Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.2 tce i gaz

Featured Replies

Napisano

witam

na razie bardzej teoretycznie czy instalacja gazowa bedzie poprawnie dzialala slyszalem rozne opinei np o szkodliwym wplywie na glowice czy na gniazda zaworowe, w tym silniku

czy mozna umiescic zbiornik pod samochodem w miiejscu kola zapasowego jedni mowia tak inni ze nie?

czy znacie auta z takim silnikiem ktore przejechały na gazie 20-50tys km?

ile kosztowala by dobra instalacja u dobrego gazownika do tego silnika

Napisano

> czy mozna umiescic zbiornik pod samochodem w miiejscu kola zapasowego jedni mowia tak inni ze nie?

Można i to bez problemów.

Napisano

> ile kosztowala by dobra instalacja u dobrego gazownika do tego silnika

niestety to pytanie skreśla sens zakładania gazu, bo wynika z niego że nie znasz dobrego gaziarza, ja poszedłem do polecanych i sobie nie poradzili z t-jetem frown.gif twoje blogi czytałem i na twoim miejscu gazu bym nie zakładał, bo więcej z tego problemów niż korzyści

Napisano

> niestety to pytanie skreśla sens zakładania gazu, bo wynika z niego że nie znasz dobrego gaziarza,

> ja poszedłem do polecanych i sobie nie poradzili z t-jetem twoje blogi czytałem i na twoim

> miejscu gazu bym nie zakładał, bo więcej z tego problemów niż korzyści

trzeba bylo jechac do Czykita to by na LPG byl jeszcze mocniejszy

Napisano

> ile kosztowala by dobra instalacja u dobrego gazownika do tego silnika

Od 3000 do 4000 za markową, nie żaden składak.

Napisano

> niestety to pytanie skreśla sens zakładania gazu, bo wynika z niego że nie znasz dobrego gaziarza,

> ja poszedłem do polecanych i sobie nie poradzili z t-jetem twoje blogi czytałem i na twoim

> miejscu gazu bym nie zakładał, bo więcej z tego problemów niż korzyści

Wynika z tego, że komponenty jednak były lipne.

Napisano

> ja poszedłem do polecanych i sobie nie poradzili z t-jetem

Tartarini ?

Napisano

> Wynika z tego, że komponenty jednak były lipne.

chodzi o to, że człowiek polecany na dwóch forach gazowych i przez znajomego który miał tam robionego saaba 2.0 T, a i tak wyszła lipa, także jak ktoś nie ma 100% pewniaka to bym nie montował, na instalce nie skąpiłem, powiedziałem że ma być jak najlepsza bo zależy mi na tym żeby działało super, nie wiem czy to kwestia nowego silnika czy czego, ale gość nie poradził sobie a ja chciałem mieć sprawne auto (po to nowe kupiłem) więc zdjąłem gaz

Napisano

> chodzi o to, że człowiek polecany na dwóch forach gazowych i przez znajomego który miał tam

> robionego saaba 2.0 T, a i tak wyszła lipa, także jak ktoś nie ma 100% pewniaka to bym nie

> montował, na instalce nie skąpiłem, powiedziałem że ma być jak najlepsza bo zależy mi na tym

> żeby działało super, nie wiem czy to kwestia nowego silnika czy czego, ale gość nie poradził

> sobie a ja chciałem mieć sprawne auto (po to nowe kupiłem) więc zdjąłem gaz

Nadal uważam, że to wina instalacji. Te silniki na instalacjach tartarini spisują się bez problemu. Nie wiem dlaczego chciał rzeźbić w stagu zamiast od razu wrzucić BRC.

Napisano

> To lepiej Tartarini, czy BRC?

To zależy od Twojego widzimisię. wink.gif

Stawiałbym na BRC, bo ma większą sieć serwisów.

Napisano

> Stawiałbym na BRC, bo ma większą sieć serwisów.

Ale w tych silnikach sprawdzone i opanowane jest Tartarini, a BRC to też może być niewiedoma. Przynajmniej, z tego, co samemu tutaj udało mi się przeczytać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.