Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

passat co to za wersja?

Featured Replies

Napisano

ciężko powiedzieć co to za wersja, bo mogleś sobie wziąc trendline'a i dołożyć ten cały wypas co tam jest.

w bagazniku kolo koła zapasowego bedzie wlepka z napisem co to za wersja i wszelkimi informacjami.

soczewki w ksenonach to seria smile.gif

Napisano

>

> w bagazniku kolo koła zapasowego bedzie wlepka z napisem co to za wersja i wszelkimi informacjami.

Będą tam oznaczenia w postaci literek np: Q1A, 1G2 itp. potem wystarczy tyl;ko odszyfrować i wiadomo co w trawie piszczy .

Napisano

Kozi a może to skłak: trenda, highline, audi A3 i przystanek na DK 1???

wlepkę zobacz i kody wyposażenia

Napisano
  • Autor

> Kozi a może to skłak: trenda, highline, audi A3 i przystanek na DK 1???

> wlepkę zobacz i kody wyposażenia

Już nie ważne byłem obadać maska malowana zderzak wisi na zaufanie, opony łyse wahacz do roboty, klamka od schowka zostaje w rękach i takie tam sick.gif

A tak na marginesie:

Czy passaty b5/b5fl mają fabrycznie odcięcie lakieru na ćwiartce pod tylnymi drzwiami?

Myślałem że teścia był robiony a ten z linka miał to samo ba stał tam też fl i to samo grinser006.gif

Napisano

> Czy passaty b5/b5fl mają fabrycznie odcięcie lakieru na ćwiartce pod tylnymi drzwiami?

> Myślałem że teścia był robiony a ten z linka miał to samo ba stał tam też fl i to samo

Uszczelka tam jest ostra, przy zamykaniu odcina lakier, wygląda jak malowane smile.gif

Napisano

> Już nie ważne byłem obadać maska malowana zderzak wisi na zaufanie, opony łyse wahacz do roboty,

> klamka od schowka zostaje w rękach i takie tam

ty tez robisz nowemu wlascicielowi remont auta przed sprzedażą?

to ma 13 lat

to tak na marginesie zlosnik.gif

Napisano

Same pierdoły które można naprawić za jakieś rozsądne pieniądze. Jeśli niema wiekszych baboli to brać bo co ja się strupów naoglądałem przy kupnie Passata to juz moje.

Napisano
  • Autor

to auto stoi w komisie więc podjechałem sobie obejrzeć nikomu gitary nie zawracałem więc jaki problem?

A powiedz mi czy pierwsze roczniki 96/97 b5 fabrycznie nie miały tej folii ochronnej przy nadkolach?

Napisano

> z tą kierownicą i wypasem to seria?

> Jeśli tak proszę o wypowiedzi osób coś wiedzących na ten temat, czy soczewki były tu serią?

> http://otomoto.pl/volkswagen-passat-C24200111.html

"składak polski"

wygląda jakby jezdził nim własciciel szrotu vw - to co powyciągał z innych aut fajnego to powkładał do swojego cfaniaczek.gif

Napisano

> "składak polski"

> wygląda jakby jezdził nim własciciel szrotu vw - to co powyciągał z innych aut fajnego to powkładał

> do swojego

czemu tak sądzisz ?

Napisano

> czemu tak sądzisz ?

pewnie dla tego ze mialem kiedys znajomego własciciela szrotu ktory tak upiekszał swoje bmw e30 zlosnik.gif

wracajac do tego egzemplarza to fajera jest chyba z passata w8, wnetrze z highline`a, gdzie wiadomo ze higline`y maja wszystkie listwy w koło w kolorze nadwozia, a tu czarne. Lampy przednie ciemniejsze niz kierunkowskazy, czyli tak jakby bardziej zuzyte.

Reasumując ktos sobie doposażył auto i tyle.

Napisano

> pewnie dla tego ze mialem kiedys znajomego własciciela szrotu ktory tak upiekszał swoje bmw e30

> wracajac do tego egzemplarza to fajera jest chyba z passata w8, wnetrze z highline`a, gdzie wiadomo

> ze higline`y maja wszystkie listwy w koło w kolorze nadwozia, a tu czarne. Lampy przednie

> ciemniejsze niz kierunkowskazy, czyli tak jakby bardziej zuzyte.

> Reasumując ktos sobie doposażył auto i tyle.

z kierownica sie zgodze , jesli chodzi o wnetrze to mogles nawet miec wersje basic i miec takie wnetrze , lampy norma ze robia sie ciemniejsze od kierunkow waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.