Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[L] łuszczenie się lakieru

Featured Replies

Napisano

Czy łuszczenie się lakieru w Lacetti dotyczy całości produkcji czy tylko aut z konkretnego rocznika? W moim aucie (2006) schodzi lakier i podkład z klamek. Chciałbym się dowiedzieć czy ma sens szukanie klamek na złomie czy lepiej polakierować hmm.gif

Napisano

> Czy łuszczenie się lakieru w Lacetti dotyczy całości produkcji czy tylko aut z konkretnego

> rocznika? W moim aucie (2006) schodzi lakier i podkład z klamek.

U mnie schodzi na klamkach rocznik 2006, dodatkowo łuszczył się lakier na zderzaku - ASO polakierowało wink.gif

Napisano

> U mnie schodzi na klamkach rocznik 2006, dodatkowo łuszczył się lakier na zderzaku - ASO

> polakierowało

To już w okresie gwarancji to się działo?

Napisano

> To już w okresie gwarancji to się działo?

Tak, ale to był taki mały kawałek, średnicą może podobny do pięciozłotówki.

ASO zapytało czy przypadkiem ptak nie nas*ał. Dopero potem się dowiedziałem że jeśli dostaliby odpowiedź że "tak, możliwe" to gwarancji by nie uznali alien.gif

Napisano

> Czy łuszczenie się lakieru w Lacetti dotyczy całości produkcji czy tylko aut z konkretnego

> rocznika? W moim aucie (2006) schodzi lakier i podkład z klamek. Chciałbym się dowiedzieć czy

> ma sens szukanie klamek na złomie czy lepiej polakierować

Na klamkach to typowe, w moim z 2005 głownie na klamce od strony kierowcy lakier się złuszczył. na pozostałych elementach brak problemów z lakierem.

Napisano

> rocznika? W moim aucie (2006) schodzi lakier i podkład z klamek. Chciałbym się dowiedzieć czy

> ma sens szukanie klamek na złomie czy lepiej polakierować

Myślałem, że tylko 2004 był felerny/inna klamka/. Mi pod koniec /przed sprzedażą/ pozłaziło prawie całe z klamek, ładnie to nie wyglądało. W innych miejscach lakier bez żadnych niedociągnięć.

Napisano

> Myślałem, że tylko 2004 był felerny/inna klamka/. Mi pod koniec /przed sprzedażą/ pozłaziło prawie

> całe z klamek, ładnie to nie wyglądało. W innych miejscach lakier bez żadnych niedociągnięć.

U mnie (2006 r.) widać już żółty plastik w niektórych miejscach klamek no.gif

Napisano

2006 tylna lewa klamka częściowo złuszczona mad.gif reszta ok

Napisano

> 2007 i nic się nie dzieje jeszcze...

W moim Laczku z 2007 jak sie zaczelo na klamce luszcyc to ja zdjalem papier 2000 i potem lekko pedzelkiem i pomoglo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.