Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

euroscan i moja brava...

Featured Replies

Napisano

a więc mam sobie ja euroscana, którym na 100% łaczyłem sie jakieś 2 lata temu i pamiętam ze działał z silnikiem jak i z airbagiem...

Ostatnio go znalazłem i o ile z airbagiem połączył sie bez problemu to z silnikiem już nie chce...ale o dziwno z puntem ojca połączył się bez problemu...

Teraz pytanie czy ktoś moze sie podzielić informacją który sterownik działa dla bravy 1.6 16v z 96r (90km). Nie pamiętam dokładnie, ale byc może zamiast bravy wczesniej wybierałem inne auto itp...teraz nie mogę sobie przypomniec....

Np i wcześniej odpalałem euroscana na kompie stacjonarnym, a teraz na lapie z kartą silicom...ale to chyba nie przez to skoro z puntem i airbagiem działa bez problemu....

Napisano

Odczytaj nr swojego sterownika . Po wejściu w programie w model samochodu masz podane sterowniki ,które są obsługiwane ,wybierz odpowiedni i już powinno działać .

Napisano
  • Autor

mam IAW 1AF17 i jakiś nr dalej, o ile IAW 1AF17 jest to dalej już nr się nie zgadzają i euroscan nie gada. frown.gif

Napisano

> mam IAW 1AF17 i jakiś nr dalej, o ile IAW 1AF17 jest to dalej już nr się nie zgadzają i euroscan

> nie gada.

Gada jakikolwiek sprzęt? Bo może masz problem z samym złączem...

Napisano

> napisał , że poduchy się banglają:)

złącze do poduch jest gdzie indziej

Napisano
  • Autor

podłączyłem punto 1 i gada bez problemu, poduchy w bravie tak samo.

Gniazdo w aucie jest ok, bo podłanczałem też inny skaner (Texa) i gadał z silnikiem bez problemu.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam Szanownych Kolegów

Mam pytanie czy udało się koledze rozwiązać problem z dogadaniem się z ECU. Próbuję dogadać się z IAW 1AF16 i non stop wyświetla komunikat "brak odpowiedzi z ECU" z poduszkami gada. Czy jest to wskazanie na uszkodzenie obszaru ECU I/O?

Napisano
  • Autor

> Witam Szanownych Kolegów

> Mam pytanie czy udało się koledze rozwiązać problem z dogadaniem się z ECU. Próbuję dogadać się z

> IAW 1AF16 i non stop wyświetla komunikat "brak odpowiedzi z ECU" z poduszkami gada. Czy jest

> to wskazanie na uszkodzenie obszaru ECU I/O?

niestety nadal nie gadaja razem.....ale ecu jest ok, bo gada z innym testerem bez problemu.

Napisano

> niestety nadal nie gadaja razem.....ale ecu jest ok, bo gada z innym testerem bez problemu.

A można wiedzieć z jakim testerem ?

Napisano
  • Autor

> A można wiedzieć z jakim testerem ?

mam dostep do urządzenia Texa i działa bez zająknięcia, no i oczywiscie działa bez problemowo z fiatowskim skanerem, więc komp ok.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.