Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra III do oceny

Featured Replies

Napisano

Co o nie sądzicie

jakiś tekst

Warto jechać 100 km by obejrzeć ?

A może ktoś bywa w pobliżu i mógłby z bliska ocenić?

Napisano

Sprowadzone auto, handlarz... 99% pewności, że to mina. Dla 1% osobiście nie jechałbym 100km.

Napisano

> Co o nie sądzicie

> jakiś tekst

> Warto jechać 100 km by obejrzeć ?

> A może ktoś bywa w pobliżu i mógłby z bliska ocenić?

jesli przebieg oryginalny to na 100% bita, jesli nei bita to przebieg krecony. w niemcowni sie troche pozmienialo i nie kupisz takiego auta jesli nie jest walone. niemiec w kryzysie nie zmienia co pare lat auta, jesli ma taki i jest to 2 auto w rodzinie to trzyma az padnie albo rozwali

Napisano

> Co o nie sądzicie

> jakiś tekst

> Warto jechać 100 km by obejrzeć ?

> A może ktoś bywa w pobliżu i mógłby z bliska ocenić?

tyle pieniędzy za 8-mio letnie już prawie auto ???? yikes.gif

Napisano
  • Autor

> To nowy sposób handlarzy na wciskanie ludziom min. Cena wyższa niż rynkowa daje wrażenie

> wyjątkowego egzemplarza.

Kombi mi trochę nie pasuje ale...

a ta

jakiś tekst

Napisano

> Kombi mi trochę nie pasuje ale...

> a ta

> jakiś tekst

Jeżeli masz niedaleko, to IMHO warto zobaczyć. Jeżeli faktycznie jest z polskiego salonu i w dobrym stanie, to po zbiciu 2-3 kzł z ceny może już być warte zakupu ok.gif Nie wiem tylko co poeta miał na myśli pisząc "klimatyzacja nowa" hehe.gif

Napisano

Nie za dużo tych czerwonych kontrolek się świeci?

Napisano

> Nie za dużo tych czerwonych kontrolek się świeci?

Dokładnie tyle ile trzeba w tym momencie zlosnik.gif

Ręczny, pasy, drzwi ok.gif

Napisano

> Dokładnie tyle ile trzeba w tym momencie

> Ręczny, pasy, drzwi

Jeśli tak, to OK - nie znam auta, a wszystko, co na czerwono świeci jest niepokojące zlosnik.gif

Napisano

> Co o nie sądzicie

Pierwsze co powinieneś zrobić to poprosic o VIN i zadzwonić do BOK GM Polska. Następnie skrobnij maila do dealera w Niemczech gdzie serwisowano auto. Niemcy z reguły nie robią problemów z dostępem do informacji o ile napiszesz to po niemiecku. Te 2 ruchy nic nie kosztują a pozwolą na oddzielenie ziarna od plew. Auto wygląda dobrze , nie jest zniszczone w środku wiec przebieg może być autentyczny Nie ma zdjęć komory silnika wiec nie wiadomo co tam można zastać. Może być po dzwonie ale z tych zdjeć tego nie zobaczysz.

Napisano

Ta kierownica nie ma przejechane 88kkm tylko pewnie ze 100 wiecej...no chyba ze ja codziennie polerował

Napisano

też obecne szukam takiego auta, znajomy robi mi już rozpoznanie w zachodniej niemcowni i niestety mało tego jest a jak jest to bite i czekają tylko jak jakiś brudas przyjedzie i zabierze grinser006.gif

Napisano

> jesli przebieg oryginalny to na 100% bita, jesli nei bita to przebieg krecony.

op-comem da się przebieg z ecu wyczytać? I jak wygląda sprawa z modułem CIM? Czy po wymianie scalaka da się go zaprogramować op-comem?

Napisano

> op-comem da się przebieg z ecu wyczytać? I jak wygląda sprawa z modułem CIM? Czy po wymianie

> scalaka da się go zaprogramować op-comem?

a cos ty sie tak na ten CIM uparl ze wszedzie wypytujesz facepalm%5B1%5D.gif zakladasz ze kupisz juz z padnietym czy chcesz wymienic na zas. confused.gif najpier kup auto potem bedziesz zadawal pytania bo zazwyczaj najpierw pytasz z potem twoje plany sie 10 razy zmieniaja.

Napisano

> op-comem da się przebieg z ecu wyczytać?

Da sie. ok.gif Na całe szczęście nie da sie "korygować" opcomem tylko trzeba mieć odpowiedni sprzet.

Napisano

> Da sie. Na całe szczęście nie da sie "korygować" opcomem tylko trzeba mieć odpowiedni sprzet.

ale przy granicy koryguja i w IPC i w ECU wiec coraz ciezej o prawdziwy przebieg.

Napisano

> ale przy granicy koryguja i w IPC i w ECU wiec coraz ciezej o prawdziwy przebieg.

Ja wiem ale chodzi mi o to że korekcji nie zrobisz Opcomem a tylko odczytasz przebieg. A jaki on jest to już zupełnie inna bajka

Napisano

> Na całe szczęście nie da sie "korygować" opcomem

Da się, ale tylko jeden raz.

W wersji 2010 chiniol jest taka opcja i dotyczy tylko AH. Nie wiem gdzie koryguje przebieg, licznik czy sterownik.

Napisano

fajna taka sama jak moja wersja elegance nawet ten sam kolor tyle ze moja nie bita 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Da się, ale tylko jeden raz.

ZTCW da sie ale tylko dla przebiegu poniżej 100 tyś i dotyczy to licznika.

Napisano
  • Autor

> fajna taka sama jak moja wersja elegance nawet ten sam kolor tyle ze moja nie bita

Po zdjęciach stwierdzasz ? Czy zakładasz ?

Masz 1.4 ? Jak to się sprawuje, nie jest za słaby ?

W pracy mamy 1.6 właśnie i fajnie się tym jeździ. Lepiej niż focusem II 1.6 choć ładniejszy.

Napisano
  • Autor

A może tą ktoś widział ?

jakiś tekst

Ta jest z Warszawy.

Astry H miały czujniki parkowanie czy to jakaś dokładka ?

Napisano

> Astry H miały czujniki parkowanie czy to jakaś dokładka ?

Miały ale to dokładka bo nie ma włącznika w konsoli środkowej przy właczniku awaryjnych

Napisano

> Po zdjęciach stwierdzasz ? Czy zakładasz ?

> Masz 1.4 ? Jak to się sprawuje, nie jest za słaby ?

> W pracy mamy 1.6 właśnie i fajnie się tym jeździ. Lepiej niż focusem II 1.6 choć ładniejszy.

zakladam ze musi byc cos z nia nie tak ale przeciez nie wiem tego na pewno, przerabialem tez to jak szukalem kiedys auta, ciezko trafic na cos nie bitego szczególnie sprowadzonego a 1.4 styka do normalnej jazdy zrobilem tym raz 4 tys w trasie i dawal rade czasami brakuje tych koników ale za to malo pali

Napisano

> zakladam ze musi byc cos z nia nie tak ale przeciez nie wiem tego na pewno, przerabialem tez to jak

> szukalem kiedys auta, ciezko trafic na cos nie bitego szczególnie sprowadzonego a 1.4 styka do

> normalnej jazdy zrobilem tym raz 4 tys w trasie i dawal rade czasami brakuje tych koników ale

> za to malo pali

No ja bym inaczej ocenil 1.4 (notabene mam takiego - zona jezdzi). Pali to to jak 1.6 (Srednia z 11tys km to 8.4, autostradowe predkosci kolo 140 - spalanie powyzej 8l/100, miasto powyzej 8l/100, trasa - spokojna jazda ok 90 - potrafi spalic 5.5l/100), a jezdzi jak 1.1...

Innymi slowy jesli masz wybor wez cos innego bo ten silnik jest zbyt slaby do tego auta.

Napisano

> No ja bym inaczej ocenil 1.4 (notabene mam takiego - zona jezdzi). Pali to to jak 1.6 (Srednia z

> 11tys km to 8.4, autostradowe predkosci kolo 140 - spalanie powyzej 8l/100, miasto powyzej

> 8l/100, trasa - spokojna jazda ok 90 - potrafi spalic 5.5l/100), a jezdzi jak 1.1...

> Innymi slowy jesli masz wybor wez cos innego bo ten silnik jest zbyt slaby do tego

przy 140 to norma ze tyle pali nawet diesel ci podobnie zje, do dynamicznej jazdy to na pewno za slaby

Napisano

> przy 140 to norma ze tyle pali nawet diesel ci podobnie zje, do dynamicznej jazdy to na pewno za

> slaby

trudno po autostradzie jechac 90km/h sick.gif

Napisano

> trudno po autostradzie jechac 90km/h

no bez przesady

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.