Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

radio strzela fochy

Featured Replies

Napisano

zdarzyło mi się już 2 razy, że radio się wyłączyło samo. Po próbie włączenia wyświetla "NO CAN NETWORK". Wystarczyło trochę powciskać przyciski, włączyć, wyłączyć i zadziałało. Co mu? Upał tak na nie działa, czy coś nie styka? zlosnik.gif

Napisano

> zdarzyło mi się już 2 razy, że radio się wyłączyło samo. Po próbie włączenia wyświetla "NO CAN

> NETWORK". Wystarczyło trochę powciskać przyciski, włączyć, wyłączyć i zadziałało. Co mu? Upał

> tak na nie działa, czy coś nie styka?

cholera wie co mu nie pasi, pewnie jakis foch wink.gif

u mnie czasami radio nie lapie (wystarczy wylaczyc i wlaczyc), czasami nie dziala kompletnie wyswietlacz na konsoli centralnej (tu trzeba juz wylaczyc zaplon na pare dluzszych sekund i odpalic fure ponownie), czasami nie widzi pena... Mi osobiscie radio i jego integracja z autem (a raczej jej brak) psuje wizerunek calego auta, z ktorego jestem bardzo zadowolony oczywiscie smile.gif

Ale wsiadam do Fiesty zony, i tam jest to zrobione jak nalezy, jeden ekran na ktorym ustawia sie wszystkie funkcje (a nie, czesc z kierownicy, czesc z przyciskow na konsoli centralnej), wszystko ze soba spojnie wspolpracuje, jak dla mnie wlosi centralnie z...li ten element samochodu wink.gif

Napisano
  • Autor

ale wcześniej radio tak nie robiło i chcę żeby nadal tak było zlosnik.gif

Może bym je wyjął, posprawdzał czy wszystko dobrze podłączone, podociskał jakieś wtyczki? hmm.gif

Tylko jak wyjąć to radio? zlosnik.gif

Napisano

> cholera wie co mu nie pasi, pewnie jakis foch

> u mnie czasami radio nie lapie (wystarczy wylaczyc i wlaczyc), czasami nie dziala kompletnie

> wyswietlacz na konsoli centralnej (tu trzeba juz wylaczyc zaplon na pare dluzszych sekund i

> odpalic fure ponownie), czasami nie widzi pena... Mi osobiscie radio i jego integracja z autem

> (a raczej jej brak) psuje wizerunek calego auta, z ktorego jestem bardzo zadowolony oczywiscie

> Ale wsiadam do Fiesty zony, i tam jest to zrobione jak nalezy, jeden ekran na ktorym ustawia sie

> wszystkie funkcje (a nie, czesc z kierownicy, czesc z przyciskow na konsoli centralnej),

> wszystko ze soba spojnie wspolpracuje, jak dla mnie wlosi centralnie z...li ten element

> samochodu

Moje też czasami działa bez możliwości zmiany głośności (kręcenie potencjometrem nic nie pomaga). Nie obarczajmy Włochów, że "zepsuli" radio, bo to nie fabryka Fiata jest producentem tegoż urządzenia.

Napisano

Dokładnie takim samym komunikatem pluje radio, gdy tylko podłączysz je do standardowej kostki ISO, zakładam więc że mogło się rzeczywiście coś wypiąć z tyłu.

Do wyjęcia radia potrzebujesz wyjmaków - takich jak w linku.

Napisano
  • Autor

dzięki. Wyglądają jak pilniki do paznokci z kółkiem na końcu. Domyślam się, że pewnie można je czymś zastąpić.

Może pokombinuję z tym radiem w weekend ok.gif

Napisano

> dzięki. Wyglądają jak pilniki do paznokci z kółkiem na końcu. Domyślam się, że pewnie można je

> czymś zastąpić.

> Może pokombinuję z tym radiem w weekend

Mam takowe w domu, mógłbym Ci je pożyczyć, tylko że wysyłanie ich między PL i IRL by kosztowało więcej niż te z linka smile.gif.

Napisano

> zakładam więc że mogło się rzeczywiście coś wypiąć z tyłu.

raczej nie, te kostki siedza bardzo dobrze, dodatkowo maja blokady

zagladnac mozna ale obstawiam ze bedzie to failur i radio kiedys bez zapowiedzi sobie samo zdechnie

Napisano

Odpukać, nigdy nie miałem żadnych opisywanych wyżej problemów z radiem smile.gif

Napisano

> zdarzyło mi się już 2 razy, że radio się wyłączyło samo. Po próbie włączenia wyświetla "NO CAN

> NETWORK". Wystarczyło trochę powciskać przyciski, włączyć, wyłączyć i zadziałało. Co mu? Upał

> tak na nie działa, czy coś nie styka?

Dj sobie spokój z tym co jakiś czas tak miałem w GP, odpięcie klemy i bez problemów kolejne kilka miesięcy. Jeśli nic innego mu nie dolega i zbyt często się to nie dzieje, nie warto grzebać. Te radyjka lubią kombinować.

Napisano

> Mam takowe w domu, mógłbym Ci je pożyczyć, tylko że wysyłanie ich między PL i IRL by kosztowało

> więcej niż te z linka .

W sumie moje też leży i nigdy nie fixowało więc test można zrobić... Tylko mam to bez empeczy

Napisano

> Do wyjęcia radia potrzebujesz wyjmaków - takich jak w linku.

A w które miejsce się to wkłada? Są metalowe? W starym bravo wystarczyło wyciąć ze starej karty kredytowej i śladu nie było na obudowie.

Napisano
  • Autor

> A w które miejsce się to wkłada?

Podejrzewam, że w te dwie dziurki po obu stronach radia

Napisano

> Podejrzewam, że w te dwie dziurki po obu stronach radia

jak zaczniesz grzebać niewłaściwymi wyjmakami to może się okazać że będą spore kłopoty z jego wyjęciem. Zapadki są bardzo delikatne i łatwo je połamać- wówczas nie ma szans na bezproblemowe wyjęcie radia.

Napisano

> jak zaczniesz grzebać niewłaściwymi wyjmakami to może się okazać że będą spore kłopoty z jego

> wyjęciem. Zapadki są bardzo delikatne i łatwo je połamać- wówczas nie ma szans na

> bezproblemowe wyjęcie radia.

nawet na oryginalnych kluczach idzie latwo o zlamanie zapadek

Napisano

> nawet na oryginalnych kluczach idzie latwo o zlamanie zapadek

Dokładnie... Stosowałem klucze i niestety jedna ze sprężyn pękła.

Teraz radio jest na stałe - na razie nie miałem potrzeby wyciągania go z deski.

Napisano

> nawet na oryginalnych kluczach idzie latwo o zlamanie zapadek

Na razie pilniczki do paznokci dają rade zlosnik.gif, ale widzę , że trzeba uważać hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.