Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

byłem na filmie "80 milionow"

Featured Replies

Napisano

i abstrahujac od tresci, scena goniacych sie 2 fiatow 125p wywołała u mnie banana na twarzy. Generalnie jesli chodzi o samochody to PF125p zagrał w tym filmie głowna role bo cała sb-cja i milicja nimi jezdziła. Niestety wspomniany poscig skonczył sie dla jednego fiata tragicznie - uderzyl w pociag... I tu az mnie serce zabolało

20.jpg

Tak się chciałem podzielic wrazeniami.

Mozna wpisysywa co sie chce zlosnik.gif

Napisano

A sama fabuła ciekawa? cfaniaczek.gif Chciałbym się z narzeczona wybrać na ten film ale nie wiem czy warto ją ciągnąć smile.gif Ja na 100% się wybiore ze względu na PRLowy klimat 893goodvibes.gif

Napisano

> Akumulator nie z epoki

zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> A sama fabuła ciekawa? Chciałbym się z narzeczona wybrać na ten film ale nie wiem czy warto ją

> ciągnąć Ja na 100% się wybiore ze względu na PRLowy klimat

jak na polski film ? - IMHO daje rade. Jeśli chodzi o pokazanie PRLu - nawet bardzo dobre. Uwikłanie tez było niezłe. Ale niestety polskich filmów nie umiem oceniać....

Napisano

> i abstrahujac od tresci, scena goniacych sie 2 fiatow 125p wywołała u mnie banana na twarzy.

> Generalnie jesli chodzi o samochody to PF125p zagrał w tym filmie głowna role bo cała sb-cja i

> milicja nimi jezdziła. Niestety wspomniany poscig skonczył sie dla jednego fiata tragicznie -

> uderzyl w pociag... I tu az mnie serce zabolało

> Tak się chciałem podzielic wrazeniami.

> Mozna wpisysywa co sie chce

milicyjnym 125p z tego filmu jechałem do ślubu zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> wszystko fajnie ale ta pani nie trzyma pistoletu z epoki

> jest to Walther P99

Mnie tam się film podobał i najlepszy moment jak podjeżdżali do CPN, aż mi się przypomniały czasy jak z ojcem po paliwo jeździłem i na kartki bena była.

Napisano

> jest to Walther P99

Pewnie jakbyś się bacznie przyjrzał to coś tam jeszcze ze współczesności się znajdzie...

Nie przesadzajmy z tą 100% oryginalnością...

Aczkolwiek w ręku tej pani zdecydowanie lepiej by wyglądał P-64 ok.gif

Napisano
  • Autor

> jest to Walther P99

jakby obejrzeć jeszcze 2 i 3 raz to na pewno więcej takich kwiatków się znajdzie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> milicyjnym 125p z tego filmu jechałem do ślubu

u mnie takich możliwości nie było, i tak cud, że dość blisko znalazłem zwykłego białego PF125p zlosnik.gif

Takiego lansu w życiu nie przeżyłem, widząc jak się ludzie oglądają za nami zlosnik.gif

Napisano

> u mnie takich możliwości nie było, i tak cud, że dość blisko znalazłem zwykłego białego PF125p

> Takiego lansu w życiu nie przeżyłem, widząc jak się ludzie oglądają za nami

my tak samo, ludzie na światłach podbiegali i zdjęcia sobie robili, wszyscy trąbili. Może też dla tego że przejechaliśmy całe miasto na bombach busted.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.