Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akumulatory JMT

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie - warte toto coś, czy jakiś noname?

Napisano

> Jak w temacie - warte toto coś, czy jakiś noname?

Ostatnio jak interesowałem się akumulatorami, poczytałem fora i ludzie piszą, że nie jest ważne jaki akumulator, żywotność jest zbliżona, ważne aby prawidłowo się z nim obchodzić, co jakiś czas doładowując prostownikiem i sprawdzając poziom elektrolitu...

W moim jednym aucie budzetowy jakiś "bear energy" jeździł 9 lat, w miedzyczasie wykończyłem w ciągu 5 lat dwie centry- plus i futurę (chyba się cele w nich poobrywały) a 4 letni bosch silver ledwie zipie...

Napisano

> Ostatnio jak interesowałem się akumulatorami, poczytałem fora i ludzie piszą, że nie jest ważne

> jaki akumulator, żywotność jest zbliżona, ważne aby prawidłowo się z nim obchodzić, co jakiś

> czas doładowując prostownikiem i sprawdzając poziom elektrolitu...

przesada, można zerknąć do cel (o ile się da) ale dołądowywanie prostownikiem, mija się z celem przy aucie które robi jakieś sensowne przebiegi

> W moim jednym aucie budzetowy jakiś "bear energy" jeździł 9 lat, w miedzyczasie wykończyłem w ciągu

> 5 lat dwie centry- plus i futurę (chyba się cele w nich poobrywały) a 4 letni bosch silver

> ledwie zipie...

u mnie autocraft, czy jakoś tak, w aucie które więcej stało jak jeździło dawał radę zadziwiająco dobrze. Raz na tydz robiłem 50/100 km i przetrwał zimę 2lata temu bez wyciągania z auta.

Także to raczej loteria i trafienie w egzemplarz.

Napisano

> Jak w temacie - warte toto coś, czy jakiś noname?

Ale to chyba do Motóra Panie?

IMO nie są złe.

Napisano

> Ostatnio jak interesowałem się akumulatorami, poczytałem fora i ludzie piszą, że nie jest ważne

> jaki akumulator, żywotność jest zbliżona, ważne aby prawidłowo się z nim obchodzić, co jakiś

> czas doładowując prostownikiem i sprawdzając poziom elektrolitu...

3 ostatnie autka, wszystkie po ok 5 lat. Zero obsługi baterii z mojej strony. Żadnego ładowania, żadnego wyciągania z autka. Zero problemów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.