Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W maju jak w raju ;) - spam wątek

Featured Replies

Napisano

> No to spróbuję ale płaska podłoga na razie do niczego nie potrzebna to nie zdziwiam, bagażnik

> wystarczający 500l wystarcza, szukam listwy na zderzak tylni co by trochę ochronić przy

> załadunku bo wysoko ale tylko widzę z używanymi zderzakami a samych listw nie widziałem. Już

> się poprzedniemu właścicielowi przydarzyło ryśnięcie.

ja musze do jakis oklejaczy folia podjechać zderzak okleić własnie w rejonie dziury załadunkowej bo przy łądowaniu wózka czy psa może się rysować. A to co teraz mam naklejone to bardziej szpeci niż chroni wink.gif

Marcin moja też allegro oglądała i dziś mnie do Katowic goniła po tego rogacza, coś czuje że za 2-3tygodnie będe miał wieszak na spodnie w sypialni- jak jej zapał minie

Napisano

> Marcin moja też allegro oglądała i dziś mnie do Katowic goniła po tego rogacza, coś czuje że za

> 2-3tygodnie będe miał wieszak na spodnie w sypialni- jak jej zapał minie

U mnie to samo bedzie, kupi, kilka razy cwiczenia zrobi i bedzie stal grat w pokoju sick.gif

Napisano

> U mnie to samo bedzie, kupi, kilka razy cwiczenia zrobi i bedzie stal grat w pokoju

ciekawe jak go do pl przywieziesz później biglaugh.gif

Napisano

> kanape dzwigasz do góry, jest na takich hakach z przodu siedziska. Podłoga równa się od tego nei

> zrobi bo musiałbyś jeszcze gabke spod siedziska rwać i do tego oparcia zdemontować.

W Cromie podłoga nigdy nie będzie płaska - jest belka na podłodze/rozpórka która ma za zadanie usztywniać nadwozie

Co ciekawe Vectra C tego niema

Napisano

> W Cromie podłoga nigdy nie będzie płaska - jest belka na podłodze/rozpórka która ma za zadanie

> usztywniać nadwozie

> Co ciekawe Vectra C tego niema

tak głęboko nie doszedłem, raz się zapędziłem na początku. Chciałem kanape położyć i nie wyjszło. Tzn wyjszła kanapa a gąbka została wink.gif

Napisano

> nie ma płaskiej podłogo po położeniu oparć

Jest, pod warunkiem, że ma się podwójną podłogę smile.gif

Pozdrawiam BAS

Napisano

> ciekawe jak go do pl przywieziesz później

Jak bym chcial juz teraz sie zabrac to bym potrzebowal Transita miec zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Dziś podpiąłem kts540 i odczytany błąd P0234 czujnik ciśnienia ładowania turbosprężarki doładowującej wartość za duża

Błąd skasowany i na razie jeżdżę dalej.

Napisano

> Dziś podpiąłem kts540 i odczytany błąd P0234 czujnik ciśnienia ładowania turbosprężarki

> doładowującej wartość za duża

Czyli najprawdopodobniej przeładowuje.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Czyli najprawdopodobniej przeładowuje.

> Pozdrawiam BAS

Błąd wywaliło po pokonaniu 160km z prędkości ok.160km/h, po zwolnieniu, zatrzymaniu bez gaszenia silnika i ponownym ruszeniu zaświecił się check.

Napisano

> Błąd wywaliło po pokonaniu 160km z prędkości ok.160km/h, po zwolnieniu, zatrzymaniu bez gaszenia

> silnika i ponownym ruszeniu zaświecił się check.

Odepnij wężyk od sterowania geometrią turbo i zobacz jak chodzi sztanga. Dostał wysokiej temperatury i może coś się...

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Błąd wywaliło po pokonaniu 160km z prędkości ok.160km/h, po zwolnieniu, zatrzymaniu bez gaszenia

> silnika i ponownym ruszeniu zaświecił się check.

Oooooo nie dobrze...zapiekły się kierownice turbiny zlosnik.gif

Może tylko wężyk od zaworka spadł lub sie rozszczelnił od temperatury ... sprawdź ten elektrozawór między akumulatorem a silnikiem z przodu auta obok/nad chłodnicą

Napisano

> Oooooo nie dobrze...zapiekły się kierownice turbiny

> Może tylko wężyk od zaworka spadł lub sie rozszczelnił od temperatury ... sprawdź ten elektrozawór

> między akumulatorem a silnikiem z przodu auta obok/nad chłodnicą

Nie strasz kolegi, prawdopodobnie zaworek działa z opóźnieniem i należy go wyczyścić lub wymienić - koszt to około 100 zł. Manual z czyszczenia jest chyba na kąciku Stilo i chyba Twojego autorstwa. Tak się właśnie mści PSJ grinser006.gif.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.