Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

40 lat serii M

Featured Replies

Napisano

> banana na twarzy daje odczucie przyspieszenia a nie stricte samo przyspieszenie... przykład -

> słynne Nm w dieslach które przyjemnie czuć mimo iż czasami nie oznacza to super-sprintera.

> Poza tym inaczej czuć 5-6s do 100 w najnowszym BMW 7, inaczej w Formule Promot a jeszcze

> inaczej w B-grupowym Polonezie 2000. Myślisz że w czym jest wieksza frajda z jazdy? Po co

> ludzi budują lekkie kitcary o wcale nie super-wielkich mocach? a no dlatego że lekkie auto i

> mały wysilony silnik zupełnie inaczej będzie reagować na gaz niż wielka krowa z wieeelkim

> pierdylionokonnym silnikiem. INACZEJ - nie lepiej ani nie gorzej. W jedych sytuacjach lepiej a

> w innych gorzej.

> myślisz że ten maluch nie daje radości z jazdy?

> i co Cię w tym podnieca, same czasy? rozumiem że najchętniej siedziałbyś w lewitującej magnetycznej

> kapsule która sama by skręciła ale zrobiłaby to najszybciej Najlepiej jakby przy tym

> redukowała uczucie przeciażenia

> Zmartwię Cię - z Schumacherem raczej nigdy nie wygrasz więc IMo lepiej powalczyć o przyjemność

> jako-taką a nie o przyjemność z czasów

> rozumiem że jeździłeś tym W125 (który jest lekki, i trzyma się drogi pewnie gorzej niż polonez) że

> wydajesz takie werdykty?

> myślę że to czyste teoretyzowanie, bardziej przemawiają do mnie opinie ludzi którzy sie tym zajmują

> na co dzień i niejednokrotnie mają odmienne zdanie. Jako przykład podam M5 - gdzie E28 uchodzi

> wśród fachowców za najbardziej agresywne, dające maksimum przyjemności z jazdy - zapewne ze

> względu na masę.

> do wyrabiania nawyków nie potrzebne jest super mocne auto. Głupia 160KM Łada która waży 800kg i ma

> mocną szperę wywali Cię z zakrętu w drzewo jak wciśniesz źle gaz nawet przy dużej prędkości

> stare samochody - z niewielkim przebiegiem, w

> słuchaj no a może Ciebie by wsadzili w taki namiot jakbyś dobrze pokombinował

> ostatnie dwa wyrazy tej wypowiedzi tłumaczą wszystko

> OZI napewno jest bardzo dumny z tego że jest na granicy. Ja jestem tez dumny z tego że się na nią

> nie łapię z moimi struclami, które są bez sensu i których nie rozumiesz

widzialem i macalem tego Poloneza w Mg motorsport i musze powiedziec ze wlasciciel dostaje odemnie ogromne uklony za naklad pracy i doprowadzenie go do takiego orginalnego Homologowanego stanu. Naprawde jest igla a mnie ciarki juz przechodzily po plecach jak chodzil na wolnych obrotach i trzeba bylo go naprzyklad przestawic :D smile.gif ( ostre walki , spiek , i klowa skrzynia ) hehe

Napisano

Czemu śmiech ?? e30 M miało 2.3L 4 cyl. /2.5 4cyl.

Napisano
  • Autor

BTW, miałem ostatnio okazję zapoznać się z nowym M3.

Zadziwiająco cywilne auto. Myślałem, że będzie "ociekało" sportem, a tymczasem jedyny niestandardowy element widoczny z wnętrza i świadczący o tym, że coś jest na rzeczy, to przetłoczenie na masce. Do tej pory jeździłem tylko 335i cabrio i muszę powiedzieć, że tamten zrobił na mnie większe wrażenie. Ten jest taki ...zwyczajny. Po prostu dobrze spasowane auto. Fakt, że nie mam porównania ze standardowymi wersjami.

Z zewnątrz charakterystyczny jest karbonowy dach i dwie podwójne końcówki wydechu. Jest pewnie więcej elementów (niższe zawieszenie, większe koła, zmiany w poszyciu) ale po prostu ich nie widać.

Brzmieć brzmi, ale spodziewałem się czegoś więcej.

a... gdyby ktoś się zastanawiał nad zakupem "do miasta" - bez sensu. 98% na 3 biegu, nic ponad 4 i tak się nie wrzuci hehe.gif

Napisano

> a... gdyby ktoś się zastanawiał nad zakupem "do miasta" - bez sensu. 98% na 3 biegu, nic ponad 4 i

> tak się nie wrzuci

Dlaczego?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.