Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kia Pro Ceed 2014r.

Featured Replies

Napisano

B.

1.2 T-GDI - 120 KM

1.6 T-GDI - 185 KM

1.4 MPI - 100 KM

1.6 GDI - 135 KM

D.

1.4 WGT - 90 KM

1.6 WGT - 110 KM

1.6 WGT - 128 KM

286072307-ceed.jpg

post-22218-14352516728085_thumb.jpg

Napisano

> 1.4 MPI - 100 KM

bedzie najpopularnijeszy na pl rynku ze wzgledu na mozliwosc zainstalowania LPG

PS wyglada jak alfa 147 / scirocco

Napisano

> B.

> 1.2 T-GDI - 120 KM

> 1.6 T-GDI - 185 KM

> 1.4 MPI - 100 KM

> 1.6 GDI - 135 KM

> D.

> 1.4 WGT - 90 KM

> 1.6 WGT - 110 KM

> 1.6 WGT - 128 KM

W koncu T benzyna. Choc ja bym sie nei cieszyl patrzac na ceny ceeda hb ide do Opla albo vw. Drugi raz sie nie nabiore.

Napisano

> bedzie najpopularnijeszy na pl rynku ze wzgledu na mozliwosc zainstalowania LPG

> PS wyglada jak alfa 147 / scirocco

Watpie, zeby ktos kupowal specjalnie najslabasza wersje 3-d i pakowal do niej jeszcze LPG hehe.gif

Sprzedaz tej wersji i tak bedzie pewnie marginalna...

Napisano

Mocno "koncepcyjna" grafika komputerowa zlosnik.gif. Gotowy pojazd docelowo będzie wyglądał zupełnie inaczej.

Napisano

> . Drugi

> a co z kią nie tak?

Warta swojej ceny : smirk: zawsze coś a to nienaprawialny szum szyb a ro styka a to puka a to zawieszenie po 70 kkm robi sie gowniane. No i sorry jak mam płacić za żółte wypociny tyle co za astre czy golfa to nigdy w życiu wiecej kia

Napisano

> Warta swojej ceny : smirk: zawsze coś a to nienaprawialny szum szyb a ro styka a to puka a to

> zawieszenie po 70 kkm robi sie gowniane. No i sorry jak mam płacić za żółte wypociny tyle co

> za astre czy golfa to nigdy w życiu wiecej kia

a tak ją kiedyś chwaliłeś...

Napisano

> Warta swojej ceny : smirk: zawsze coś a to nienaprawialny szum szyb a ro styka a to puka a to

> zawieszenie po 70 kkm robi sie gowniane. No i sorry jak mam płacić za żółte wypociny tyle co

> za astre czy golfa to nigdy w życiu wiecej kia

problem taki, ze za astre czy golfa tyle nie zaplacisz zakladajac taki sam poziom wyposazenia...

Napisano

Mnie zawsze intryguje dlaczego projektanci traktują opony jako zbędny element.

Fajnie, że w końcu pojawiają się silniki benzynowe z turbo, tylko czemu GDI? Czy to nadal prawda z tym nagarem w GDI, czy kolejny mit?

Napisano

> problem taki, ze za astre czy golfa tyle nie zaplacisz zakladajac taki sam poziom wyposazenia...

Powiem szczerze, że wolałbym Astrę, czy Golfa. Z wyposażenia mi jest zwykle tylko klima potrzebna, a reszta to wartość dodana. Nawet szybki mogą być na korbę przy klimie.

Napisano

> Powiem szczerze, że wolałbym Astrę, czy Golfa. Z wyposażenia mi jest zwykle tylko klima potrzebna,

> a reszta to wartość dodana. Nawet szybki mogą być na korbę przy klimie.

ja czeresnie lubie. Tylko co to zmienia? Nic. Cena bedzie wyzsza. Taka sama bedzie przy nizszym poziomie wposazenia. Jak Ci to pasuje to OK ale nie mozna mowic, ze za tyle samo kasy dostaniesz tyle samo ok.gif

Co do wyposazenia to sie nie docenia go dopoki sie go nie ma. A co do swistu szyb czy pukania w aucie kilkuletnim to zdarza sie wszystkim producentom. Poszukaj sobie not serwisowych ja naprawiono szum szyb w BMW (najklejanie malo ciekawie wygladajacej tasmy na karoserie)

Kupienie Golfa czy Astry nie gwarantuje w obecnych czasach niczego.

Napisano

> a tak ją kiedyś chwaliłeś...

ja tam pamiętam, że od początku narzekał. Przecież turbo to mu chyba na każdym przeglądzie wymieniali zlosnik.gif

Chociaż pewnie nie ma co porównywać, te nowe Ceed'y i I30 to całkiem inne samochody

Napisano

> ja tam pamiętam, że od początku narzekał. Przecież turbo to mu chyba na każdym przeglądzie

> wymieniali

tak to jest jak auto demo z turbina kupuje zlosnik.gif

Napisano

> a tak ją kiedyś chwaliłeś...

Bo generalnie to nie jest zle auto. Ale na czyms trzeba oszczedzac a te oszczednosic wychodza podczas uzytkowania. Na dodatek bardzo drogie ASO. Dlatego tez obecna generacja choc podobno lepsza IMO i tak przegrywa z Oplem czy VW.

Napisano

> problem taki, ze za astre czy golfa tyle nie zaplacisz zakladajac taki sam poziom wyposazenia...

Roznica 3k IMO warto doplacic. Poza tym maja lepsze siliniki. Teraz 115KM diesel jest slaby przez dziwne przelozenia skrzyni 128KM za drogi a benzyny hmm.gif nie ma turbo.

Napisano

> tak to jest jak auto demo z turbina kupuje

Akurat co ciekawe niezalezna ekspertyza garreta pokazala, ze turbo po katowaniu na jazdach probnych bylo jak nowe zlosnik.gif Problem lezal w uszczelce.

Napisano

> Roznica 3k IMO warto doplacic. Poza tym maja lepsze siliniki. Teraz 115KM diesel jest slaby przez

> dziwne przelozenia skrzyni 128KM za drogi a benzyny nie ma turbo.

A po co ci turbo przy takich pojemnościach? hmm.gif 1.6 ma 11s do 100, jak na koreański kompakt nie jest źle.

Napisano

> A po co ci turbo przy takich pojemnościach? 1.6 ma 11s do 100, jak na koreański kompakt nie jest

> źle.

jak nie depczesz to malo pali. Jak potrzebujesz depnac to masz czym.

Napisano

> jak nie depczesz to malo pali. Jak potrzebujesz depnac to masz czym.

W koreańskim kompakcie za 40+ kzł? Takie rzeczy kosztują wink.gif

Napisano

> W koreańskim kompakcie za 40+ kzł? Takie rzeczy kosztują

szczerze mowiac to wolabym 1.2 turbo niz 1.6 bez. No ale z tego co widac to wreszcie sie cos pojawi w nowym rozdaniu modelu i bedzie wybor

Napisano

> A po co ci turbo przy takich pojemnościach? 1.6 ma 11s do 100, jak na koreański kompakt nie jest

> źle.

Bo maly moment obrotowy. idea.gif Bez turbo nie ma jazdy w XXI wieku.

Napisano

> źle.

wyniki papierowe to nie wszystko

Napisano

> Bo maly moment obrotowy. Bez turbo nie ma jazdy w XXI wieku.

hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.