Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kierunkowskazy w Megane z 2006r - da się przeprogramować?

Featured Replies

Napisano

Czy da sie słynnym Clip-em zaprogramować w Megance z 2006r. (wersja poliftowa, z możliwością np. zmiany języka) kierunkowskazy tak, żeby po lekkim naciśnięciu dźwigni migały 3-4 razy?

Dźwignia kierunkowskazów "łapie" lekkie naciśnięcie, czyli "mechanicznie" jest taka możliwość. Brakuje mi tego "ficzera".

Wiem że zawsze istnieje możliwość dołożenia takiego modułu z Allegro, ale moze można prościej...

Napisano

Takie rzeczy to tylko w Fordzie są. zlosnik.gif Z tego co wiem, to nie ma opcji aktywacji takiej "funkcji" w MII, bez względu na wersję wyposażeniową. Szkoda, bo to dość fajny pomysł.

Napisano

niestety - ten moduł komfortu kosztuje kilkanaście PLN na allegru

Napisano
  • Autor

> niestety - ten moduł komfortu kosztuje kilkanaście PLN na allegru

Ech, a myślałem że obejdzie sie bez grzebania w kablach grinser006.gif

Napisano

> W 308 też jest.

Plus dla producenta ok.gif

Napisano

> W 308 też jest.

A da się to wyłączyć? Bo mnie dla odmiany ten patent denerwuje. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> W Polo 2010r też kolega ma, ale mnie by to denerwowało

Zapewniam, że to wygodny bajer i szybko przyzwyczaiłbyś śię. Masz położenie przejściowe dzwigni kierunkowskazów w którym migają, ale jeszcze dzwignia nie wskoczyła w zatrzask do ciągłej pracy?. Miałem tak i korzystałem w poprzednim aucie. Przyzwyczaiłem się szybko do krótkiego naciśnięcia i kilku mrugnięć kierunkowskazów do tego stopnia, że siadając do auta bez tego bajeru, łapię się na tym, że zbyt krótko naciskam dzwignię i nie sygnalizuję zmian pasa.

Napisano

> W Polo 2010r też kolega ma, ale mnie by to denerwowało

Zapewniam, że to wygodny bajer i szybko przyzwyczaiłbyś śię. Masz położenie przejściowe dzwigni kierunkowskazów w którym migają, ale jeszcze dzwignia nie wskoczyła w zatrzask do ciągłej pracy?. Miałem tak i korzystałem w poprzednim aucie. Przyzwyczaiłem się szybko do krótkiego naciśnięcia i kilku mrugnięć kierunkowskazów do tego stopnia, że siadając do auta bez tego bajeru, łapię się na tym, że zbyt krótko naciskam dzwignię i nie sygnalizuję zmian pasa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.