Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Podswietlenie popielniczki

Featured Replies

Napisano

Krotkie pytanie - czy pali sie caly czas po zapaleniu swiatel czy moze jest tam jakis przelacznik, ktory mi sie zacial ? Gasnie razem ze swiatlami, ale i zapala sie razem z nimi.

Napisano

> Krotkie pytanie - czy pali sie caly czas po zapaleniu swiatel czy moze jest tam jakis przelacznik,

> ktory mi sie zacial ? Gasnie razem ze swiatlami, ale i zapala sie razem z nimi.

działa prawidłowo.

Nie ma żadnego wyłącznika dodatkowego (by nie świeciło jak jest zamknięte)

Zamontowana jest tam żarówka T05 1.2W 12V - jak ją odepniesz nie wywali błędu na desce ale będziesz miał informacje przy każdym podłączeniu kompa. spineyes.gif

Napisano

Podłączę się może pod wątek - czy popielniczka do Stilo (dostępne bez problemu na allegro) jest montowana plug&play do auta w wersji z zaślepką?

Napisano
ok.gifsi
Napisano

> si

Dzięki zlosnik.gif

Napisano

A u mnie wogóle nie świeci nawet kabelka nie ma, a jest miejsce na wtyczkę w popielniczce.

Napisano

> A u mnie wogóle nie świeci nawet kabelka nie ma, a jest miejsce na wtyczkę w popielniczce.

Akurat mi chodzi o coś innego - kupić zaślepkę popielniczki lub popielniczkę, wywiercić dwa otwory na gniazda zasilania i podłączyć to. Wkurza mnie gniazdko w tunelu, jak jeżdżę z nawigacją to kabel mnie atakuje zlosnik.gif

Napisano

> Akurat mi chodzi o coś innego - kupić zaślepkę popielniczki lub popielniczkę, wywiercić dwa otwory

> na gniazda zasilania i podłączyć to. Wkurza mnie gniazdko w tunelu, jak jeżdżę z nawigacją to

> kabel mnie atakuje

Ja mam zrobione tak w grónym schowku:

zapalniczka.jpg

Napisano

> Akurat mi chodzi o coś innego - kupić zaślepkę popielniczki lub popielniczkę, wywiercić dwa otwory

> na gniazda zasilania i podłączyć to. Wkurza mnie gniazdko w tunelu, jak jeżdżę z nawigacją to

> kabel mnie atakuje

Jednym z rozwiązań jest montaż gniazda zapalniczki w schowku po stronie pasażera. Z tego czego można się doczytać to rozwiązanie takie jest dość popularne i kilka osób je stosuje wink.gif

Jedną z zalet gniazda zapalniczki w schowku jest to, że można np. ładować telefon i schować go w schowku dzięki czemu nie drażni oczu i nie lata na zakrętach wink.gif

Napisano

> Jednym z rozwiązań jest montaż gniazda zapalniczki w schowku po stronie pasażera.

Nie takim jedynym. Jest jeszcze opcja dołożyć Connecta i zapomnisz o jakiś plączących się kablach od nawigacji. Fakt, faktem do ładowania telefonu gniazdo w schowku jest przydatne.

Napisano

> Nie takim jedynym. Jest jeszcze opcja dołożyć Connecta i zapomnisz o jakiś plączących się kablach

> od nawigacji. Fakt, faktem do ładowania telefonu gniazdo w schowku jest przydatne.

No ale do Connecta nie dogram Automapy? zlosnik.gif

Napisano

> Jednym z rozwiązań jest montaż gniazda zapalniczki w schowku po stronie pasażera. Z tego czego

> można się doczytać to rozwiązanie takie jest dość popularne i kilka osób je stosuje

> Jedną z zalet gniazda zapalniczki w schowku jest to, że można np. ładować telefon i schować go w

> schowku dzięki czemu nie drażni oczu i nie lata na zakrętach

wiem, czytałem - do rozważań pozostawiam sobie 1 gniazdo pod panelem nawiewu a drugie w schowku zlosnik.gif lub inne konfiguracje zlosnik.gif

Napisano

> No ale do Connecta nie dogram Automapy?

Z mojego punktu widzenia w connect brakuje mi tylko dogrywania POI z fotoradarami. Reszta jest OK, a mapy bardzo dokładne (navteq), są nawet najmniejsze wioski.

Napisano

> Z mojego punktu widzenia w connect brakuje mi tylko dogrywania POI z fotoradarami. Reszta jest OK,

> a mapy bardzo dokładne (navteq), są nawet najmniejsze wioski.

nie zachwalaj, nie zachwalaj grinser006.gif

Są miejscowości pod Krakowem gdzie navteg nie zna nazw ulic icon_rolleyes.gif

Do automapy mu daleko tongue.gif

Napisano

> Jednym z rozwiązań jest montaż gniazda zapalniczki w schowku po stronie pasażera. Z tego czego

> można się doczytać to rozwiązanie takie jest dość popularne i kilka osób je stosuje

Ja wybrałem inne rozwiązania

Do schowka daleko. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Ja wybrałem inne rozwiązania

> Do schowka daleko.

Skąd podciągnąłeś prąd?

Napisano

> Skąd podciągnąłeś prąd?

Nie robiłem tego osobiście ale bodajże jest z oryginalnej zapalniczki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.