Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Corsa D dobór elementów

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie silnik z12xep jakie graty do tego autka, preferuję staga 300. Co dalej?

Napisano

Alaska, Hana czarne, zbiornik 34l w koło.

PS. silnik ma Z z przodu shhh.gif

Napisano
  • Autor

Dzięki za odpowiedź, silnik faktycznie "Z" już edytowałem. Nie wiesz przypadkiem jak tam z odwiertami, w tym silniku chyba są klapki w kolektorze.

Napisano

> zbiornik 34l w koło.

polecam troche wiekszy jak jest możliwośĆ, bedzie trochę wystawał ale za to rzadziej na stacji smile.gif

Napisano

> polecam troche wiekszy jak jest możliwośĆ, bedzie trochę wystawał ale za to rzadziej na stacji

Akurat jutro montuję instalację do takiej corsy. Bedzie taki zestaw jak już podany ale zbiornik o wysokosci 270mm (średnica 630) i pojemności 65l. smile.gif Tyle, że ja mam w nosie wielkość bagażnika.

Dodatkowo wlew gazu będzie pod rejestracją.

Napisano

> ... pojemności 65l...

Rozkład masy auta poprawi się znacznie, ale czy ten silnik uciągnie samochód z taką dużą butlą? hahaha.gif

Napisano

> Dodatkowo wlew gazu będzie pod rejestracją.

Jak możesz to wrzuć fotkę jak to będzie wyglądać, zainteresowało mnie ok.gif

Napisano

> Rozkład masy auta poprawi się znacznie, ale czy ten silnik uciągnie samochód z taką dużą butlą?

Już jestem zagazowany:)

Co do ciągnięcia to dla mnie akurat to nie jest takie ważne. Ten silnik i tak nie robi z tego auta demona prędkości przy wadze 1180kg. Na dalsze trasy mam inne auto. Ale wyznacznikiem jest moja żona, jak przejechała się zaraz po kupnie to stwierdziła, że muł. A dzisiaj miała juz okazje sie przejechać i stwierdziła, że na gazie chyba lepiej jedzie.:)

Co do zdjęć to instalator je zrobił i mówił, że umieści na stronie, żeby pokazywać klientom, że teka się zmieści. Dam linka.

Napisano
  • Autor

Jak byś jeszcze wstawił fotki gdzie się wiercił... to będę wdzięczny.

Ja cały czas czekam żeby żona chociaż ze dwa zbiorniki na benzynie przejechała.

Napisano

> Jak możesz to wrzuć fotkę jak to będzie wyglądać, zainteresowało mnie

prawie zawsze sie da pod rejestracja. Ja mialem w sc i teraz w golfie tak samo mam

Napisano

> Jak możesz to wrzuć fotkę jak to będzie wyglądać, zainteresowało mnie

Niestety nie dało się. Trzeba by przecinać wzmocnienie tylna a to raz, że bezpieczeństwo a dwa, że diagnosta mógłby się czepiać.

Napisano

> Jak byś jeszcze wstawił fotki gdzie się wiercił... to będę wdzięczny.

> Ja cały czas czekam żeby żona chociaż ze dwa zbiorniki na benzynie przejechała.

Zdjęcia raczej niewiele Ci dadzą bo niewiele widać. Jeśli jednak je chcesz to wyślij mi jakiś email na priv.

Są zamontowane tuż obok benzynowych. Pytaj swojego gazownika czy będzie demontował kolektor ssący a jeśli nie to szukaj innego.

Jesli chcesz to dam Ci namiary na gościa który mi montował to sobie do niego zadzwonisz i pogadasz co i jak.

Napisano

> Zdjęcia raczej niewiele Ci dadzą bo niewiele widać. Jeśli jednak je chcesz to wyślij mi jakiś email

> na priv.

> Są zamontowane tuż obok benzynowych. Pytaj swojego gazownika czy będzie demontował kolektor ssący a

> jeśli nie to szukaj innego.

> Jesli chcesz to dam Ci namiary na gościa który mi montował to sobie do niego zadzwonisz i pogadasz

> co i jak.

nie trzeba demontowac, sa takie sposoby na to, ze nie demontujesz

Napisano

> nie trzeba demontowac, sa takie sposoby na to, ze nie demontujesz

Wiem, że są takie sposoby ale... bardzo za nie dziękuję.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.