Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

koncowki drazkow

Featured Replies

Napisano

no wlasnie, jak skladam parcha, to chce wymienic koncowki drazkow kierowniczych. ma ktos jakis patent, jak to ustrojstwo ruszyc?? bo ja sie poddaje slinka.gif

Napisano

> no wlasnie, jak skladam parcha, to chce wymienic koncowki drazkow kierowniczych. ma ktos jakis

> patent, jak to ustrojstwo ruszyc?? bo ja sie poddaje

wykręć drażki i w imadło

Napisano

> no wlasnie, jak skladam parcha, to chce wymienic koncowki drazkow kierowniczych. ma ktos jakis

> patent, jak to ustrojstwo ruszyc?? bo ja sie poddaje

nakretki kontrujace zapieczone ? potraktuj palnikiem

Napisano
  • Autor

> nakretki kontrujace zapieczone ? potraktuj palnikiem

nakretki puscily...kurka, nie wiem juz...w sobote bede walczyl...

Napisano

> nakretki puscily...kurka, nie wiem juz...w sobote bede walczyl...

Jeżeli końcówki puściły to odkręć nakrętkę ile się da i potem wybij a następnie zetnij cienką tarczą a końcówkę wykręć

Napisano

bierzesz młotek 0,5 kg i uderzasz w zwrotnicę kilkakrotnie - w miejscu mocowania gałki kierowniczej, bo rozumiem że chodzi Ci o to że sworznia gałki nie możesz zbić ze zwrotnicy? Zazwyczaj klika uderzeń starczy i puszcza, jak nie to kilka więcej, ale puszcza ZAWSZE

Napisano
  • Autor

nie rozumiemy sie. koncowki mam wybite. i taki przyrzad mam. troche inny, ale dziala. nie moge wykrecic drazkow z koncowek...

Napisano

Najpierw miałeś ruszyć drążek, jak końcówki jeszcze siedziały w zwrotnicy, jest znacznie prościej. Albo zakręć spowrotem i wtedy próbuj kluczem 11 ovrócić drążek, jak nie pójdzie to dobrą żabą. Jeśli nie to pozostaje Ci wykręcić drążek z przekładni albo całą przekładnię i imadło się kłania

Napisano

> nie rozumiemy sie. koncowki mam wybite. i taki przyrzad mam. troche inny, ale dziala. nie moge

> wykrecic drazkow z koncowek...

bierzesz dwa młotki, jeden przykładasz do końcówki drążka (z boku) a drugim uderzasz w bok gałki na tej samej wysokości co młotek nie uderzany... chodzi o to by na gwincie się trochę ruszyło

końcówka jest między tzw. "młotem a kowadłem"

rozumiesz ??? bo nie wiem jak to łopatologicznie wytłumaczyć...

rękami i tak tego nie rozkręcisz, więc 11 na drążek a rurkę wkładasz na trzbień drążka i próbujesz raz rozkręcać raz dokręcać...

jak nie dajesz rady to znów młotek o "gałkę"...

Napisano
  • Autor

> bierzesz dwa młotki, jeden przykładasz do końcówki drążka (z boku) a drugim uderzasz w bok gałki na

> tej samej wysokości co młotek nie uderzany... chodzi o to by na gwincie się trochę ruszyło

> końcówka jest między tzw. "młotem a kowadłem"

> rozumiesz ??? bo nie wiem jak to łopatologicznie wytłumaczyć...

> rękami i tak tego nie rozkręcisz, więc 11 na drążek a rurkę wkładasz na trzbień drążka i próbujesz

> raz rozkręcać raz dokręcać...

> jak nie dajesz rady to znów młotek o "gałkę"...

spoko, przetestuje. nie mialem zwrotnic, ale juz wszystko jest, bo poskladalem zawieszke, ale nie wymienilem tych koncowek jeszcze...

Napisano

> spoko, przetestuje. nie mialem zwrotnic, ale juz wszystko jest, bo poskladalem zawieszke, ale nie

> wymienilem tych koncowek jeszcze...

Tak ja taquito pisał, palnik i mocno nagrzej, musi puścić

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.