Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana silinka w dmuchawie [G] pomocy!

Featured Replies

Napisano

Witam forumowiczow, jestem tu nowy ale mam nadzieje ze dzieki wam uzyskam odpowiedz na meczace mnei pytanie. Probuje zmienic silink w swojej dmuchwie poniewaz moj juz nie dziala. Kupilem dmuchawe ale wychodzi ze jest chyba od anglika bo obudowa nie pasuje i teraz jest problem ponieważ nie ma nigdzie widocznych mijsc do sciagniecia silnika z obudowy. Jezeli ktos robil to wczesniej prosze o podpowiedzi. Dolaczam zdjecia mojego silnika z obudowa. Z gory dziekuje za odpowiedzi

http://p1.bikepics.com/2012%5C02%5C06%5Cbikepics-2343851-full.jpg

http://p1.bikepics.com/2012%5C02%5C06%5Cbikepics-2343857-full.jpg

http://p1.bikepics.com/2012%5C02%5C06%5Cbikepics-2343858-full.jpg

Napisano

Wypadałoby najpierw przywitać się w tym wątku.

Napisano

Może masz w aucie dmuchawę firmy Behr i dlatego nie pasuje i nie będzie pasować... Pozdr.

Napisano

> Może masz w aucie dmuchawę firmy Behr i dlatego nie pasuje i nie będzie pasować... Pozdr.

cfaniaczek.gifmoże od anglika kręci się w druga stronę: wink.gif

Napisano

Witam. Silnik z dmuchawy bardzo cieżko sie zdejmuje. Mi się nie udało ale rozebrałem swój silnik na tyle że miałem dostęp do szczotek i proponuje Tobie zrobic to samo. Wystarczy je przeczyścić i poprawic spreżynki dociskające. Pozdro

Napisano

Wstawiłem u siebie od anglika musiałem ciąć kable bo inna wtyczka i na pierwszym biegu nie działa. Anglik miał silniczek na łożyskach kulkowych mój na samosmarujących.

Pozdro.

Napisano

> Anglik miał silniczek na łożyskach kulkowych mój na samosmarujących.

Myślisz, że różnica wynika z tego, że to anglik, czy też Behr/Delphi?

k.

Napisano

...

> Anglik miał silniczek na łożyskach kulkowych mój na samosmarujących.

confused.gif chyba że się mylę ale tak mi się wydaje że łożyska samosmarujące to, to samo co łożyska kulkowe tylko tyle że z osłoną pod którą jest wciśnięty smar ? A może kolega autor miał na myśli łożysko ślizgowe ?

Napisano
  • Autor

> Oczywiście dawniej tak się mówiło. Pozdro.

Odpowiadam na moje pytanie bo wkoncu msuialem siegnac srodkow drastycznych ktore okazaly się być prawidlowe. Na zalaczonym przeze mnie 3cim obrazku jest widok wentylatora. nalezy nawiercic dziurke na srodku nastepnie przylozcyc do widonego fragmentu silnika ktory wchodzi w wentylator slutko i uderzyc mlotkiem zeby silnik wylecial z wentylatora. problem rozwiazany. Natomiast kolega pisal o tym ze na 1wszym biegu nie dziala mu wentylator to oznacza ze jedna ze zwojnic po prostu sie przepalila i trzeba albo polutowac albo wymienic ten przekaznik ktory znajduje sie po lewo od mocowania silnika i do niego bezposrednio przymocowuje sie kable zasilajace silnik. pozdrawiam;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.