Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

125p , 1984r , do sprzedania

Featured Replies

Napisano

ale cena zaporowa , 4500zł , za auto :

- bez przeglądu - stoi od 2 lat - zawieszenie poleci moment

- bez OC

- bez aku

- z uszkodzoną półosią

- do lakierowania przód

- skundlony bo skrzynia 5b od poldka

zdjcie0707l.jpg

zdjcie0709u.jpg

odpuściłem sick.gif poczekam aż zmięknie biglaugh.gif pewnie będzie na allegro niedługo , bo na fejsie podobno już jest ganja.gif

Napisano

> ale cena zaporowa , 4500zł , za auto :

> - bez przeglądu - stoi od 2 lat - zawieszenie poleci moment

> - bez OC

> - bez aku

> - z uszkodzoną półosią

> - do lakierowania przód

> - skundlony bo skrzynia 5b od poldka

> odpuściłem poczekam aż zmięknie pewnie będzie na allegro niedługo , bo na fejsie podobno już

> jest

4500zł 1984r?! screwy.gifscrewy.gifscrewy.gif

Napisano

Jakby był tylko do wytarcia z kurzu i wyjazdu na drogę, to mooooooże byłby tyle wart, ale takie uszkodzenia...

Napisano

> ale cena zaporowa , 4500zł , za auto :

> - bez przeglądu - stoi od 2 lat - zawieszenie poleci moment

> - bez OC

> - bez aku

> - z uszkodzoną półosią

> - do lakierowania przód

> odpuściłem poczekam aż zmięknie pewnie będzie na allegro niedługo , bo na fejsie podobno już

> jest

Ja bym nie powiedział, że skundlony, bo tunel pod skrzynię z Poloneza był już od 1983 roku, więc jeśli oryginalnie były tam tylko 4 biegi, to żaden problem wink.gif Mi by 5 biegów nie przeszkadzało w takim wypadku waytogo.gif

Napisano

...i dekiel od klasyka na feldze - ale taki szczegół akurat podnosi wartość pojazdu. waytogo.gif

Mimo wszystko, 4500 za to coś to ponury żart. screwy.gif

Napisano

Ta cena odstrasza. Jeszcze brak w nim aktualnych opłat.

Napisano

> ...i dekiel od klasyka na feldze - ale taki szczegół akurat podnosi wartość pojazdu.

Z tyłu... zwróć uwagę, że na przednim kole nie ma - więc niekompletny.

Napisano

Sam szukam Fiata, ale ceny maja zaporowe. Ludzie oszaleli. Czekam na okazje w okolicy bo po calej Polsce nie bede jezdzil.

Napisano

> Z tyłu... zwróć uwagę, że na przednim kole nie ma - więc niekompletny.

Z tego rocznika raczej nie powinien mieć chromowanych dekli, tylko takie plastikowe, wkładane w wewnętrzne wytłoczenie felgi (tak jak z przodu ma) ok.gif

Napisano

> Sam szukam Fiata, ale ceny maja zaporowe. Ludzie oszaleli. Czekam na okazje w okolicy bo po calej

> Polsce nie bede jezdzil.

Sęk w tym, że ta tendencja się utrzymuje i raczej taniej nie będzie icon_rolleyes.gif To samo dzieje się z Polonezami "Borewiczami" i powoli również "akwaria" i "przejściówki" dołączają do tej grupy. Natomiast z tego co widzę, to Łada jeszcze jakoś nie jest pożądanym klasykiem w naszym kraju... hmm.gif

Napisano

za tyle to u mnie w okolicy jest kompletny z papierami... podesłać Ci foty i dokładną cenę (bo jest ich kilka)

Napisano

i pomyśleć, że jakieś 9 lat temu mój dziadek oddał takiego na złom, chociaż jeszcze buda się nie sypała tak mocno 270751858-jezyk.gif

Napisano

> ale cena zaporowa , 4500zł

4500 to cholernie dużo jak za taki egzemplarz... nie ma się co czarować, rok temu mógłby wisieć na allegro za 1000-1500zł i nie wiem czy by się specjalnie fatygowali po niego ludzie. Teraz nastał szał na DF-y i ceny tylko będą rosły nieadekwatnie do sprzedawanego towaru.

Napisano

> Z tyłu... zwróć uwagę, że na przednim kole nie ma - więc niekompletny.

Dlatego z premedytacją użyłem liczby pojedynczej waytogo.gif

Co do szału na fiaciory, to zgodzę się z przedmówcą. Kilka lat temu było to samo z syrenami. A teraz to nawet dochodzi do tego, że właściciele syren chętnie zamieniają syreny na fiaty (he he; zupełnie jak 20 lat temu), lecz ceny syren - pomimo spadku popytu na nie - nie spadają. Fiaciory też tańsze już raczej nie będą. I bez łaski, bo ceny części też przerażają, gdy dyktują je handlarze z allegro.pl.

Auto nie dość że drogie w zakupie, to jeszcze drogie w ekploatacji. Jedyny "pożytek" z niego - bliżej nieokreślona frajda. A przecież większość z tych, których stać na taką zabawkę, na ulicy nawet by się nie oglądała za jakimś tam polskim fiatem.

Napisano

> (...)

> Fiaciory też tańsze już raczej nie będą. I bez łaski, bo ceny części też przerażają, gdy

> dyktują je handlarze z allegro.pl.

Na szczęście istnieją jeszcze osiedlowe sklepy z częściami do takich wehikułów, a tam ceny są nadal wyjątkowo przystępne wink.gif

Napisano

> Auto nie dość że drogie w zakupie, to jeszcze drogie w ekploatacji.

A to czemu niby drogie hmm.gif

Montujesz gaz i jeździsz po taniości, części raczej tanie, zresztą nie psuje się to aż tak bardzo. Wiem co piszę, bo śmigałem takim prawie 15 lat i 200kkm hehe.gif, z tym, że to był 1,5 ME rocznik 1990. Największa wada to buda i to nie tyle chodzi o korozję co o małą sztywność...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.