Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alu na Zimę - propozycję kolorystyczne Sejek

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Na zimę będzie ok , ale na lato (Abarthy) chyba trzeba będzie coś innego wymyśleć

jak będę miał poskładane do kupy puszczę fotki,

klapka w version winter musi być czerwona z grubym ziarnem smile.gif

abarthy to taka opcja pośrednia... ale żal było odpuścić i nie założyć świeżo piaskowanych i proszkowo malowanych 14 z nowymi oponami yokohama 185/50 do mojego sejaka.... generalnie nie prezentują się źle ale... ale na th line mnie nie stać frown.gif

plan na lato jest aby obuć autko w fele maseratiego bi turbo.... w końcu kolor też jest z niego... wszystko zależy jak się życie potoczy

Napisano

> Wyszło zupełnie coś innego, ale myślę, że będzie goood

> Więcej o tutaj

koła wyszły bardzo ładnie claps.gif

ale jakoś nie widze ich do koloru budy, może jak już będą na aucie

to się okaże, że kolor pasuje 270751858-jezyk.gifsmile.gif

Napisano
  • Autor

> koła wyszły bardzo ładnie

> ale jakoś nie widze ich do koloru budy, może jak już będą na aucie

> to się okaże, że kolor pasuje

masz rację... to się okaże...

ale nawet jakbym je pomalował na srebrno lub pstrokato to części oglądających będzie się podobało a części nie, więc wiadomo - w sprawie kolorów są gusta i guściki...

osobiście powiem szczerze, że nie miałem żadnej koncepcji na te felgi.... w pewnym momencie nawet chciałem je odświeżyć na srebrno i też by było dobrze....

oponki założe chyba dopiero w przyszłym ygodniu, niech klar dobrze zastygnie.... bo znając partaczy wulkanizatorów obedrzą jeszcze miekki lakier

Napisano

> masz rację... to się okaże...

> ale nawet jakbym je pomalował na srebrno lub pstrokato to części oglądających będzie się podobało a

> części nie, więc wiadomo - w sprawie kolorów są gusta i guściki...

dokładnie 20.GIF

> oponki założe chyba dopiero w przyszłym ygodniu, niech klar dobrze zastygnie.... bo znając partaczy

> wulkanizatorów obedrzą jeszcze miekki lakier

ino ich dobrze pilnuj old.gif bo znam takich co potrafią narobić gnoju ze świeżo pomalowaną felgą sick.gifangryfire.gif

Napisano

Trzeba pilnować to fakt. Mi potrafił gość ostatnio zajechac jeden rant. Dopiero jak poprosiłem go o uwagę i smar to zrobił to jak należy. Zresztą, wydaje mi się, że to jakiś partacz po prostu był. Na stronie wcześniej jest golf w podobnym lakierze i ma właśnie czerwone felgi i IMO wygląda super smile.gif Azi ma czerwono czarne wnętrze więc całość, też będzie dobrze współgrać. Będzie ok smile.gif

Napisano

> Trzeba pilnować to fakt. Mi potrafił gość ostatnio zajechac jeden rant.

miałem właśnie taką samą przygodę sick.gif

założy, zrobi ładną sesję, z otwartymi drzwiami (co by było widać kontrast wnętrze-koła) i się oceni! zlosnik.gifok.gif

Napisano

taka moja rada przy zakładaniu opon na felgi. Znam tylko jedną osobę która nie uszkodzi lakieru. Jedź na Mąkołowiec do Karola. Wiele osób od nas korzysta z jego usług, bo jest fachowcem w tym co robi, a nie zwykłym partaczem który nauczył się tego oglądając filmiki na youtubie

Napisano

Racja! Karol zakładał moją stal na lato - świeżo po malowaniu i ranty całe ok.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

A wyszło tak...

jak się podoba to spoko, jak nie to .... to mnie się podoba....

285541545-DSC_5450_1.jpg

285541545-DSC_5440_2.jpg

285541545-DSC_5444_3.jpg

285541545-DSC_5432_3.jpg

post-25211-14352514813089_thumb.jpg

Napisano

> A wyszło tak...

> jak się podoba to spoko, jak nie to .... to mnie się podoba....

No i pięknie, cieszę się że posłuchałeś rady ignaca i mojej ok.gif

Napisano

Eee no fajnie nawet, i ta klapka dopasowała biglaugh.gif

lewą stronę auta malowałeś w innym odstępie czasowym bo jakoś dziwnie ten lakier się róźni na błotniku tylnym cfaniaczek.gif

Napisano

pasują do wnętrza waytogo.gif

Napisano

> A wyszło tak...

Świetnie wyszło niby zwykłe alu a JEDNAK :D

Napisano
  • Autor

> Eee no fajnie nawet, i ta klapka dopasowała

> lewą stronę auta malowałeś w innym odstępie czasowym bo jakoś dziwnie ten lakier się róźni na

> błotniku tylnym

nie.... tylko zacząłem przecierać szmatką bo mi się maquiars wylał jak zacząłem skórę konserwować....

Napisano

> A wyszło tak...

Moim zdaniej jest ładnie, tym bardziej ze to setup zimowy wink.gif, tylko ta klapka wlewu paliwa razi grinser006.gif w kolorze budy byla by lepsza, a tak swoją drogą to fajne masz to seicento zlosnik.gif

Napisano

> Wyszło dobrze , ale strasznie dużo odcieniów masz

Foto zrobiło taki efekt, na żywca tylko klapa jest lekko ciemniejsza wink.gif

Azi, Ty wiesz, że ja... zlosnik.gif

No ten. Gdyby nie to, że masz taki środek, to nie widziałoby mi się to w ogóle.. Mój pomysł z klapką był dobry, ale stawiałem tutaj na ciemny brąz, fiolet czy burgundy, czerwona wali po oczach zlosnik.gif Może do przyszłego sezonu Twoj fufel się wyrobi z tą w kolorze grinser006.gif

Ogółem jest OK waytogo.gif

Napisano

> Foto zrobiło taki efekt, na żywca tylko klapa jest lekko

Jak to jest możliwe że wychodzi inny odcień mimo że było malowane za jednym zamachem ? pytam poważnie bo nie znam się na malowaniu ok.gif

Napisano
  • Autor

> Jak to jest możliwe że wychodzi inny odcień mimo że było malowane za jednym zamachem ? pytam

> poważnie bo nie znam się na malowaniu

gra świateł i tyle.... gen. tylko tylna klapa ma ciemniejszy odcień.... a reszta jest jednym psiknięciem robiona.... dołóż do tego pogodę, brudne auto i brak słońca i każdy widzi co chce zobaczyć.... nono.gif

mądralińscy wink.gif

Napisano

> gra świateł i tyle.... gen. tylko tylna klapa ma ciemniejszy odcień.... a reszta jest jednym

> psiknięciem robiona.... dołóż do tego pogodę, brudne auto i brak słońca i każdy widzi co chce

> zobaczyć....

> mądralińscy

Dlatego też pytam jak to się stało że klapa ma delikatnie inny odcień, wcale się nie mądruje bo jak napisałem wcześniej nie znam się na lakierowaniu ok.gif

Napisano
  • Autor

> Dlatego też pytam jak to się stało że klapa ma delikatnie inny odcień, wcale się nie mądruje bo jak

> napisałem wcześniej nie znam się na lakierowaniu

luzik... po prostu klapa była malowana dużo później niż cały samochód... no i ... niestety... muszę ją psiknąć jeszcze raz ale już u bardzo dobrego lakiernika, co by dobrze kolor dobrał ....

Napisano

> luzik... po prostu klapa była malowana dużo później niż cały samochód... no i ... niestety... muszę

> ją psiknąć jeszcze raz ale już u bardzo dobrego lakiernika, co by dobrze kolor dobrał ....

A no widzisz, myślałem że była psikana razem z resztą auta i jakimś dziwnym sposobem wyszło w innym odcieniu smile.gif

Napisano

Nawet jeśli była malowana z tego samego lakieru to wystarczy inne ciśnienie, temperatura otoczenia, temperatura klapy i już mamy inne kolory zlosnik.gif

IMO - wygląda bardzo dobrze ok.gif

Napisano

koła wyszły świetnie! wink.gif i ten kontrast z wnętrzem ok.gif setup zimowy jest ok! zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.