Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

a alfa nadal śpi

Featured Replies

Napisano

> Odpowiesz na moje pytania postawione w poprzednim poście?

odnosze wrazenie ze doskonale wiesz o co chodzilo w moim poscie - nie mam zamiaru przepychac sie na slowka i definicje. jesli dla Ciebie Opel Astra OPC jest rownie sportowy co M3 lub Evo i nie dostrzegasz pomiedzy nimi roznic to gratuluje i zycze pomyslnosci ok.gifok.gifok.gif

Napisano

> odnosze wrazenie ze doskonale wiesz o co chodzilo w moim poscie - nie mam zamiaru przepychac sie na

> slowka i definicje.

Ja odnosze dokladnie taki samo wrazenie w stosunku do Ciebie. DFoskonale wiesz o czym mowie, tylko zabrnales i teraz glupio sie przyznac.

> jesli dla Ciebie Opel Astra OPC jest rownie sportowy co M3 lub Evo i nie

> dostrzegasz pomiedzy nimi roznic to gratuluje i zycze pomyslnosci

OPC jest bardzo sportowe - w swojej klasie. Podobnie Evo, podobnie M3 itd. To, ze np M3 jest mnie mniej sportowe od 911GT3RS to juz inna sprawa.

Natomiast lansowane przez Ciebie stwierdzenie, ze auto pokroju Astry nie moze by<c sportowe "juz w serii" dowodzi jedynie tego, ze jezscze nie widziales jak szybko te auta potrafia jezdzic - nie tylko na prostej.

Napisano

> Ja odnosze dokladnie taki samo wrazenie w stosunku do Ciebie. DFoskonale wiesz o czym mowie, tylko

> zabrnales i teraz glupio sie przyznac.

> OPC jest bardzo sportowe - w swojej klasie. Podobnie Evo, podobnie M3 itd. To, ze np M3 jest mnie

> mniej sportowe od 911GT3RS to juz inna sprawa.

> Natomiast lansowane przez Ciebie stwierdzenie, ze auto pokroju Astry nie moze by

uzylem zbyt duzego uproszczenia na podstawie ktorego Ty zrownales Astre z Evo ... ciekawe kto przegial bardziej? wink.gif

Napisano

> uzylem zbyt duzego uproszczenia na podstawie ktorego Ty zrownales Astre z Evo ... ciekawe kto

> przegial bardziej?

Nie zrownalem a napisalem jedynie, ze idac tropem twojego uproszczenia Evo tez nie jest sportowe -to usportwiony rodzinny sedan.

Dobra, dajmy spokoj bo gonimy na okolo krzaka jak male dzieci. Faktem jest, ze Alfa sprzedaje model QV. Wczesniejsze modele QV byly wedlug producenta autami sportowymi. Obecny w swojej klasie nie nawiazuje rownorzednej walki z konkurencja - glownie w zakresie owej sportowsci i osiagow.

Zgadzamy sie?

Napisano

> Nie zrownalem a napisalem jedynie, ze idac tropem twojego uproszczenia Evo tez nie jest sportowe

> -to usportwiony rodzinny sedan.

> Dobra, dajmy spokoj bo gonimy na okolo krzaka jak male dzieci. Faktem jest, ze Alfa sprzedaje model

> QV. Wczesniejsze modele QV byly wedlug producenta autami sportowymi. Obecny w swojej klasie

> nie nawiazuje rownorzednej walki z konkurencja - glownie w zakresie owej sportowsci i osiagow.

> Zgadzamy sie?

QV rywalizuje z GTI ... bo i zdaje sie ze Alfa celuje w Golfa, a nie A3 lub 1-er. a z Golfem ma bardzo podobne osiagi a do tego wyglada znacznie lepiej ok.gif

Napisano

> szkoda, że to nie alfa

auto fajnie-ale w cyfrach sprzedaż nie bedzie wielka smile.gif jak to mowia w gliwicach-chleba z tego nie będzie zlosnik.gif

Napisano

> szkoda, że to nie alfa

> szkoda, że to nie alfa

auto fajnie-ale w cyfrach sprzedaż nie bedzie wielka smile.gif jak to mowia w gliwicach-chleba z tego nie będzie zlosnik.gif

Napisano

> szkoda, że to nie alfa

Na zdjęciach (niektórych) to nawet Katarzyna Niezgoda ładnie wygląda . Tak naprawdę to tylko astra z innymi zderzakami i kołami z wozu drabiniastego.

To TYLKO Opel wink.gif

Napisano

> Na zdjęciach (niektórych) to nawet Katarzyna Niezgoda ładnie wygląda . Tak naprawdę to tylko astra

> z innymi zderzakami i kołami z wozu drabiniastego.

> To TYLKO Opel

Jeśli sugerujesz, że nowa GTC jest brzydka, i to "tylko Astra", to jak określić Mito? zlosnik.gif

alfa_romeo_mito_01.jpg

ooniee.gif

Napisano

oj pokazales najgorsze ujecie jakie mozna dla MiTo zrobic biglaugh.gif

troche do staroci chcieli upodobnic

Alfa_Romeo_Giulietta_SZ.JPG

Napisano

> Jeśli sugerujesz, że nowa GTC jest brzydka, i to "tylko Astra", to jak określić Mito?

Już kiedyś to zamieszczalem zlosnik.gif

scream2.jpg

Napisano

Ludzie, obudźcie się.

Ten tylko OPEL ma taką moc, jakiej nie ma żadna cywilna/normalna Alfa. sciana.gifO czym Wy w ogóle mówicie. Już dawno pisałem, że silniki benzynowe Alfy to jakiś dowcip normalnie. Może zaczną jeszcze wkładać ta 2 cylindry żeby było taniej. shhh.gif

Napisano

> Ludzie, obudźcie się.

> Ten tylko OPEL ma taką moc, jakiej nie ma żadna cywilna/normalna Alfa. O czym Wy w ogóle mówicie.

> Już dawno pisałem, że silniki benzynowe Alfy to jakiś dowcip normalnie. Może zaczną jeszcze

> wkładać ta 2 cylindry żeby było taniej.

Dokladnie, nic tylko czekac az w reklamach Alfa zacznie sie mowic, ze rodzinny kompakt to nastepca GTV6 wink.gif

Napisano

> oj pokazales najgorsze ujecie jakie mozna dla MiTo zrobic

Opel_Astra_4_GTC_Exterior_1.jpg

w takim samym ujeciu

w czerwonym wyglada jeszcze lepiej zlosnik.gif

Napisano

> w takim samym ujeciu

> w czerwonym wyglada jeszcze lepiej

kwestia podpicowania zdjęcia do katalogu

Napisano

> kwestia podpicowania zdjęcia do katalogu

Prawda. Wczoraj bylem w Oplu obejrzec autko na zywo. Biedne wersje wygladaja o wiele mniej zjawiskowo niz to co widac w materialach promocyjnych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.