Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

333 sztuki, trzeba się śpieszyć.

Featured Replies

Napisano

> Osobiście jestem na tak, ale mój budżet nie

A ja wręcz odwrotnie smile.gif Nie tylko że mi się ten samochód nie podoba, to jeszcze stosunek osiągów do ceny ma bardzo kiepski.

Napisano

> Audi proponuje nową zabawkę

> Osobiście jestem na tak, ale mój budżet nie

> Silnik 2.0 TFSI, 256 KM 350 Nm.

> Do 100km/h 5,7 s, maksymalna 245 km/h.

> Quattro.

> mały opis na wp

"Przez większość czas moc jest przenoszona na przednie koła, a tylko, gdy wystąpią problemy z trakcją do akcji zatrudniana jest tylna oś. "

Gdyby bylo odwrotnie... To bym sie z Markiem nie zgodził, a tak muszę.

Napisano

> Gdyby bylo odwrotnie... To bym sie z Markiem nie zgodził, a tak muszę.

A dlaczego?

Napisano
  • Autor

> "Przez większość czas moc jest przenoszona na przednie koła, a tylko, gdy wystąpią problemy z

> trakcją do akcji zatrudniana jest tylna oś. "

> Gdyby bylo odwrotnie... To bym sie z Markiem nie zgodził, a tak muszę.

Po prostu Haldex4 pewnie, czyli obecny standard.

Napisano
  • Autor

> A ja wręcz odwrotnie Nie tylko że mi się ten samochód nie podoba, to jeszcze stosunek osiągów do

> ceny ma bardzo kiepski.

A jaka jest cena za to A1 Quattro ? cfaniaczek.gif

Napisano

> A jaka jest cena za to A1 Quattro ?

Z tego co piszą to w USA mają je sprzedawać w okolicach $40K. Ciekawe ile tego sprzedadzą.

Napisano

> Nie więcej niż 333 sztuki

To 333 nie wynika z tego że Audi chciał być jak Ferrari, ale z tego że ilość idiotów z niepotrzebnymi $40K które można wyrzucić na ten samochód jest rzędu 333 na świecie.

Napisano
  • Autor

> To 333 nie wynika z tego że Audi chciał być jak Ferrari, ale z tego że ilość idiotów z

> niepotrzebnymi $40K które można wyrzucić na ten samochód jest rzędu 333 na świecie.

Szeroką masz wiedzę ok.gifspineyes.gif

Napisano

> A ja wręcz odwrotnie Nie tylko że mi się ten samochód nie podoba, to jeszcze stosunek osiągów do

> ceny ma bardzo kiepski.

i własnie dlatego, za 30 lat będzie to poszukiwany egzemplarz kolekcjonerski smile.gif

Napisano

> i własnie dlatego, za 30 lat będzie to poszukiwany egzemplarz kolekcjonerski

Wątpię. Wiele samochodów które wyszły w limitowanych wersjach wcale nie zostało marzeniami kolekcjonerów.

Napisano

> Wątpię. Wiele samochodów które wyszły w limitowanych wersjach wcale nie zostało marzeniami

> kolekcjonerów.

samochód ten jest pod pewnymi względami na tyle nietypowy, że na pewno znajdzie amatorów.

gdyby miał torsenowe quattro, to tylko chudopacholstwo by mnie od zakupu tego auta powstrzymało smile.gif

Napisano

> Szeroką masz wiedzę

i na każdy temat, jakbyś jeszcze do tej pory nie zauważył

Napisano

> samochód ten jest pod pewnymi względami na tyle nietypowy, że na pewno znajdzie amatorów.

W to nie wątpię. Jak Lexusowi udało się znaleźć 500 ludzi którzy wyłożyli po $350K i kupili samochód który nie dość że nie ma napisu Ferrari to jeszcze ma gorsze osiągi niż Nissan kosztujący 1/4 jego ceny; to pewni i Audi znajdzie 333 wariatów którzy wydadzą spore pieniądze na maleńki samochód z przeciętnymi osiągami.

Napisano

> stosunek osiągów do ceny ma bardzo kiepski.

Zupełnie jak IS-F. Byle Lancer Evo (350) go objedzie, a kosztuje ~40% mniej. Bez sensu clown.gif

Jak widać każdy producent szuka niszy. Nie ma samochodu z tego segmentu, który może się równać osiągami z tym Audi, a więc bez wątpienia pod jakimś względem się wyróżnia.

A ja tam i tak bym wolał Golfa czy Scirocco R - cena podobna (albo i niższa), osiągi takoż, ale przynajmniej bym się zmieścił.

Napisano

> ilość idiotów z

> niepotrzebnymi $40K które można wyrzucić na ten samochód jest rzędu 333 na świecie.

Nie odbierz tego osobiscie prosze, ale w Stanach jast nieco wiecej niz 333 idiotow ktorzy maja wiecej niz 40 kola papiera, w Rosji zreszta tez.

Mi sie to badziewie nie podoba

wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.