Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Focus - wróżenie ze zdjęć

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> ze ma rownie orginalny przebieg co golf powyzej

Troszkę mało chyba?

Ile coś takie może mieć nalatane?

Nic nie widać po spasowaniu elementów?

Jakieś szczegóły może co do wersji wyposażenia - może ktoś z was miał taką i coś było inaczej?

Może ten ulep jakiś z ogłoszenia?

Napisano

sciagany z D wiec spoko mozna liczyc 300-400kkm tam takiego auta sie nie kupuje do jazdy do sklepu, zwlaszcza w kombi, pewnie jakis PH nim jezdzil, ludzie obudzcie sie i przestancie wierzyc w te bajki o przebiegu

Napisano

> sciagany z D wiec spoko mozna liczyc 300-400kkm tam takiego auta sie nie kupuje do jazdy do sklepu,

> zwlaszcza w kombi, pewnie jakis PH nim jezdzil, ludzie obudzcie sie i przestancie wierzyc w te

> bajki o przebiegu

A pózniej tematy w stylu padł silnik , rozleciało się zawieszenie itp i opinia o awaryjności aut z przebiegiem 150 k km (licznikowym ) grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> sciagany z D wiec spoko mozna liczyc 300-400kkm tam takiego auta sie nie kupuje do jazdy do sklepu,

> zwlaszcza w kombi, pewnie jakis PH nim jezdzil, ludzie obudzcie sie i przestancie wierzyc w te

> bajki o przebiegu

Ściągany w De? Skąd ta wiedza?

Napisano

> Ściągany w De? Skąd ta wiedza?

po pierwsze podkladki pod blachy, po drugie zobacz na fotke z pod maski masz tam napisana moc i pojemnosc po niemiecku facepalm%5B1%5D.gif

Napisano
  • Autor

> po pierwsze podkladki pod blachy, po drugie zobacz na fotke z pod maski masz tam napisana moc i

> pojemnosc po niemiecku

A spoko, nie zauważyłem tych detali facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

szukaj cos z polskiego salonu z udokumentowanym przebiegiem, nawet po PH bo one sa zazwyczaj w aso serwisowane wiec warto, nawet jak maja wiekszy przebieg, ale przynajmniej bedzies swiadom o ile wiekszy bo tu to masz loterie

Napisano

> Troszkę mało chyba?

> Ile coś takie może mieć nalatane?

wygląda ładnie. IMO warto jechac obejrzeć smile.gif

> Nic nie widać po spasowaniu elementów?

w fordach nie kieruj sie spasowaniem elementów - fabrycznie są w caly swiat.

> Jakieś szczegóły może co do wersji wyposażenia - może ktoś z was miał taką i coś było inaczej?

> Może ten ulep jakiś z ogłoszenia?

daj spokoj - weź czujnik lakieru, obejrzyj dokladnie pod względem korozji - sczegolnie podstawy lusterek, tylną klapę w okolicach znaczka ford, ranty drzwi.

Napisano

> A ja proszę o ocenę forda focusa z ogłoszenia poniżej.

> Nie dzwoniłem jeszcze, ale może nie warto?

> http://otomoto.pl/ford-focus-C23516999.html

> Coś można powiedzieć z fotek?

...brak fotek wnętrza/kierownicy trochę mnie zastanawia... ok.gifok.gif

P.S. Ciekawe jak długo trzeba będzie czekac aż ktoś zaproponuje Ci zamiast tego Pande albo Lanosa... hahaha.gifhahaha.gifhahaha.gifhahaha.gif

Napisano

Znajomy sprzedał podobnego do komisu jak ja byłem na kupnie i pytam dlaczego nie mówił? Odpowiedział że nie chcę tego auta.

Napisano

> wygląda ładnie. IMO warto jechac obejrzeć

> w fordach nie kieruj sie spasowaniem elementów - fabrycznie są w caly swiat.

> daj spokoj - weź czujnik lakieru, obejrzyj dokladnie pod względem korozji - sczegolnie podstawy

> lusterek, tylną klapę w okolicach znaczka ford, ranty drzwi.

i co w 10 letnim samochodzie jak znajdzie jak znajdzie pomalowane drzwi lub maske to juz ma oznaczac przystanek? przeciez dziadek jadac do ksciola mogl przytrzec o jakis inny samochod bo juz wzrok nie ten wink.gif

lepszym pomyslem jest mierzenie grubosci na slupkach lub pod maska, ale co tam ja sie nie znam

Napisano

> i co w 10 letnim samochodzie jak znajdzie jak znajdzie pomalowane drzwi lub maske to juz ma

> oznaczac przystanek? przeciez dziadek jadac do ksciola mogl przytrzec o jakis inny samochod bo

> juz wzrok nie ten

> lepszym pomyslem jest mierzenie grubosci na slupkach lub pod maska, ale co tam ja sie nie znam

mieć czujnik lakieru nie znaczy szukać wyłącznie bezwypadkowego, a znaczy znac co bylo robione i jak - ile szpachli, gdzie i moc w oparciu co sie wie zadawać pytania sprzedającemu wink.gif

Napisano

> mieć czujnik lakieru nie znaczy szukać wyłącznie bezwypadkowego, a znaczy znac co bylo robione i

> jak - ile szpachli, gdzie i moc w oparciu co sie wie zadawać pytania sprzedającemu

Dokładnie.

Czujnik jest po to by wiedzieć co się kupuje i mieć podkładkę do negocjacji ceny.

Ja jak kupuje to czujnikiem sprawdzam, co było robione i w jaki sposób i jak się to ma do opisu.

Napisano

> po drugie zobacz na fotke z pod maski masz tam napisana moc i

> pojemnosc po niemiecku

to akurat każdy tak ma

Napisano

> i co w 10 letnim samochodzie jak znajdzie jak znajdzie pomalowane drzwi lub maske to juz ma

> oznaczac przystanek? przeciez dziadek jadac do ksciola mogl przytrzec o jakis inny samochod bo

> juz wzrok nie ten

> lepszym pomyslem jest mierzenie grubosci na slupkach lub pod maska, ale co tam ja sie nie znam

Jeśli ktoś poprawiał lakier i np malował jakiś cały element bo np usuwał odpryski na masce, lub jakieś inne zarysowania to myślę, że powinien o tym powiedzieć. A czujnikiem lakieru można sprawdzić wiarygodność osoby sprzedającej.

Napisano

> Witam. A te cudo wart uwagi i ta cena .. http://otomoto.pl/ford-focus-C23806097.html

Cudo - tu sie zgodze z Tobą, że to cudo. Tylko ciekawe co mu dolegało?

Generalnie przebieg mało autentyczny (obstawiałbym że ma lekko ok 150-200 tys km) ale to wiadomo wróżenie z fusów.

Faktem jest natomiast to że tylny zderzak ma z anglika - światło przeciwmgłowe i światło wstecznego są po przeciwnych stronach niż byc powinny więc coś z nim było cudowane.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.