Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

borykam sie z zagadkowym problemem

Featured Replies

Napisano

... a mianowicie,

jadę sobie normalnie i w pewnym momencie zaczyna przerywac, tak jakby paliwa nie dostawał, (dodam że niedawno zmieniałem pompę i na 100% podaje paliwo). Przerwa gdy chce rozpędzić się, bądż żwawo ruszyc.

Co ciekawe, problem sam znika na parę dni i powraca w najmniej oczekiwanym momencie, stawiałem na chrzczone paliwo ? tuk.gif lecz gdy po czasie normalnej pracy znowu zaczęło rwać, sam już nie wiem co to passed_out.gif

Pacjent cc 900 gaźnik

Napisano

Ja to samo miałem jak uszkodzony był CPW. Postanowiłem się tym zająć po tym jak tak sobie przygryzłem jęzor że całą brode we krwi miałem :D Od czasu wymiany nic a nic nie przerywa.

Napisano
  • Autor

Dzięki za wskazówkę bardzo cenną smile.gif

Jak mowiłes na pw, ze pomógł Ci szołpas i i broker w rozkminieniu zagadki, to poczekam az sie koledzy zgloszą do tablicy z cennymi radami wink.gifok.gif

Napisano

> ... a mianowicie,

> jadę sobie normalnie i w pewnym momencie zaczyna przerywac, tak jakby paliwa nie dostawał, (dodam

> że niedawno zmieniałem pompę i na 100% podaje paliwo). Przerwa gdy chce rozpędzić się, bądż

> żwawo ruszyc.

> Co ciekawe, problem sam znika na parę dni i powraca w najmniej oczekiwanym momencie, stawiałem na

> chrzczone paliwo ? lecz gdy po czasie normalnej pracy znowu zaczęło rwać, sam już nie wiem

> co to

> Pacjent cc 900 gaźnik

przedmuchaj wężyk od podciśnienia idący do map sensora, może tam sie zebrało paliwo, oprocz tego podmienić map sensor

Napisano
  • Autor

> przedmuchaj wężyk od podciśnienia idący do map sensora, może tam sie zebrało paliwo, oprocz tego

> podmienić map sensor

> Pacjent cc 900 gaźnik

Napisano

> przedmuchaj wężyk od podciśnienia idący do map sensora, może tam sie zebrało paliwo, oprocz tego

> podmienić map sensor

skomentował bym to ale się powstrzymam. tongue.gif

Napisano

A w jakim stanie masz przewody zapłonowe i świece?

Napisano
  • Autor

> A w jakim stanie masz przewody zapłonowe i świece?

świece mają z 3 miechy ok.gif przewody tez niedawno zmieniane

Napisano

> świece mają z 3 miechy przewody tez niedawno zmieniane

Filtr paliwa jak wygląda?

Cewki sprawne?

Napisano
  • Autor

> Filtr paliwa jak wygląda?

> Cewki sprawne?

filterek czysciutki, cewki mierzyłem miernikiem i są w normie smile.gif

nadal nie wiem, czy czujnik położenia wału może byc powodem, jak zasugerował LuQ ? hmmm

Napisano

> filterek czysciutki, cewki mierzyłem miernikiem i są w normie

> nadal nie wiem, czy czujnik położenia wału może byc powodem, jak zasugerował LuQ ? hmmm

Jak najbardziej może być cpw.

Napisano

Sprawdź sobie też od razu szczelinomierzem czy odległość czoła czujnika od koła masz prawidłową. Ja miałem sporozawyżoną jak się okazało, silnik na zimnym chodził bez zarzutu, a jak był ciepły to wariował i gasł zlosnik.gif

Gdybyś miał wtrysk to sprawdziłbym jeszcze TPSa, ale w tym wypadku zlosnik.gif

Może masz syf w gaźniku?

Napisano

> filterek czysciutki, cewki mierzyłem miernikiem i są w normie

> nadal nie wiem, czy czujnik położenia wału może byc powodem, jak zasugerował LuQ ? hmmm

ja miałem problem z tym co piszesz oraz z odpalaniem na ciepłym silniku. Wymieniłem CPW na oryginał i u mnie nie pomogło ...do dzisiaj nie wiem co jest powodem, szczelina ustawiana wg. ksiązki. Po zmianie czujnika ze starego na nowy nie odczułem żadnej różnicy. Ale może w twoim przypadku będzie inaczej. Najlepiej podmienić od kogoś

ktoś kiedyś pisał o czujniku temperatury ale nie wiem czy to naszych gaźników też się tyczy. Czujnika temperatury nie zmieniałem jeszcze. Świece nowe, kable nowe - oryginały, gaźnik czyszczony parę razy.

Napisano

Czujnik temperatury raczej nie będzie miał wpływu w przypadku gaźnikowca smile.gif Takie rzeczy tylko we wtryskolocie zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.