Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

hatchback do 10 tys zl

Featured Replies

Napisano

witam ..

bede sie rozgladal za jakims hatchbackem do 10 tys...

wymagania

-moc min.100koni

-silnik nie wiekszy niz 2.0

-5 klamek

-nie starsze niz 1999r

-silnik dobrze znoszacy gaz

moje typy jak narazie to renult megan 1.6 i vectra B 1.8..

najbardziej sie sklaniam do meganki ale nie wiem jak z awaryjnoscia czesciami i spalaniem..

Napisano

> moje typy jak narazie to renult megan 1.6 i vectra B 1.8..

Opel to jest liftback a nie hatchback.

Napisano

> najbardziej sie sklaniam do meganki ale nie wiem jak z awaryjnoscia czesciami i spalaniem..

Zmieniasz lanosa na megane? Oszalałeś screwy.gif

Napisano
  • Autor

no lanos elegancko sie sprawuje.. ale 3 drzwi juz mniej mi pasuja niz wczesniej 270751858-jezyk.gif

Napisano

> moze saab 9-3

Tyle lat na tym forum i jeszcze się nie nauczyłeś, że tu dobre samochody to tylko:

fiat, opel, renault, peugeot, ford i inne logany...

Z saabami, volvo, bmw, mercedesem, hondą, mazdą, toyotą itp nie trafisz do tej społeczności cool.gif

Napisano

sie czasem zastanawiam po co pytaja jak wiedza lepiej, tak na dobra sprawe ten saab to duzo lepiej wyposarzony opel z trwalszymi silnikami

Napisano
  • Autor

wlasnie 93 to jest zawias od vectry B dobrze mi sie obilo o uszy..

ile silniki 2.0 pala i jak znosza gaz..

Napisano

teoretycze jest to zawias od vectry A tylko ze mocno zmodyfikowany, np alu wahacze ale ponoc da sie zalozyc od vectry. co do silnikow to gazownia nie ma zadnego wplywu na prace, osobiscie mialem z gazem i nie nazekalem, raz mialem tylko usterke ktora spowodowala ze niemoglem wrocic samochodem do domu - gdzies sie zrobilo zwarcie i auto zwariowalo i nie odpalilo. to juz moj 3 saab i nie nazekam.

wczesniej mialem oplowska V6 pozniej zaczelo mi brakowac mocy wiec zmieniliem na turbo, a teraz mam turbo i cabrio. silnikow jest dosc sporo do wyboru 2.0i (133KM) 2.3i (150KM) 2.0t (150KM 185KM 205KM i 225KM) 2.5 V6 (170KM). wszystkie poza v6 sa konstrukcjami saaba calkiem niezlymi i bezawaryjnymi dodatkowo na lancuchu wiec bezobslugowe, jedyne co sie moze zepsuc to cewki i tyle. auta naprawde niezle wyposarzone, ciezko jest znalesc auto bez klimy, co do elektryki to nawet podstawowe modele maja pelna.

Napisano

> Z saabami, volvo, bmw, mercedesem, itp nie trafisz do tej społeczności

Za 10kPLN? hehe.gif

Napisano
  • Autor

a jak wyglada spalanie w tych autach..

interesuje mnie 2.0 i 2.0T 150koni

Napisano

> no lanos elegancko sie sprawuje.. ale 3 drzwi juz mniej mi pasuja niz wczesniej

Kup 5-drzwiowego hahaha.gif

Napisano

> a jak wyglada spalanie w tych autach..

> interesuje mnie 2.0 i 2.0T 150koni

2.0t palil mi 13-14gazu w miescie w sporych korkach

ten bez T konstrukcyjnie jest identyczny tylko ze ma zamiast cewek ma zwykly rozdzielacz z paluchem i przeplywomierz, praktycznie bezusterkowy silnik, sasiad takiego ma i nie narzeka, niedy jeszcze nie widzialem zeby nie mogl gdzies odjechac albo cos sie stalo. ale ja tam wole T przynajmniej przyjemnie sie jezdzi

Napisano

Nie jest specjalnie awaryjne auto. Napewno kupisz 2002r za te pieniądze. Spalanie w miescie max 9,5l ,średnie 7,1 ,trasa 5,5 l w 1,4 do 6l w 1,6.Jezdze 4 rok i zyje.Fajny silnik elastyczny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.