Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupno samochodu i kontynuacja OC

Featured Replies

Napisano

Jak to jest, kupujący ma prawo kontynuować ubezpieczenie OC u dotychczasowego ubezpieczyciela, ale czy zależnie od tego jakie ma zniżki będzie musiał dopłacić, jeżeli ma niższe niż obecnie ubezpieczony?

Napisano

> Jak to jest, kupujący ma prawo kontynuować ubezpieczenie OC u dotychczasowego ubezpieczyciela, ale

> czy zależnie od tego jakie ma zniżki będzie musiał dopłacić, jeżeli ma niższe niż obecnie

> ubezpieczony?

często jest promocja ze przedluzaja bez doplaty, np tak bylo niedawno w pzu

Napisano

> Jak to jest, kupujący ma prawo kontynuować ubezpieczenie OC u dotychczasowego ubezpieczyciela, ale

> czy zależnie od tego jakie ma zniżki będzie musiał dopłacić, jeżeli ma niższe niż obecnie

> ubezpieczony?

TU może rekalkulować składkę i trzeba wtedy dopłacić.

Napisano

robią rekalkulację lub nie zlosnik.gif

allianz nie robi ok.gif - a inni zazwyczaj robią no.gif

Napisano

> ubezpieczony?

Wczoraj byłem w PZU przepisać OC w samochodzie żony,nic nie było przeliczane pani wypisała aneks do polisy i tyle.

Napisano

W tamtym tygodniu przepisywałem na siebie OC w Interisk-u i nic nie dopłacałem wink.gif

Warunkiem jest ze własciciele muszą mieć ukończone 25lat...w innym wypadku chyba trzeba różnicę pokryć zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim, chodziło mi o wypowidzi z własnych doświadczeń. Zastanawiałem się, czy dla kupującego oprócz auta moje OC może być zachętą ze względu na znizki, wygląda, że potencjalnie tak, a życie pokaże.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.