Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grzeje się

Featured Replies

Napisano

Witajcie

Problem dotyczy 900 a mianowicie wentylator włącza się dopiero przy 100 a powinien przy 90 poziom płynu wystarczający mam nowy termostat nie wiem czy czasami czujnik temperatury mnie nie oszukuje ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić

Napisano

> Witajcie

> Problem dotyczy 900 a mianowicie wentylator włącza się dopiero przy 100 a powinien przy 90 poziom

> płynu wystarczający mam nowy termostat nie wiem czy czasami czujnik temperatury mnie nie

> oszukuje ma ktoś jakieś pomysły co z tym zrobić

czemu mialby Ci sie wentylator wlaczac przy 90 st.?

Napisano

> czemu mialby Ci sie wentylator wlaczac przy 90 st.?

Mnie się załącza tak przy 102 st. rewelacji przy zbijaniu temp. nie ma ale nie grzeje się dalej.

Napisano

> Mnie się załącza tak przy 102 st. rewelacji przy zbijaniu temp. nie ma ale nie grzeje się dalej.

Dokładnie nie ma co się sugerować ze przy 90 załącza się wentylator a jak chcesz pomóc aby szybciej zbił temp odpal nawiew na czerwonym polu tobie upał jemu chłód grinser006.gif

Napisano

u mnie to i do 120C dochodzi. Termostat mam najprawdopodobniej do wymiany

Napisano

> włącznik wentylatora też można wymienić na taki co szybciej włącza o wybite jest 92/87 °C

tak jest

do CC/SC sa 2 rodzaje czujników w chłodnice

od 700 - który odpala wiatrak przy 97*c

i od 900/1.1 - 92*c

wszystkie dane są wybite na obudowie lub na śrubie czujnika

Napisano
  • Autor

> Albo hebel na sztywno z wnętrza

Tak właśnie myślałem zamontować dodatkowy wyłącznik a co do termostatu mam go 2 miesiące także aż tak szybko nie powinien się zepsuć czujnik raczej dobry bo autko kupiłem od kolegi i czujnik też wymieniał zajmuje się samochodami i raczej złego nie zamontował smile.gif

Napisano
  • Autor

> Mnie się załącza tak przy 102 st. rewelacji przy zbijaniu temp. nie ma ale nie grzeje się dalej.

Wcześniej jak kolega wymienił termostat i układ był odpowietrzony to wentylator włączał się przy 90 stopniach teraz mam tak jak ty

Napisano

to że termostat jest nowy o niczym nie świadczy

zdążyłem się przekonać ze prosto ze sklepu można mieć zepsuty sick.gif i to nie tylko moje zdanie ale kilku kolegów

najczęściej takimi felernymi termostatami były "Vernet" - czy jakoś tak się to pisze

Napisano
  • Autor

> to że termostat jest nowy o niczym nie świadczy

> zdążyłem się przekonać ze prosto ze sklepu można mieć zepsuty i to nie tylko moje zdanie ale

> kilku kolegów

> najczęściej takimi felernymi termostatami były "Vernet" - czy jakoś tak się to pisze

Muszę zerknąć dzięki za radę

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Wcześniej jak kolega wymienił termostat i układ był odpowietrzony to wentylator włączał się przy 90

> stopniach teraz mam tak jak ty

Rozwiązałem problem termostat włącza się przy 90 paru taka mała drobnostka jak korek od zbiorniczka wyrównawczego smile.gif

Napisano

> to że termostat jest nowy o niczym nie świadczy

> zdążyłem się przekonać ze prosto ze sklepu można mieć zepsuty i to nie tylko moje zdanie ale

> kilku kolegów

> najczęściej takimi felernymi termostatami były "Vernet" - czy jakoś tak się to pisze

kupiłem niedawno ten badziew, po dziabnięciu jednego zwoja ze sprężynki zaczął się otwierać przy temperaturze jaką podał producent horse.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.