Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co wygodnego w cenie do 20 tyś pln ?

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> C5 1.8 i lub 2.0i z 2005 - 2006 roku. Nic wygodniejszego i młodszego nie kupisz w tej cenie.

Gdzie takie auto znajdę ? Najlepiej byłoby szukać auta krajowego, bo te zagranicą w dobrym stanie, będą zapewne droższe niż w Polsce.

Napisano
  • Autor

> może cie to śmieszyć ale w podobnej cenie (19 tyś) kupiłem fabie w kombi z 2006 roku w bogatej

> opcji (jak na fabie)

> ok 2 tyś taniej kupisz wersje 2.0 w benzynie ktora sie bardzo lubi z LPG (ja mam 100 konnego

> diesla)

> Napęd na przód jest , duży bagaj jest , klima jest ,parktronic jest ,jakieś tam esp jest,o abs i

> wspomaganiu sie nie wspomina bo to ma każdy samochód.

> Co ważniejsze : auto ma udokumentowane 200 tyś przebiegu ( w końcu to 6 letni samochód) a nie jak

> niektóre paski z allegro -12 lat i 160 tyś o dziadla z niemiec

Znam fabię i nie chce jej.

Napisano
  • Autor

> Audi A6 1,8T

> Tak, polecam bo mam

Znalezienie pewnego egzemplarza bez pół miliona faktycznie przejechanych kilometrów, w kwocie do 20 tyś pln, sądzę że byłoby trudne hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Mondziak MK3 z koncowych lat produkcji 2006 lub jak sie trafi 2007 2.0 benzyna , ponoc poprawili

> duzo jesli chodzi o rdze , sam zastanawiam sie nad kupnem .

"Ponoć" czy na pewno ? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> W tej kwocie da się kupić krajowego Citroena C5 po lifcie z przebiegiem w okolicy +/- 100 tkm.

> Auto bardzo wygodne i przestronne, a do tego bardzo praktyczna wersja liftback. Awaryjność nie jest

> jakaś mocno wykraczająca ponad średnią, czasem coś się zaświeci, jakiś "check" i po 2 dniach

> sam zgaśnie. Tylko zerknij na wykonanie, bo materiały w środku są ok, natomiast montaż

> niekoniecznie.

Tylko powiedz gdzie takich szukać ? Model 2.0 143 konny byłby w sam raz hmm.gif

> Z drugiego bieguna proponowałbym Toyotę Avensis, model od 2003.

> Bardzo ciche, dobrze wykonane auto. Ale nie wiem czy tam w 20 tys zł uda się zmieścić z przyzwoitym

> egzemplarzem.

Kupno avensisa II generacji w tej kwocie sądzę że jest nierealne.

Napisano
  • Autor

> za trochę więcej kupiłem octe 1.8t 4x4 krajową kombi

Octavia I generacji raczej do najwygodniejszych aut nie należy. Nie jest też autem segmentu D o który zapytałem.

Napisano
  • Autor

> Lancia Lybra

Nie znam tego auta. Jak z jego awaryjnością i cenami części ? hmm.gif

Napisano

> Nie znam tego auta. Jak z jego awaryjnością i cenami części ?

Dobrze wyposażone i komfortowe auta. Jak brać to 2.0 R5 benzyna albo 1,9JTD i będzie git. Oczywiście pod warunkiem znalezienia godnego egzemplarza co oczywiście proste nie będzie.

Napisano

> Dobrze wyposażone i komfortowe auta. Jak brać to 2.0 R5 benzyna albo 1,9JTD i będzie git.

> Oczywiście pod warunkiem znalezienia godnego egzemplarza co oczywiście proste nie będzie.

Znajomy miał wersję SW z 2.4JTD 10V (bodaj 140 czy 150KM). Chwalił niesamowicie. Sam się zastanawiałem nad kupnem, ale to jednak za duże dla mnie było. Tak był zauroczony tym autem, że pozostał w innym dziale tej samej stajni. Przesiadł się do AR159 z 2.4JTDm 200KM.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.