Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

centralna poducha skrzyni sc

Featured Replies

Napisano

Siema

Ma ktos jakis pomysl dlaczego poducha zerwala mi sie po 1kkm przebiegu? angryfire.gif Poducha boczna oraz poducha silnika wporzadku. Nie chce kupowac nowej poduchy i znowu jej wymieniac po takim czasie :/

Napisano

> Siema

> Ma ktos jakis pomysl dlaczego poducha zerwala mi sie po 1kkm przebiegu? Poducha boczna oraz

> poducha silnika wporzadku. Nie chce kupowac nowej poduchy i znowu jej wymieniac po takim

> czasie :/

zalac klejem poliuretanowym grinser006.gif alb wkladka strong-flex + klej

zestaw nie do zaje..... grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> zalac klejem poliuretanowym alb wkladka strong-flex + klej

> zestaw nie do zaje.....

A to chyba za twardo bedzie zlosnik.gif Ta wkladke to skad wziac?

Poducha ma byc tak zamontowana na lapie jak na tym zdjeciu? jakiś tekst

Napisano

Tak, z tym, że jeśli kupiłeś jakiś zamiennik to może to było przyczyną.

Sprawdź czy poducha tylko nie "wyskoczyła".

Napisano
  • Autor

> Tak, z tym, że jeśli kupiłeś jakiś zamiennik to może to było przyczyną.

> Sprawdź czy poducha tylko nie "wyskoczyła".

Guma sie rozerwala sick.gif To kupic lepszy zamiennik czy oryginal? Ile krzycza za oryginal?

Napisano

> A to chyba za twardo bedzie Ta wkladke to skad wziac?

> Poducha ma byc tak zamontowana na lapie jak na tym zdjeciu? jakiś tekst

oryginal nie jest drogi !!!

utwardzenie tej tylnej nie powoduje drgan na karoserii Za to silnik nie lata po komorze jak sie przepinas biegu lub przypiesza/hamuje silnikiem !

Napisano
  • Autor

> oryginal nie jest drogi !!!

> utwardzenie tej tylnej nie powoduje drgan na karoserii Za to silnik nie lata po komorze jak sie

> przepinas biegu lub przypiesza/hamuje silnikiem !

To skad wziac wkladke?

Napisano
  • Autor

Czyli mam wziac to jakiś tekst ? Jak to potem zamontowac? zlosnik.gif

A takiej wkladki jakiś tekst nie kupowac?

Napisano

> Czyli mam wziac to jakiś tekst ? Jak to potem zamontowac?

> A takiej wkladki jakiś tekst nie kupowac?

To mniej więcej cenowo wyjdzie cię tak jak ori poducha ok.gif

Napisano
  • Autor

> To mniej więcej cenowo wyjdzie cię tak jak ori poducha

No wlasnie dlatego chce kupic zlosnik.gif Ale pierwszy raz mam stycznosc z poliuretanem wiec pytam.

Napisano

> No wlasnie dlatego chce kupic Ale pierwszy raz mam stycznosc z poliuretanem wiec pytam.

Hehehe, ja też, ale dopóki nie rozsypie mi się seria poducha to wkładam pieniądze w inne tajle.

Jak zamontujesz to pochwal się ok.gif

Napisano

> Czyli mam wziac to jakiś tekst ? Jak to potem zamontowac?

> A takiej wkladki jakiś tekst nie kupowac?

Jak zamontujesz wkladki do bocznych poduszek cala karoseria bedzie juz minimalnie drgac. Jesli kultura pracy silnika jest bdb to bedzie to malo odczuwalne aczkolwiek po czsie moze Ci sie np wszystko zaczac luzowac. Takie elementy jak lusterko wteczne ......... grinser006.gif cos za cos

Napisano
  • Autor

> Jak zamontujesz wkladki do bocznych poduszek cala karoseria bedzie juz minimalnie drgac. Jesli

> kultura pracy silnika jest bdb to bedzie to malo odczuwalne aczkolwiek po czsie moze Ci sie np

> wszystko zaczac luzowac. Takie elementy jak lusterko wteczne ......... cos za cos

Aha hahaha.gif To ja jednak wymienie tylko ta centralna. Juz zamawiam. Dzieki zlosnik.gif

A jeszcze mi powiedz ktora twardosc wziac. Zolta czy czerwona?

Napisano

> Aha To ja jednak wymienie tylko ta centralna. Juz zamawiam. Dzieki

> A jeszcze mi powiedz ktora twardosc wziac. Zolta czy czerwona?

nie wiem jak czerwona ale zolta zabetonuje poduche. Dozwyklego uzytkowania pewnie mozna sie pokusic o czerwona

Napisano

Znajomy mi kiedyś podpowiedział zeby poduszki zalać klejem do szyb

Napisano
  • Autor

Zamowilem czerwona zlosnik.gif

Napisano

> Jak zamontujesz wkladki do bocznych poduszek cala karoseria bedzie juz minimalnie drgac. Jesli

> kultura pracy silnika jest bdb to bedzie to malo odczuwalne aczkolwiek po czsie moze Ci sie np

> wszystko zaczac luzowac. Takie elementy jak lusterko wteczne ......... cos za cos

sie podepne pod temat.

A jak to sie ma do wytrzymałości budy?? całe zawieszenie będzie na żółtych poliuretanach i planuje właśnie wsadzić też poliuretany do poduszek silnika (też myślę na żółtymi). buda nie zacznie sie rozłazić?? czy lepiej nie być hardcorem i założyć czerwone?? pomożecie w dokonaniu wyboru ?? zlosnik.gif

Napisano

> sie podepne pod temat.

> A jak to sie ma do wytrzymałości budy?? całe zawieszenie będzie na żółtych poliuretanach i planuje

> właśnie wsadzić też poliuretany do poduszek silnika (też myślę na żółtymi). buda nie zacznie

> sie rozłazić?? czy lepiej nie być hardcorem i założyć czerwone?? pomożecie w dokonaniu wyboru

> ??

u mnie komora na gladko od 2 lat, bez żadnej rozporki, auto nie oszczedzane mimo to ani jednego pekniecia

wszystko zalezy jak sie wzmocni bude i kto to zrobi grinser006.gif

Napisano
  • Autor

Dostalem zamiast poduche lapy skrzynii to poduche lapy silnika no.gif A dzisiaj mialem montowac no.gif

Napisano
  • Autor

> Dostalem zamiast poduche lapy skrzynii to poduche lapy silnika A dzisiaj mialem montowac

Poducha doszla. Zamontowana. Pierwsza mysl "o matko, jak trzesie". Nie wiedzialem, ze moje kubly maja funkcje masazu facepalm%5B1%5D.gif Pytanie czy to sie jakos ulozy i nie bedzie tak szarpalo czy to tak ma wlasnie byc panic.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.