Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Coraz mniej Diesla w dieslu

Featured Replies

Napisano

...

> Taki, że u mnie jest zakaz tankowania takich paliw :-)

A jak takie "zarządzenie" ma się do "typowych" awarii diesli (opisywanych zazwyczaj przez użytkowników netu)? zlosnik.gif

Widać jakąś większą awaryjność ? Czy dużo wydarzyło się przypadków padnięcia wtryskiwaczy ?

Wiem, że przy zarządzaniu flotą nie łatwo to określić a czsem nawet niektórzy mają to w poważaniu, ale może się wypowiesz? icon_rolleyes.gif

Napisano

> Widać jakąś większą awaryjność ? Czy dużo wydarzyło się przypadków padnięcia wtryskiwaczy ?

Patrząc na mrożące krew w żyłach opowieści o tym, jak to wtryskiwacze padają co chwila i w ogóle olaboga....

Przypadek nieuzasadnionego padu miałem - uwaga - słownie RAZ. Chyba ze sześć milionów kilometrów przebiegu total :-)

Przypadek ten był realizowany przez serwis, do którego nie mam za grosz zaufania i bardzo kręcący/plączący się w zeznaniach. Z uwagi na znaczną odległość (360 km - kto chce niech się domyśli KTÓRY to serwis) nie opłacało się drążyć tematu.

Przypadki o których mogę powiedzieć, że wynikają z zaniedbań po stronie użytkownika widziałem trzy - dwa przeszły (aktualnie przechodzą) gwarancyjnie, jeden poszedł odpłatnie.

PRZY CZYM - w każdym z tych trzech był w grupie pojazdów eksploatowanych przez ludzi o niskiej kulturze technicznej i szacunku do sprzętu. Ot, taka "przypadkowa zbieżność zdarzeń".

Każdy z tych pojazdów "w ramach dbałości" był tankowany rozmaitymi wynalazkami premium - w końcu punkty x2, to co będziemy się szczypać...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.