Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Springi

Featured Replies

Napisano

Witam mam pytanie czy do amortyzatorów w seju sporting da sie zalozyc sprezyny -70/50. Czy nie wyleca na glebe? Jeździl ktos z was na takim setupie? Nie grozi to smiercia?

Napisano

> Witam mam pytanie czy do amortyzatorów w seju sporting da sie zalozyc sprezyny -70/50. Czy

> nie wyleca na glebe? Jeździl ktos z was na takim setupie? Nie grozi to smiercia?

do serii max springi -40 jak chcesz niżej musisz skracane amory kupić poszukaj wątków jest tego pełno

Napisano

> Nie grozi to smiercia?

spróbuj to się dowiesz...

a tak serio to osobiście bym tego nie robił, chociaż są i u nas magicy, którzy na serii amorze mają -70/-50 i twierdzą, że "jest ok" yikes.gif

Napisano

> Witam mam pytanie czy do amortyzatorów w seju sporting da sie zalozyc sprezyny -70/50. Czy

> nie wyleca na glebe? Jeździl ktos z was na takim setupie? Nie grozi to smiercia?

jezdzilem na FK -70 i serii amorkach gaziakach, nigdy mi sie nie zdarzylo zeby spring mi wypadl choc ostro w d..e dostawal. jesli nie przeszkadza Ci latajacy po talerzyku spring na podniesionym aucie to zakladaj smialo. nie wiem natomiast jak wyglada sytuacja z amorami olejowymi, zapewne szybko sie wyleją grinser006.gif

Napisano

słuchaj są tacy co tak smigaja

ja u siebie mam fk 60/40 z przodu na delphi olejowych i z tyłu na magnetti marelli i jest jak najbardziej ok

Napisano

założyć się da tylko ile one wytrzymają

Napisano
  • Autor

Dzieki za podpowiedz. Lepiej bendzie zainwestowac w krutsze amory niechce zeby mi cos dzwonilo albo latalo tak jak pisal kolega

Napisano

są może gdzieś fotki jak wyglada cc na przodzie -70 tył -50 a jak na przodzie i tyle -50?

Napisano

> Dzieki za podpowiedz. Lepiej bendzie zainwestowac w krutsze amory niechce zeby mi cos dzwonilo albo

> latalo tak jak pisal kolega

Jeszcze jakiś czas temu TEN SPRZEDAJĄCY miał promocję, że jak się kupiło tą dziwną książkę to była zniżka na usługę skracania amorów. Może zapytaj ok.gif

Napisano

> Jeszcze jakiś czas temu TEN SPRZEDAJĄCY miał promocję, że jak się kupiło tą dziwną książkę to

> była zniżka na usługę skracania amorów. Może zapytaj

hehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano

> Jeszcze jakiś czas temu TEN SPRZEDAJĄCY miał promocję, że jak się kupiło tą dziwną książkę to

> była zniżka na usługę skracania amorów. Może zapytaj

leze zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.