje ze Cieniasa nie pomalowalem na ciemnozielona perle bo tego bardzo w SC/CC smile.gif

Napisano

Wg mnie do zielonego to albo biale felgi, albo czarne, lub srebrne, inne jakos mało pasują smile.gif

Napisano

ciemna krwista czerwień albo złote

Napisano

Hudy, Pan do Ciebie zlosnik.gif

Weź chłopakowi wrzuć tą limonkę i rant w poler, bo nie wie czego chce, a te miałby świeże i jasne fele palacz.gif

pozdrówki 20.GIF

Napisano
  • Autor

> Hudy, Pan do Ciebie

> Weź chłopakowi wrzuć tą limonkę i rant w poler, bo nie wie czego chce, a te miałby świeże i jasne

> fele

> pozdrówki

Ja już mam upatrzony kolor, ale na razie badam kolorystykę, bo polerka już się powoli nudzi 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Ja już mam upatrzony kolor, ale na razie badam kolorystykę, bo polerka już się powoli nudzi

rant zostaw i rotor wrzuć w kolor, pomalujesz całe to i walory felgi się stracą wink.gif całe to się maluje kółka bez polerki albo z taką faaatalna nigdy nie odnawianą 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Ja już mam upatrzony kolor, ale na razie badam kolorystykę, bo polerka już się powoli nudzi

bedziesz malował to wrzuć w proszek a nie jakies dziadostwo z pistoletu

Napisano

> jamai , zawsze jak patrze na Twoje byle auto to zaluje ze Cieniasa nie pomalowalem na ciemnozielona

> perle bo tego bardzo w SC/CC

a ja nie lubilem tego koloru grinser006.gif ale chociaz unikalny dosc mocno byl, przez kilka lat jedyny w centomanii grinser006.gif

Napisano

trzeba bylo oddac auto w proszek a nie lakierowac tym dziadostwem z pistoletu wink.gif zawsze lepiej pomalowac cos sprejem hehe.gif

Napisano

> trzeba bylo oddac auto w proszek a nie lakierowac tym dziadostwem z pistoletu zawsze lepiej

> pomalowac cos sprejem

rotfl.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

Będzie ktoś tak uprzejmy by zrobić VT zderzaka w kolor budy i jego wnętrza tj. to co zaznaczyłem na 2 zdjęciu były w kolorze czarnym i druga opcja to tylko środkowa listwa na czarno?

Ori foto

dsc01353l.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.