Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centrum Samochodów Powypadkowych ????

Featured Replies

Napisano

Witam,

czy ktoś może kupował tam samochody? Mieszczą się oni w Kielcach. http://csp.otomoto.pl/ jak na pierwszy rzut oka mają dość ciekawą ofertę - auta lekko uszkodzone. Ale z drugiej strony tak sobie myślę - samochody jak twierdzą mają od ubezpieczycieli ale mnie się wdaje że autka można wykupić od ubezpieczycieli jak mają szkodę całkowitą? Czy ja jestem w błędzie?

Napisano

Nie kupowałem tam niczego, ale dwa auta kojarzę z innych komisów (zlokalizowanych w woj. śląskim i małopolskim), w których były wystawione za cenę niższą o +/- 2 kPLN.

Napisano

szkoda że są picowane rama klepanie itp aby było widać jak najmniej

Znajomy tak kupił Astrę 3 alien.gif

co potem blacharz angryfire.gifangryfire.gif

jak masz blisko pojedz ze znajomym blacharzem i obejrzyj dokładnie wink.gif

Napisano

wyglądają na nieźle podklepane - żeby ładnie wyglądały do fotek

Napisano

> Witam,

> czy ktoś może kupował tam samochody? Mieszczą się oni w Kielcach. http://csp.otomoto.pl/ jak na

> pierwszy rzut oka mają dość ciekawą ofertę - auta lekko uszkodzone. Ale z drugiej strony tak

> sobie myślę - samochody jak twierdzą mają od ubezpieczycieli ale mnie się wdaje że autka można

> wykupić od ubezpieczycieli jak mają szkodę całkowitą? Czy ja jestem w błędzie?

to już jest wylot na Morawicę, Busko-Zdrój, Tarnów. IMO nie warto, uklepane te samochody pod sprzedaż są..

Napisano
  • Autor

Hmmmm tak właśnie myślałem że coś tu za pięknie by było frown.gif

Ciekawe jak faktycznie wyglądają te autka w sumie z warszawy do Kielc nie tak daleko ale szkoda mi czasu po prostu jak miałbym się tylko przejechać ... ciekawe o których autach kolega wspomina że były w innych komisach wink.gif

Napisano

Drugie takie centrum aut powypadkowych, aut rozbitych jest na wyjeździe w stronę Krakowa. Tam też mają rozbitki, ale z tego co widać chyba ich nie podklepują. Auta głównie z Francji z tego co widziałem.

Napisano

> Witam,

> czy ktoś może kupował tam samochody? Mieszczą się oni w Kielcach. http://csp.otomoto.pl/ jak na

> pierwszy rzut oka mają dość ciekawą ofertę - auta lekko uszkodzone. Ale z drugiej strony tak

> sobie myślę - samochody jak twierdzą mają od ubezpieczycieli ale mnie się wdaje że autka można

> wykupić od ubezpieczycieli jak mają szkodę całkowitą? Czy ja jestem w błędzie?

Na wyjeździe z Kielc w Kierunku Buska Zdroju jest całe zgłebie komisowo samochodowe. Komis na komisie komisem pogania.

Rózne stoja tam sacmochody, byłem z ciekawości tam ze dwa razy. I stała całkiem nowa BMW serii 3 po gradobiciu(nawet z szybami smile.gif ) jak i NIssan patrol bo dachowaniu imadłem prostowany. Trzeba jechać oglądać i być czujnym bo samochody "na turka" robione są czyliż co powgniatene wypychane jest od picu.

Napisano
  • Autor

A jest ktoś chętny podjechać aby sprawdzić mi jedno auto smile.gif

Tak przy okazji .... odwdzięczę się jakoś smile.gif

Pozdrawiam

Napisano

W Krakowie na Jasnogórskiej tez są takie samochody. Bardzo ładnie podklepane do zdjęć jak pojedziesz oglądnąć na żywo to tragedia....

Napisano

> A jest ktoś chętny podjechać aby sprawdzić mi jedno auto

> Tak przy okazji .... odwdzięczę się jakoś

> Pozdrawiam

Ja się nie podejmę , bo te auta trzeba oglądać bardzo dokładnie i szczegółowo.. Sorka..

Napisano

> Ja się nie podejmę , bo te auta trzeba oglądać bardzo dokładnie i szczegółowo.. Sorka..

... inajlepiej z kimś kto miałby póxniej robić to autko.

maja swoje warsztaty, wyciagaja na ramie ile sie da , zeby na oko był prosty.

Napisano

> A jest ktoś chętny podjechać aby sprawdzić mi jedno auto

> Tak przy okazji .... odwdzięczę się jakoś

Wszyscy odradzają, a Tyś się uparł? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Wszyscy odradzają, a Tyś się uparł?

hehehehe uparł to moze za mocne słowo smile.gif Ciekaw jestem tylko faktycznego satnu bo na zdjęciu jest całkiem całkiem wink.gif Wiem wiem zdjęcie to zdjecie wink.gif

Napisano

> Czy ja jestem w błędzie?

czytając opisy OKAZ , OKAZJA, DELIKATNIE USZKODZONY omijałbym to z daleka podobnie jak większość okazji i perełek od handlarzy sick.gif

Napisano

Widzałem kiedyś auto które, jedziło w pewnym koncernie przed kupnem przez panów z Centrum i po tym jak było wystawione dalej do sprzedaży przez nich. Osobiście bym nie odważył się,.... no ale czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. Jak pojedziesz z kimś ogarniętym, znającym się na blacharce i niuansach jakiejś konkretnej upatrzonej marki, to on wychwyci wszystkie "-"

Napisano

> Witam,

jeśli mówisz o tej Kii biglaugh.gifTu masz podobną, tyle, że w całości za 42.500. Jeśli ktoś się jej pozbył po dzwonie, to prawdopodobnie miała szkodę całkowitą - czyli w najlepszym przypadku (szkoda z AC od 60% wartości auta sprzed dzwona) uszkodzenia ubezpieczyciel wycenił na 26 tysięcy... Dodaj do tego 28 za auto, to daje nam (przypominam w najlepszym przypadku) 54 tys... Tak wiem, w ASO drogo i można połatać za pół tej ceny - ale i tak 28 + 13 = 41 (w bardzo optymistycznej wersji...) Ja tam się nie znam, ale to wg mnie kiepski interes... Aha z najbardziej widocznych rzeczy to oba zawieszenia raczej oberwały (punkty mocowań też mogły ucierpieć...). Poza tym od razu widać, że z lewym przodem coś się dość mocno działo i lampa jest wstawiona "na sztukę". Ale, jak mówiłem, ja się nie znam, ale od tego auta trzymałbym się z daleka...

Napisano
  • Autor

O proszę smile.gif Mnie akurat wpadła w oko ta honda civic wink.gif Może ona tez gdzieś jeździła smile.gif

Napisano

szkoda,że te walone przodem nie mają zdjęć z otwartą maską.

Napisano
  • Autor

> szkoda,że te walone przodem nie mają zdjęć z otwartą maską.

pod maska jest czysto przynajmniej zdjęcie tak mówi wink.gif ale zawsze to zdjęcie wink.gif

Napisano

> Witam,

a chcesz akurat tą KIA? moim skromnym zdaniem to auto podklepane na maksa, zobacz sobie jak wygląda błotnik lewy, podejrzewam ze koło siedziało przy drzwiach a pospawali pewnie wahacz aby jako tako stało.... lampa na sztukę, maskę może by dało się uratować jak lubisz szpachel tylko trzeba by zobaczyć czy tym uderzonym narożnikiem czasem się nie rozwarstwiła bo wtedy całkowity kibel. nowy zderzak kompletny, halogen, lampa, drzwi kierowcy, drzwi pasażera z tyłu, 2szt opon, i felg, poszycie tylnego błotnika do wstawienia a to już dość poważny zabieg no i oczywiście malowanie minimum 7elementów. Co jest pod maską to dopiero jak podniesiesz maskę ale szczerze mówiąc to myślę ze będzie masakra no i oczywiście co z zawieszeniem tyłu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.