Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ford Focus, kumpel szuka auta

Featured Replies

Napisano

Kumpel szuka dla siebie auta, okolice 20 000 zł.

Co sądzicie konkretnie o tym Fordzie Focusie ?

Wydaje mi się, czy szpary między elementami są dosyć duże i nierówne? Może ktoś widział na żywo? Warto się zastanowić konkretnie nad tym autem?

Dzięki za każde info wink.gif

Napisano

1. Tani jak na rocznik i wyposażenie

2. Nigdzie nie jest napisane, że bezwypadkowy (wiem wiem, oklepany frazes, ale...)

3. Sądząc po zdjęciach moim baaardzo skromnym zdaniem walony w prawy tył.

4. Oglądałem Focusa z przebiegiem rzeczywistym 260tys km - po stanie wnętrza spokojnie dałbym mu 130tys mniej.

Napisano

> 3. Sądząc po zdjęciach moim baaardzo skromnym zdaniem walony w prawy tył.

Odstający zderzak? W ASO mi powiedzieli kiedyś, że jak się poleje olejem napędowym taki plastik parę razy to się potrafi odkształcić.

Napisano

> Odstający zderzak? W ASO mi powiedzieli kiedyś, że jak się poleje olejem napędowym taki plastik

> parę razy to się potrafi odkształcić.

w fordach nie patrzy sie na spasowanie elementów - jest z d* od nowości wink.gif

Napisano

> Kumpel szuka dla siebie auta, okolice 20 000 zł.

> Co sądzicie konkretnie o tym Fordzie Focusie ?

> Wydaje mi się, czy szpary między elementami są dosyć duże i nierówne? Może ktoś widział na żywo?

> Warto się zastanowić konkretnie nad tym autem?

> Dzięki za każde info

Właśnie jestem na etapie sprzedaży swojego wozidła i akurat szpary błotnik - zderzak to chyba TTTM w wypadku Focusa

Zawsze zastanawia mnie jedno - auto full wypas, czyściutkie, pachniutkie od "dziadka co do kościoła jeździ", wszystko zrobione na cacy a cena grubo poniżej średniej ceny rynkowej. Może jestem nieco skrzywiony ale proponowana cena też jest dla mnie jakimś tam wyznacznikem

Napisano

Za ładny jest.. Śliczny, czyściutki pachnący. Cena jest taka żeby go sprzedać a nie sprzedawać. Niestety Fordy i na wartości tracą i diesla teraz nie jest łatwo sprzedać. Jedyne co mi sie rzuciło , to to że nie ma na klapie znaczka FX GOLD, a chyba mieć go powinien wink.gif

Napisano

> Odstający zderzak? W ASO mi powiedzieli kiedyś, że jak się poleje olejem napędowym taki plastik

> parę razy to się potrafi odkształcić.

Miałem raczej na myśli "fakturę" lakieru i pewne charakterystyczne zniekształcenia.

Napisano

To nie oglądaj mojego na fotkach bo można się przerazić.. Fordy "różne" wychodzą z fabryki wink.gif

Napisano

> To nie oglądaj mojego na fotkach bo można się przerazić.. Fordy "różne" wychodzą z fabryki

Jesli masz taki mocher i szpachle na blotniku (jakie wydaje mi sie ze ma to auto) to wspolczuje smile.gif

Napisano

Szpachla tylko na masce, bo tak ASO Forda załatwiło sprawę.. reszta całkiem ok, ale do ideału to mu brakuje (miernik lakieru nie pokazał więcej niż 200 mikronów)

Napisano

> Wydaje mi się, czy szpary między elementami są dosyć duże i nierówne?

Jak dodasz do tego że własciciel kupował na alledrogo spinki do boczków Focusa, i inne szpeje to może sie okazać że to niezły ulep. Poza tym regeneracja wtrysków i turbo a auto nie miało jeszcze 130 tyś. ??? icon_eek.gif Jakieś marne to auto albo przebieg x2

Napisano

Przesadzasz...to ja ja sobie polakieruje drzwi i błotnik,bo mam cos a lubie miec idealne to co bedzie ulep?,bo założe nowe spinki i listwy .

Napisano

kto normalny sprzedaje taniej niż cena rynkowa ,inwestuje w części,robi klimę itp i sprzedaję.Chyba kretyn screwy.gif

Napisano

> Przesadzasz...to ja ja sobie polakieruje drzwi i błotnik,bo mam cos a lubie miec idealne to co

> bedzie ulep?,bo założe nowe spinki i listwy .

Skoro lubisz mieć coś idealnie to oddałbyś taki rarytas grubo poniżej ceny?

IMHO to ulep .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.