Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Mini Test] - Chevy Impala 2012

Featured Replies

Napisano

> Przede wszystkim to w Saabach była instalowana najbardziej zaawansowana wersja tego radia - z

> jedenastoma głośnikami, wzmacniaczem Bose, nawigacją itp. W Aveo montowana jest znacznie

> prostsza wersja z sześcioma głośnikami (a i to w opcji...). Więc jak już twierdzimy że jest to

> to samo radio, to może warto iść za ciosem i powiedzieć że Saab 9-3 to tak na prawdę Aveo bo w

> końcu i radio i ilość kół się zgadza. No i producent...

Zauważ że odniosłem się do radia, nie do całego systemu audio, bo jasne jest że Saab ma więcej i lepszej jakości głośników, wygłuszeń itp.

Ale radio dalej jest to samo: nieergonomiczne guziki i ich rozmieszczenie, nieintuicyjna obsługa, mało czytelny wyświetlacz. I jeszcze parę wad mógłbym wymienić. A to jest takie samo w Aveo i w Saabie. Do tego Saab ma jeszcze tą "nawigację", która w dobie wielkich kolorowych ekranów musi śmieszyć. A moja Epica z kolei podaje numery przychodzących telefonów w formacie +X-XXX-XXX-XXXX. Tak trudne było żeby to na europejski rynek zmienić na +XX XXX XXX XXX?

A audio jako całość rzeczywiście gra przyzwoicie, tyle że to zasługa głośników i ich rozmieszczenia.

Napisano

> Totalne bezguście Impala jest tylko jedna. '67

To samo chciałem napisać smile.gif

Napisano

> Przede wszystkim to w Saabach była instalowana najbardziej zaawansowana wersja tego radia - z

> jedenastoma głośnikami, wzmacniaczem Bose, nawigacją itp. W Aveo montowana jest znacznie

> prostsza wersja z sześcioma głośnikami (a i to w opcji...). Więc jak już twierdzimy że jest to

> to samo radio, to może warto iść za ciosem i powiedzieć że Saab 9-3 to tak na prawdę Aveo bo w

> końcu i radio i ilość kół się zgadza. No i producent...

Miałem styczność z tym radiem w w/w przez Ciebie 9-3 z rocznika 2007 no i nie było najgorzej, na pewno 6szt głośników było jak nie więcej i jak dla mnie dźwięk był do przyjęcia. Nie wiem jak w Aveo bo nie miałem styczności.

Napisano
  • Autor

> Miałem styczność z tym radiem w w/w przez Ciebie 9-3 z rocznika 2007 no i nie było najgorzej, na

> pewno 6szt głośników było jak nie więcej i jak dla mnie dźwięk był do przyjęcia. Nie wiem jak

> w Aveo bo nie miałem styczności.

Dźwięk z tego radia + Bose jest bardzo przyzwoity. Problem z obsługą a konkretnie tym wyświetlaczem a'la lata 80'te. W Impali opisywanej przeze mnie był jeszcze gorszy zestaw bo wyświetlacz był jeszcze bardziej badziewiasty (8888) a głośniki miały Hi-Fi w sensie że Harczali i Fiskali.

Napisano

> Radio z nawigacja w Cruze jest takie samo jak w Insigni.

Masz na myśli DVD800+Infinity z Insigni?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.