Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brak cisnienia

Featured Replies

Napisano

Panowie po ostatnich wyscigach spaliłem swiece auto chodziło na 3 tłkokach ledwo co wruciłem do domu 460km na lpg.Po sprawdzeniu iskra wszędzie a chodił na 1 i 2 tłoku myslałem że to problem z zaworami lub dmuchniętą uszczelką.A po rozebraniu silnika wraz z tłokami 3 i 4 bo tam nie było reakcji zdziwienie upg ok zawory szczelne tłoki ok pierscienie git.A jest taka możliwosc że cewki zgłupiały tylko nie mam pojęcia jak bo 1 i 4 są na jednej 2 i3 na drugiej.Ja sam nie wiem o co kaman. Ktos mi cos podpowie.

Napisano

> Panowie po ostatnich wyscigach spaliłem swiece auto chodziło na 3 tłkokach ledwo co wruciłem do

> domu 460km na lpg.Po sprawdzeniu iskra wszędzie a chodił na 1 i 2 tłoku myslałem że to problem

> z zaworami lub dmuchniętą uszczelką.A po rozebraniu silnika wraz z tłokami 3 i 4 bo tam nie

> było reakcji zdziwienie upg ok zawory szczelne tłoki ok pierscienie git.A jest taka możliwosc

> że cewki zgłupiały tylko nie mam pojęcia jak bo 1 i 4 są na jednej 2 i3 na drugiej.Ja sam nie

> wiem o co kaman. Ktos mi cos podpowie.

Sory ale jak mogłeś na 3 tłokach przejechać tyle km ??? przecież to katowanie silnika slinka.gif//

Napisano

> Sory ale jak mogłeś na 3 tłokach przejechać tyle km ??? przecież to katowanie silnika //

niby dlaczego? jedynie to paliwo lał i wywalał w wydech

Napisano

a paliwo przy okazji zmywało film olejowy z cylindra

Napisano

> a paliwo przy okazji zmywało film olejowy z cylindra

pierwsze słysze, zeby lpg zmywało film olejowy zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> no na 3 garkach tyle km to wyczyn

Wiem że to wyczyn ale 70km/h nie ma tragedi a lpg nie zabija bez iskry tylko pali 40% wiencej trudno sie stało w czarnej dupie byłem bo wyscigi były na obwodnicy zdala od miasta.Cimno zimno do domu dalego więc coś trza było zrobic.Jutro składam silnik i zobaczymy co z tego będzie.TRZYMTA KCUKI.

Napisano
  • Autor

> Wiem że to wyczyn ale 70km/h nie ma tragedi a lpg nie zabija bez iskry tylko pali 40% wiencej

> trudno sie stało w czarnej dupie byłem bo wyscigi były na obwodnicy zdala od miasta.Cimno

> zimno do domu dalego więc coś trza było zrobic.Jutro składam silnik i zobaczymy co z tego

> będzie.TRZYMTA KCUKI.

I dupa czekam na UPG bo złą dostałem.

Napisano
  • Autor

> I dupa czekam na UPG bo złą dostałem.

Pany silnik złożony i odziwo chodzi nie wiem jaka usterka była .Ale ważne że autko jezdzi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.