Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

kupujemy kombi

Featured Replies

Napisano

> To czemu jezdzisz Cromą, ktora jest do bólu nijaka, zamiast jakims samochodem z charakterem?

Hmm, Croma nijaka, szkoda dyskutować, no cóż ale wracając autor szuka kombi a nie pojazdu z charakterem, znakomite silniki diesla, zazwyczaj na wypasie i mega komfortowe ale to tylko fiat smile.gif i do 30tyś. można coś dobrego wyrwać krajówkę z pewną historią.

Sam szukałem przez ponad pół roku kombi do 25tyś. sporo oglądałem i ciężko coś trafić. Pytać po znajomych, może na AK coś się trafi, cierpliwości.

Napisano
  • Autor

> Hmm, Croma nijaka, szkoda dyskutować, no cóż ale wracając autor szuka kombi a nie pojazdu z

> charakterem, znakomite silniki diesla, zazwyczaj na wypasie i mega komfortowe ale to tylko

> fiat i do 30tyś. można coś dobrego wyrwać krajówkę z pewną historią.

> Sam szukałem przez ponad pół roku kombi do 25tyś. sporo oglądałem i ciężko coś trafić. Pytać po

> znajomych, może na AK coś się trafi, cierpliwości.

Croma ... mile wspomnienie , kiedys prowadzilem z Bielska full wypas, auto dla swity JPII ... bardzo przyjemne ...

Niestety za maly bagar , musze podzielic przestrzen na psa i reszte klamotow ...

Jako fan 156 ... odpada , bo sportwagon tez nie spelnia oczekiwan ...

Gdyby bylo Thezis w sportwagonie to bym sie nie zastanawial wink.gif...

Francuzy ...

W pracy upalamy ...

powoli sie uodparniam ... linki sprzegla , lozyska ... moje sluzbowe jako jedyne przy 30k km nie mialo problemow

Nie powiem ... c5 jako pasenger sie przejechalem do Katowic ... na przebudowie sie wyspalem na tylnej kanapie ...

Napisano

> Gdyby bylo Thezis w sportwagonie to bym sie nie zastanawial ...

Wydaje Ci się.

Byłem chory na Thesis'a, przeszło mi jak dowiedziałem się jak wyglądają koszty eksploatacji tego autka. Tych autek na rynku jest bardzo mało, więc nie ma zamienników. Przedni zawias po upustach to 6kzł, tylny amortyzator 1500zł, elektryczne klamki, które nie znoszą warunków panujących u nas zimą itd.

Jest to świetne autko, ale niestety koszty powodują, że nikt rozsądny nie kupuje tego autka.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

> Wydaje Ci się.

> Byłem chory na Thesis'a, przeszło mi jak dowiedziałem się jak wyglądają koszty eksploatacji tego

> autka. Tych autek na rynku jest bardzo mało, więc nie ma zamienników. Przedni zawias po

> upustach to 6kzł, tylny amortyzator 1500zł, elektryczne klamki, które nie znoszą warunków

> panujących u nas zimą itd.

> Jest to świetne autko, ale niestety koszty powodują, że nikt rozsądny nie kupuje tego autka.

> Pozdrawiam BAS

Bylem chory na 166 ...

Tez kombi nie bylo ... za to teraz mam 2x156 ...

Gdyby byl thesis w sportwagonie ... to bym kupil i nikomu nie powiedzial shhh.gif

Napisano

> Gdyby byl thesis w sportwagonie ... to bym kupil i nikomu nie powiedzial

Obawiam się, że Twój księgowy jednak dość szybko by się zorientował, że jest coś nie tak i albo masz drugą rodzinę albo bardzo drogą kochankę albo kupiłeś Thesis'a.

Długo byłem chory na to autko i długo drążyłem temat, to autko nie nadaje się na nasze drogi i na nasz klimat. Przeprowadzisz się na południe Europy to może taki zakup będzie miał sens.

Wierz mi, że nie trzeba mnie przekonywać do włoskiej motoryzacji, ale akurat Thesis to nie jest dobry wybór.

Po naszych drogach trzeba jeździć czymś do czego są łatwo dostępne części i są w rozsądnych cenach.

Pozdrawiam BAS

Napisano

> Croma ... mile wspomnienie , kiedys prowadzilem z Bielska full wypas, auto dla swity JPII ...

> bardzo przyjemne ...

> Niestety za maly bagar , musze podzielic przestrzen na psa i reszte klamotow ...

No nie wiem 500 litrów do linii okien- ( mi mieści się tam wózek - gondola, rower córki oraz bagaże )

To zostaje koledze jakiś Transporter w wersji pasażerskiej lub jemu podobne auta.... z nowszych to SuperB kombi... Lub Mercedes Kombi ale to nie ten budżet

Napisano

> Wierz mi, że nie trzeba mnie przekonywać do włoskiej motoryzacji, ale akurat Thesis to nie jest

> dobry wybór.

Niestety muszę przyznać koledze racje... tu nie ma zamienników a naprawa zawieszenia lub układu hamulcowego może kosztować tyle co używana Panda.... sick.gif

Napisano
  • Autor

Czlowiek poczytal , popatrzyl ...

Chyba bede celowal w e39 2002-2003 ...

Szkoda ze wiekszosc 3litrowek jest w automacie ...

Na co zwracac uwage ... ?

• 5 tygodni później...
Napisano
  • Autor

Jako ze suma na auto wzrosla do 30-35 kpln , zwrocilem uwage na saab'y , rocznikowo 2007-8 juz sa w zasiegu 9-3 , 9-5 ...

silniki ... tid , chyba 150kuni styknie wink.gif , sa i 3 ltr , ale to chyba te od isuzu , co to sie lubia psuc , ale niech ktos mnie sprostuje ...

Ogolnie wypasy fajne , warto sie zainteresowac blizej ?

Napisano

> Zycie zmusza mnie do zmiany ...

> Poczebuje duze kombi : owczarek , wozek i manele ...

> Do 25kpln

> Niestety lubie wypas , wiec : skory , klimy etc ...

> Preferuje Diesla ...

> W oko wpadlo mi C5 2.0hdi : jakies uwagi ?

> Fordy , Ople sorry ale odpadaja ...

> 407 tez nie jest brzydka

> e39 ,

> no ale sie nie znam , od zawsze wloszczyzne upalam , a 156 i lybra niestety za mala ...

> Poprosze brac autokacikowa o sugestie ...

Bierz Fiata, tego, no jak on sie nazywa.......... Croma. Podobno najlepszy, tak tu "znafcy" przynajmniej piszą.

Napisano

> Poczebuje duze kombi : owczarek , wozek i manele ...

> Do 25kpln

> Niestety lubie wypas , wiec : skory , klimy etc ...

> Preferuje Diesla ...

> Fordy , Ople sorry ale odpadaja ...

Dlaczego, że tak spytam?

Bo Vectra C np to naprawdę duże i pakowne kombi z sensownym dieslem...

a i z wypasem da się znaleźć.

Napisano
  • Autor

> Dlaczego, że tak spytam?

> Bo Vectra C np to naprawdę duże i pakowne kombi z sensownym dieslem...

> a i z wypasem da się znaleźć.

hmmm , deska mi sie nie podoba palacz.gif

Napisano

> hmmm , deska mi sie nie podoba

A w Saabie widziałeś? Pomijając stylistyke plastiki gorzej jak w starej Kia

Napisano

> hmmm , deska mi sie nie podoba

To chyba C5 HDi bym szukał...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.