Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe, rodzinne z budżetem do ok. 70 kpln update

Featured Replies

Napisano

> Nad nowym Ceed'em też bym się nie zastanawiał. To auto tylko udaje nową Astrę, a ceny ma te same

A porównywales wykonczenie? Jeździłes? Takie osady bez sensu. Nie bo nie.

Napisano

A może Sportage? Co prawda może lekko przekroczyć budżet, ale za tę cenę udałoby się może wytargować co nieco.

Napisano

Polecę Ci Astrę Classic. Jest to samochód nieco nudny i już się opatrzył, ale za to trwały i wygodny. Za to oferuje dobre zawieszenie, sporo miejsca i znośne ceny serwisowanie. Jedyny ból to mały wybór silników obecnie.

Napisano
  • Autor

Zachęcony zachęceniami grinser006.gif pojechałem dziś do salonu Chevroleta i dostałem ofertę:

Orlando LT+ 1.8 z lakierem metalizowanym za 69900 dostępny w salonie od ręki.

Dobra oferta czy jeszcze gwałcić miłego sprzedawcę? grinser006.gifgrinser006.gif

I pytanko do właścicieli na temat REALNEGO spalania oraz cen przeglądów. Możecie cuś podpowiedzieć? smile.gif

Napisano

> Zachęcony zachęceniami pojechałem dziś do salonu Chevroleta i dostałem ofertę:

> Orlando LT+ 1.8 z lakierem metalizowanym za 69900 dostępny w salonie od ręki.

> Dobra oferta czy jeszcze gwałcić miłego sprzedawcę?

> I pytanko do właścicieli na temat REALNEGO spalania oraz cen przeglądów. Możecie cuś podpowiedzieć?

ze względu na wygląd poczekałbym na Cruze Combi - 1.4T MT 140 KM 70 990 zł cennikowo.

chociaż o gustach nie powinniśmy dyskutować.

nowy_chevrolet_cruze_kombi_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Chevrolet+Orlando+Minivan2.jpg

Napisano
  • Autor

> ze względu na wygląd poczekałbym na Cruze Combi - 1.4T MT 140 KM 70 990 zł cennikowo.

> chociaż o gustach nie powinniśmy dyskutować.

Siedziałem w cruzie. Siedziałem w Orlando. W picasso chyba za bardzo sie przyzwyczailem do wygody i ilości miejsca i w cruzie czułem się nieco ciasno.

Napisano

> Siedziałem w cruzie. Siedziałem w Orlando. W picasso chyba za bardzo sie przyzwyczailem do wygody i

> ilości miejsca i w cruzie czułem się nieco ciasno.

ile masz wzrostu ?

Napisano
  • Autor

> ile masz wzrostu ?

NIeno ja jakiś gigant nie jestem. ledwo 180cm. Grubasek - owszem, ale serio Ci piszę, że moje subiektywne odczucie było takie, że w cruzie byłem jakby wciśnięty smile.gif Choć sam samochód naprawdę mi się podobał i mojemy synowi też. Lubię siedzieć wysoko, lubię nie schylać się przy wsiadaniu i nie gimnastykować przy wysiadaniu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.